Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szektásoznak itt egyes...

Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?

Figyelt kérdés

2020. dec. 17. 11:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/105 A kérdező kommentje:
27 Én előbbre vagyok ha tudom az okot!
2020. dec. 17. 14:06
 32/105 A kérdező kommentje:
30 A keresztény a bűnt utálja próbál segíteni a melegeken is de ha ők nem akarnak ebből megtérni akkor nem kíván azonosulni a bűnükkel! Az állatok nem jó példa mert azok ösztönösen cselekszenek és azt is megfertőzte a bűn! Isten viszont a nőt és a férfit szerkesztette egybe nem két férfit vagy nőt! A józanság nem viszonylagos kérdés!
2020. dec. 17. 14:14
 33/105 anonim ***** válasza:
24%

#31 miért? ha az az oka valakinek, hogy nem érdekli, másmit csinál, és azért "támogatja", azzel te miért vagy előrébb? ha valaki meleg, az nyilván nem fog saját maga ellen beszélni, ezzel miért vagy előrébb?

"A keresztény a bűnt utálja"

...oké? ennek akkor van valami értelme, hogy ha az ember úgy dönt hogy pl lop, csal, öl. azért el lehet ítélni valakit, mert dönthetett volna úgy is hogy nem bántja a másikat. de aki meleg, az nem választotta, ő így született. az ő hibája, hogy isten így teremtette? akkor nem isten a bűnös?

"próbál segíteni a melegeken is"

átnevelő táborokkal? mentális problémákat ozoz, azt tudod?

"de ha ők nem akarnak ebből megtérni akkor nem kíván azonosulni a bűnükkel!"

erre megint csak ugyanazt tudom válaszolni, mint kicsit feljebb

"Az állatok nem jó példa mert azok ösztönösen cselekszenek és azt is megfertőzte a bűn!"

akkor ők is kárhozni fognak?

"Isten viszont a nőt és a férfit szerkesztette egybe nem két férfit vagy nőt!"

amennyiben elfogadod ezt az állítást. de ez a te magánügyed. miért érzed magad felahtalmazva arra, hogy mások életébe pofázz bele?

"A józanság nem viszonylagos kérdés!"

de. üdvözöllek a való világban

2020. dec. 17. 14:21
 34/105 anonim ***** válasza:

"Katolikus és homokos, jól mondom?!"

Ez viszont téged leplezett le, elég jól...

2020. dec. 17. 14:55
 35/105 A kérdező kommentje:
35 Miért is?
2020. dec. 17. 14:58
 36/105 A kérdező kommentje:
35 Te is homoszexualitás párti vagy?
2020. dec. 17. 15:01
 37/105 anonim ***** válasza:
34%

Nem vagyok semmilyen párti, de az jól látszik, hogy te egy homofób katolikus gyűlölő egyén vagy. Ebben nyilvánul meg nálad a szeretet.

Ha már a kérdésedben szó volt a katolikusokról, akkor lehetne benned annyi gerinc, hogy a saját felekezeted is leírod. Legalább tudnám, hogy mit kell kerülni, mint a véres rongyot.

2020. dec. 17. 15:07
 38/105 A kérdező kommentje:
38 Nem vagyok híve a katolikus rendszernek de nem gyűlölöm a katolikus embereket. Nekem is vannak katolikus ismerőseim de azok nem ilyen bigottak mint az itt megnyilvánuló egyes katolikusok! Pl. ők nem szektáznak senkit és én sem szoktam! A homoszexualitást viszont elutasítom úgy ahogy ezt a Biblia is tanítja! Írd le nyugodtan ide a nevedet és akkor majd elkerüljük egymást!
2020. dec. 17. 15:15
 39/105 anonim ***** válasza:
48%

A felekezetedet akarom elkerülni, de nagyon messziről. Úgy tűnik, hogy nem vagy gerinces ember és még saját hited is szégyenled, mert nem mered leírni.

Amúgy ha már homoszexualitás. Meséld már el nekem, hogy katolikusok vagy protestánsok adnak össze meleg párokat egyházilag.

2020. dec. 17. 15:19
 40/105 A kérdező kommentje:

40 Ne általánosítsál az sosem tesz jót! Itt most nem az én hitemről van szó hanem a katolikus szektázásról!

"Amúgy ha már homoszexualitás. Meséld már el nekem, hogy katolikusok vagy protestánsok adnak össze meleg párokat egyházilag."

Hivatalosan lehet hogy a katolikusok nem adnak össze homoszexuálisokat és azokat a protestánsokat sem védem akik ezt teszik, de múltkor valaki feldobott ide egy angol cikket a Vatikánról amely arra mutatott rá hogy az ott levők 80%-a volt homokos! De minden protestáns felekezetnél is elítélendő a homoszexualitás! Szóval elmeséltem neked, remélem tetszik amit írtam!

2020. dec. 17. 15:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!