Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?
Figyelt kérdés
2020. dec. 17. 11:51
101/105 anonim válasza:
"Azt mondtam ami nekem következik a Bibliából!"
Ez látod hazugság. Te tényként írtad le mindezt. Egy helyen se láttam, hogy "szerintem".
Sőt így írtad te hazug:
"Nem én találtam ki ez következik a Bibliából!"
Szemben ezzel:
"Azt mondtam ami nekem következik"
102/105 A kérdező kommentje:
101 Tényként írom le tudod mert az az én meggyőződésem. Nekem ez tény. Neked nem, persze ezt is megértem, de nekem az. És nem hazugság az egy más kérdés hogy neked más fogalmaid vannak a Szentírásról mint nekem.
2020. dec. 18. 19:28
103/105 anonim válasza:
Magyarországon a legjobb kritikai oldal az adventizmuskutatas.hu volt, amit Brátán János, az Apologia Kutatóközpont egykori munkársa szerkesztett. Illetve a blogján is voltak jó anyagok, adventista kritika témakörben is. Ő kijárta a Sola Scriptura teológiai főiskolát korábban, amelyet a Keresztény Advent Közösség - az egyik magyar adventista felekezet - tart fenn. Kár, hogy az írásai már nem elérhetőek. Jól rámutatott arra, hogy a keresztény szombatünneplés tévtan, vagy hogy Ellen G. White nem volt próféta.
105/105 A kérdező kommentje:
103 Nem ismerem az illetőt de halottam róla kb. annyit amennyit írtál. Az az ő véleménye az enyém éppen az ellenkezője és pont a Biblia alapján győződtem meg erről! Szóval nem vagyunk hasonlóak.
2020. dec. 18. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!