Milyen alapon állitják a muszlimok, hogy a több száz évvel az iszlám megjelenése előtt irt Biblia hamisitás?
"Beleolvastam. Tipikus keresztény hazudozás."
Beleolvastam, és elég meggyőző. Kapásból a legelső példa több Korán verssel bizonyítja hogy a szerzőnek öltete sem volt, honnan lett az ember.
"Majd jön egy muszlim, aki BELEOLVASOTT és elkezd hisztizni"
Nem egészen. Ő arra gondolt hogy Korán versekkel alátámasztva bemutatni az iszlám ellentmondásait az csak keresztény hazudozás.
#13: Köszönjük szépen :)
"A Könyv Népéből sokan azt kívànjàk, hogy vissza tudjanak fordítani benneteket a hitetlenséghez, miutàn jöttetek, sajàt irigységük miatt, az utàn, hogy az igazsàg nyílvànvalóvà vàlt szàmukra. Bocsàssatok meg nekik, és nézzétek el, amíg Allah el nem hozza a parancsàt. Bizony, Allah mindenek felett Hatalmas."
2.szúra, 109. vers
Abdullah
*miután hittetek
Bocsànat telefonom àtírta
Abdullah
Adok egy màsik fordítàst ugyanarról a versről, így bizonyàra érthetőbb lesz.
"A Könyv Népéből sokan szeretnék, hogy miután hívők lettetek, ismét hitetlenekké tegyenek benneteket - önző irigységből, miutàn nekik nyílvànult meg előbb az Igazság. Nézzétek ezt el és bocsàssatok meg nekik, amíg Allah megnyílvànítja az Ő akaratàt ! Allah mindenek felett hatalmas."
2.szúra 109. vers
Talán így érthetőbb. Én végig ezt érzem amióta itt vagyok :)
A Koràn bölcsen szól.
Abdullah
"Kérdeznék valamit! És aközött a több százezres eltérés között van egy is, ami arra utal, hogy az evangélium eredeti mondanivalója nem az volt, ami ma?"
Ez valami vicc? :) 700 ezer eltérést számoltak össze csak az Újszövetségben, és azt kérdezed van-e valami ami arra utal hogy az evangélium eredeti üzenet megváltozott? :))))
A Korán egyértelműen kijelenti hogy a Bibliát megváltoztatták. Ezernyi bizonyíték van arra hogy a Bibliát össze-vissza hamisították. Ez nem is kérdés. Keresztények tagadhatják, de ezzel csak magatokat csapjátok be.
"Beleolvastam, és elég meggyőző. Kapásból a legelső példa több Korán verssel bizonyítja hogy a szerzőnek öltete sem volt, honnan lett az ember."
Ezek a versek pont azt bizonyítják hogy a Korán Isten szava. A porból és agyagból teremtés arra utal hogy az ember földből lett teremtve. Ha megnézzük az embert felépítő elemek megtalálhatóak a földben. A spermacsepp és vérrög az ember szaporodására vonatkozik. A semmiből teremtés pedig arra vonatkozik hogy az ősrobbanás előtt nem volt semmi tehát Allah semmiből teremtette az embert. Erre a keresztények behazudják hogy ez ellentmondás :) Ez már tényleg szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!