Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szektásoznak itt egyes...

Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/105 anonim ***** válasza:
100%

"16 Én mit mondtam?"

"A katolikusok és a reformátusok és mások között is vannak akik bűnnek tartják a házasság előtti szexet és a homoszexualitást is. Ők is akkor szektások?" ezt mondtad

"Te homoszexuális katolikus vagy?"

feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?

2020. dec. 17. 13:20
 22/105 anonim ***** válasza:
89%

"feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?"

Igen, valamiért ez nekik a mániájuk, már én is többször megkaptam tőlük.

2020. dec. 17. 13:23
 23/105 anonim ***** válasza:
75%
#22 nem lepődtem meg, ne aggódj :D nekem se az első eset. csak nem értem, hogy ha szerintük csakis az szólalhat meg az ügyben, akit személyesen érint, akkor ők miért formálnal véleményt olyan csoportokról, amikbe nyilvánvalóan nem tartoznak bele? pl ateistákról
2020. dec. 17. 13:28
 24/105 anonim ***** válasza:
60%

Vagy akár a katolikusokról, ha már itt tartunk.

Egyébként hozzáteszem, hogy nem nagyon vettem észre, hogy ezen a fórumon katolikusok csak úgy random elkezdjenek szektázni, vagy kifogásolható hangnemben beszélni másokról. Azt annál gyakrabban, hogy egy-egy erősen provokatív kérdésre vagy hozzászólásra már ilyen választ adnak.

De ugye a provokatív, katolikusokat olykor erősen sértő, bántó kérdések és válaszok pusztán a szeretet jelét hordozzák magukon. Amikor rendszeresen előjön, hogy a katolikusok bálványimádók, pogányok, pogány ünnepeket tartanak, a papok többsége pedo és meleg így egyszerre, stb... Ez mind a szeretet jele valószínűleg. Ha pedig ezen nagy szeretet jelére egy katolikus erősebben szól vissza, akkor kap egy kérdést róla, mint most. De pusztán szeretetből.

2020. dec. 17. 13:40
 25/105 anonim ***** válasza:
100%

"nem nagyon vettem észre, hogy ezen a fórumon katolikusok csak úgy random elkezdjenek szektázni"

én sem. nyilván ha olyan a téma akkor minden oldalról jön a szektázás, pl jehovák, hitgyülisek, őket csak saját maguk nem szektázzák (de egymást igen), úgyhogy ezt szerintem ezt nem kéne belevenni a statisztikába.

2020. dec. 17. 13:44
 26/105 A kérdező kommentje:

21

"16 Én mit mondtam?"

Én ezt csak a 7-estől vettem át és arra válaszoltam!

"A katolikusok és a reformátusok és mások között is vannak akik bűnnek tartják a házasság előtti szexet és a homoszexualitást is. Ők is akkor szektások?" ezt mondtad

Ez volt a válaszom amit idéztél, erre amit a 7-es írt:

"Nem mindenkit, csak a másikat :)

Viccet félretéve, kell hozzá, amint mondtam, hogy ún. "kisegyházhoz" tartozzon a "szektás", és "jó" ha a mai polkorrekt véleménytől eltérően értelmezi a Bibliát. (pl bűnnek tartja a házasság előtti szexet, homoszexuális gyakorlatot, azt vallja, hogy a bűnös embertől el kell határolódni stb. stb.)

És nyilván vannak, akik minden józan ésszel ellenkező dolgokat tanítanak. Őket a legegyszerűbb szektásoknak titulálni." (7-es írta)

21 -23 "feltétlenül bele kell tartoznom a csoportba hogy véleményt formáljak róluk?"

Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!

2020. dec. 17. 13:46
 27/105 anonim ***** válasza:
43%

"Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!"

az ok vagy az, hogy valaki a csoport tagja, vagy az, hogy nem. ezzel előrébb vagyunk? szerintem nem

2020. dec. 17. 13:47
 28/105 anonim ***** válasza:
46%

"Nem kell feltétlenül, de mindig van annak oka ha valaki támogatja a homoszexualitást és annak is ha nem!"

Mit jelent támogatni a homoszexualitást? :D

2020. dec. 17. 13:49
 29/105 A kérdező kommentje:
28 Mondjuk azt állítani hogy a józan ésszel nem ellenkezik vagy nem természetellenes!
2020. dec. 17. 13:59
 30/105 anonim ***** válasza:
52%

Értem, tehát mindenki aki nem utálja a melegeket és nem tartja valami kóros mai betegségnek, az támogatja őket.

Egyébként állatoknál is van homoszexualitás, tehát a természetre vonatkozó állításod könnyen cáfolható.

Ész esetén meg kinek mi a józan.

2020. dec. 17. 14:04
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!