Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?
9
"Ezt valahogy nem hangsúlyoztad a kérdésben. Szóval gondolom annyira mégse tartod annak mások esetén."
Ez áll a mondat előtt: "Azért a katolikusokra vonatkozik a kérdés mert én a katolikusoknál vettem észre."
Ha pedig másoknál észreveszem azt is elítélem!
"Ha pedig másoknál észreveszem azt is elítélem!"
Akkor rendkívül szelektíven olvasod ezt a fórumot, vagy olykor egyszerűen csukott szemmel.
Egyébként honnan tudod, hogy melyik hozzászóló katolikus és melyik nem? Mert számomra gyakran nem egyértelmű és sokszor fogalmam sincs.
Elég sok kérdést vet fel a rosszindulatú kérdésed.
"A katolikusok és a reformátusok és mások között is vannak akik bűnnek tartják a házasság előtti szexet és a homoszexualitást is. Ők is akkor szektások?"
sok definíciója van a szektának, de egyik se vonatkozik kifejezetten arra amit te mondtál
"A homoszexuális gyakorlat az nem ellenkezik a józan ésszel?"
nem
15 Nem vagyok mindig a fórumon és most éppen ezzel találkoztam de ezt már korábban is tapasztaltam itt!
"Egyébként honnan tudod, hogy melyik hozzászóló katolikus és melyik nem? Mert számomra gyakran nem egyértelmű és sokszor fogalmam sincs."
Nem mindig de van amikor egyértelmű!
"Elég sok kérdést vet fel a rosszindulatú kérdésed."
Aki szektázik az jóindulatú?
16 Én mit mondtam?
"A homoszexuális gyakorlat az nem ellenkezik a józan ésszel?"
nem
Te homoszexuális katolikus vagy?
Noha én nem vagyok katolikus, viszont egy szekta jellegű vallás tagja voltam. Azt hiszem, a katolikusok jogosan nevezik néven a dolgokat.
A kisegyházat a történelmüket, a tanításaikat és a mentalitásukat is tekintve azok. Ne akarjatok engem kioktani, hogy nem, mert én magam kapcsolatban voltam velük és örülök, hogy megmenekültem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!