Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szektásoznak itt egyes...

Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 11:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/105 anonim ***** válasza:

Én magam sem hiszek az adventizmusban. Csak ismerem a tanításaikat, ezért válaszoltam a kérdésedre.

2020. dec. 18. 15:07
 92/105 A kérdező kommentje:
90 Hát lehet nevetgélni de ez nem fog semmin változtatni attól még mindez ahogy a Biblia előre is jelzi be fog teljesedni! Jelenleg is afelé haladunk... A hitetlenség nem fogja megállítani a próféciák beteljesedését! Isten ezzel is számolt!
2020. dec. 18. 15:10
 93/105 A kérdező kommentje:
91 Nem számít hogy hiszel e benne mert a teljesedése nem az én vagy a te hitedtől függ! A Biblia egyszerűen ezt elmondja jelképek által és Isten véghez is viszi, függetlenül az én vagy a te véleményedtől is!
2020. dec. 18. 15:15
 94/105 anonim ***** válasza:
82%

Hát persze, a próféciák... Nem gyanús, hogy a hamis próféta White asszony már saját korára megjósolta Krisztus visszatérését? Mindig már csak egy rövid idő volt hátra.

Itt egy remek írás, ami jól összegyűjtötte a hamis próféta White asszony írásait, be nem teljesült jóslatait:

[link]

Jó olvasást minden érdeklődőnek. Határozottan érdemes legalább bele-bele olvasni, mert van benne sok érdekesség, ami lerántja a leplet.

2020. dec. 18. 18:15
 95/105 anonim ***** válasza:
A legnagyobb bűn, ha valaki hamis prófétákat követ! Te is a pokolban fogsz égni, kérdező!
2020. dec. 18. 18:18
 96/105 A kérdező kommentje:

94 Ja ismerem a Szabó Ferinek az oldalát sok zagyvaság van ott!

95 Te az vagy aki már elküldött a pokolba vagy egy másik?

2020. dec. 18. 18:37
 97/105 anonim ***** válasza:

Jelentős részét elolvastam írásának, nincs ott semmi zagyvaság. Gyönyörűen összeszedi, hogy mit írt a hamis próféta White, azokból mi teljesült be (semmi), illetve vele szemben mit írt a Biblia. Szép kontraszt.

Érdekes, hogy #95-nek felrovod ezt, pedig te az összes katolikust "elküldted a pokolba" pár hozzászólással korábban (#85-ben). Ő legalább csak egy emberre írta, nem több milliárdra.

2020. dec. 18. 18:54
 98/105 A kérdező kommentje:

97 Az én véleményem szerint az zagyvaság de nem csodálom ha ebbe kapaszkodsz!

Én csak azt mondtam el ami a Bibliából következik hogy mindenki választás elé lesz téve a katolikusok is meg mások is. Isten felé ugyanúgy fordulhat mindenki a Pápaság viszont mint rendszer ördögi!

Nem én találtam ki ez következik a Bibliából!

2020. dec. 18. 19:07
 99/105 anonim ***** válasza:

Tegyük hozzá, hogy szerinted. Másik szerint meg nem. Evangélikus gimibe jártam, sose hallottam olyat, hogy ekkora baromságot tanítottak volna, mint amivel átmosták az agyadat.

Amúgy tudom, hogy nem te találtad ki, te valószínűleg annak is örülsz, hogy képes vagy elolvasni a Bibliát, készségeid ebben ki is merülnek. A többit készen kapod olvasmányként a hamis próféta White asszonytól és hasonlóktól. Igazából néhány jehovás, mint pl itt KZitus is sokkal magasabb színvonalat képvisel nálad.

Az se segít ezen, ha minden mondatod végére felkiáltójelet teszel.

2020. dec. 18. 19:14
 100/105 A kérdező kommentje:
99 Nem mondtam azt, hogy mindenki elfogadja amit mondok. Azt mondtam ami nekem következik a Bibliából! Lehet eltérő véleményed! Majd meglátjuk!
2020. dec. 18. 19:20
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!