Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?
"16 Én mit mondtam?"
"A katolikusok és a reformátusok és mások között is vannak akik bűnnek tartják a házasság előtti szexet és a homoszexualitást is. Ők is akkor szektások?" ezt mondtad
"Te homoszexuális katolikus vagy?"
feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?
"feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?"
Igen, valamiért ez nekik a mániájuk, már én is többször megkaptam tőlük.
Vagy akár a katolikusokról, ha már itt tartunk.
Egyébként hozzáteszem, hogy nem nagyon vettem észre, hogy ezen a fórumon katolikusok csak úgy random elkezdjenek szektázni, vagy kifogásolható hangnemben beszélni másokról. Azt annál gyakrabban, hogy egy-egy erősen provokatív kérdésre vagy hozzászólásra már ilyen választ adnak.
De ugye a provokatív, katolikusokat olykor erősen sértő, bántó kérdések és válaszok pusztán a szeretet jelét hordozzák magukon. Amikor rendszeresen előjön, hogy a katolikusok bálványimádók, pogányok, pogány ünnepeket tartanak, a papok többsége pedo és meleg így egyszerre, stb... Ez mind a szeretet jele valószínűleg. Ha pedig ezen nagy szeretet jelére egy katolikus erősebben szól vissza, akkor kap egy kérdést róla, mint most. De pusztán szeretetből.
"nem nagyon vettem észre, hogy ezen a fórumon katolikusok csak úgy random elkezdjenek szektázni"
én sem. nyilván ha olyan a téma akkor minden oldalról jön a szektázás, pl jehovák, hitgyülisek, őket csak saját maguk nem szektázzák (de egymást igen), úgyhogy ezt szerintem ezt nem kéne belevenni a statisztikába.
21
"16 Én mit mondtam?"
Én ezt csak a 7-estől vettem át és arra válaszoltam!
"A katolikusok és a reformátusok és mások között is vannak akik bűnnek tartják a házasság előtti szexet és a homoszexualitást is. Ők is akkor szektások?" ezt mondtad
Ez volt a válaszom amit idéztél, erre amit a 7-es írt:
"Nem mindenkit, csak a másikat :)
Viccet félretéve, kell hozzá, amint mondtam, hogy ún. "kisegyházhoz" tartozzon a "szektás", és "jó" ha a mai polkorrekt véleménytől eltérően értelmezi a Bibliát. (pl bűnnek tartja a házasság előtti szexet, homoszexuális gyakorlatot, azt vallja, hogy a bűnös embertől el kell határolódni stb. stb.)
És nyilván vannak, akik minden józan ésszel ellenkező dolgokat tanítanak. Őket a legegyszerűbb szektásoknak titulálni." (7-es írta)
21 -23 "feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?"
Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!
"Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!"
az ok vagy az, hogy valaki a csoport tagja, vagy az, hogy nem. ezzel előrébb vagyunk? szerintem nem
"Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!"
Mit jelent támogatni a homoszexualitást? :D
Értem, tehát mindenki aki nem utálja a melegeket és nem tartja valami kóros mai betegségnek, az támogatja őket.
Egyébként állatoknál is van homoszexualitás, tehát a természetre vonatkozó állításod könnyen cáfolható.
Ész esetén meg kinek mi a józan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!