Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?
Pontosan tudom, csak nem lett volna túl szabályos kiírnom a neved, ezért nem is tettem. Gondoltam, hogy utalok rád a nevetséges ádámkosztümös felvetéseddel. :D
80 A Biblia nem tanít örök szenvedést, csak a katolikusok, a pokol pedig a sír! Tüzes tóról beszél ami a kárhozat halála! Amit biztosan el lehet mondani a Bibliából, hogy oda a fenevad követői mennek!
De csak szórjad nyugodtan a tehetetlen átkaidat ahogy az nálatok mindig is szokás volt az engem a legkevésbé sem érdekel!
81 Na ez éppen a katolikus egyházra jellemző leginkább! Elég csak végig nézni hozzá a történelmet meg hogy mit tanít!
82 Tudom hogy az a rész nem olyan egyszerű és ha nem vetne fel problémát a bűneset miatt akkor még igazad is lehetne! Az meg hogy Isten dicsősége mindig is jelen volt az övéinél nem új gondolat a Bibliában megtalálható. Az Édenkertben ahol még nem volt bűn ez a dicsőség sokkal nagyobb mértékben mutatkozhatott meg Ádámon és Éván!
Én is tudom, hogy te katolikus vagy és már nem egy vitánk volt itt!
"Én is tudom, hogy te katolikus vagy és már nem egy vitánk volt itt!"
Amit én sose titkoltam. Nem úgy mint egyesek, hogy sunyi és alattomos módon titkolják felekezetüket, ha megkérdezi valaki.
"de lesznek katolikusok is akiket kihív onnan az Úr"
Miért, aki nem megy ki onnan, az elkárhozik? Nem teljesen értem ezt a részt.
"Amit én sose titkoltam. Nem úgy mint egyesek, hogy sunyi és alattomos módon titkolják felekezetüket, ha megkérdezi valaki."
Hát nincs oda írva a hozzászólásaidhoz, hogy te katolikus vagy csak mivel volt már pár vitánk és a nézeteidből gondoltam. Arról meg beszélhetnénk, hogy itt ki a sunyi meg ki van tele előítélettel! Gonosz emberek kíváncsiságát nem szoktam kielégíteni! Ha akarom megmondom a nevem meg a felekezetemet, ha akarom akkor pedig nem! Éppen az ilyen gyűlölködők miatt anonim ez a fórum. Ha esetleg neked még nem tűnt volna fel én nem felekezetet reklámozok itt hanem a Szentírásból érvelek és arról beszélek! Sajnálom, hogy megrekedtél ezen a szinten!
"Miért, aki nem megy ki onnan, az elkárhozik? Nem teljesen értem ezt a részt."
Arra a választ megtalálod a Jelenések könyvében. Jó olvasást hozzá!
"Miért, aki nem megy ki onnan, az elkárhozik?"
Alapvetően igen. A h.n. adventisták szerint az embereknek a végidőben két választási lehetőségük lesz: elfogadják Isten pecsétjét, a szombatot, amit ők hirdetnek majd, vagy a vasárnapot, ami a fenevad bélyege lesz. Szerintük ugyanis az USA és a Pápaság rá fogja erőltetni a vasárnapot az emberekre. Éppen ezért az adventisták feltehetően izgalommal nézték az idei, amerikai elnökválasztást. Mivel Joe Biden katolikus vallású ember, ezért el tudom képzelni, hogy egymás között elkezdtek tippelgetni, hogy a Jel 13 talán nemsokára teljesedik majd.
Amúgy az adventista eszkatologikus nézeteket Ellen G. White "A nagy küzdelem" vagy az utolsó napok eseményei című könyvben találod meg.
Online pl. itt:
88 Így van és ha megéred még végig is nézheted, hogy hogyan teljesednek be ezek a folyamatok!
"Éppen ezért az adventisták feltehetően izgalommal nézték az idei, amerikai elnökválasztást. Mivel Joe Biden katolikus vallású ember, ezért el tudom képzelni, hogy egymás között elkezdtek tippelgetni, hogy a Jel 13 talán nemsokára teljesedik majd."
Igen, sok adventista látja a teljesedés felé haladó utat, de hozzá kell hogy tegyem hogy a megvalósulása ennek Amerikában nem a demokrata oldallal fog megtörténni!
Egyszerűen nevetséges ez a szekta. A kérdés miatt nem használtam direkt eddig ezt a szót, de erre már nem nagyon lehet mit mondani. Lényegében nem csak megfelel a definíciónak, de bőségesen túl is teljesíti.
Szerencse, hogy Isten nem adventista és semmi köze ehhez a hamis próféták istentelen gyülekezetéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!