Miért szektásoznak itt egyes katolikusok? Ez a szeretet jele?
"Nem vagyok semmilyen párti,"
Halottam már olyat hogy valaki azt mondta őt nem érdekli ez a kérdés csak őt hagyják békén a homokosok. Viszont nehezen hiszem el azt hogy valaki vallásos létére egy ilyen fontos kérdésben nem foglal állást!
Megpróbálom újra feltenni a kérdést, mert elsőre lehet nem sikerült megértened.
Katolikusok vagy protestánsok adnak össze meleg párokat. Erre írj egy rövid választ, ne mellébeszélj.
Úgy látszik, azt továbbra se mered leírni, hogy melyik felekezet tagja vagy. Biztos hatalmas szégyen számodra, hogy ott vagy.
"nincs olyan hogy valaki melegen született!"
a tudomány nem ért egyet veled
"Mentális problémákat a homoszexualitás okoz!"
a homoszexualitás akkor okoz mentális problémákat mikor a te és a hozzád hasonló homofób valláskárosultak belebeszélik a homoszexuális emberbe hogy valami nem oké vele, és ha nem változtat rajta sürgősen, akkor a pokolban fog égni az idők végezetéig. ha ti békén hagynátok őket, és nem terjesztenétek a baromségaitokat, akkor minden homoszexuális rendben lenne úgy, ahogy vannak.
"Az állatok nem felelősek az ember viszont igen!"
miért?
"Oppá ez kihozott a sodrodból?! Ezek szerint mégis homokos vagy?!"
csak őket idegesíthetik a homofób ömlengéseid? másnak nem szúrhatja a szemét?
"Én is!"
te maximum a mesevilágodban üdvözölhetsz. de én annak nem vagyok a része
Nem, te elkezdtél mellébeszélni, hogy egyes sci-fi irodalomban mennyi meleg bíboros van.
Röviden, egy szóval, hol adnak össze meleg párokat, katolikusoknál vagy protestánsoknál?
Arra se válaszoltál, hogy melyik felekezet tagja vagy. Nem tudom miért kell annyira szégyellned.
42-es hozzászólásban egy darab kérdést se látok. Ellenben én ezeket a kérdéseket már jóval korábban feltettem.
"Az áltudomány az biztos nem!
Bármennyire is fáj neked a homoszexualitás nem normális dolog! És senki sem születik homokosnak! Csak azzá válik valamilyen lelki törés mindig ott áll a háttérben!"
elég olcsó módszer így megcáfolni dolgokat. ja hát ők nem is igazi tudósok, ők hazudnak, ők a sátánnak dolgoznak. no true scotsman fallacy a neve annak amit te csinálsz.
"Egy normális heteroszexuálist nem idegesít az hogy a normális kapcsolatról hall"
nahát milyen igazad van! engem valóban nem zavar, ha egy normális, szerető kapcsolatról hallok. függetlenül attól hogy milyen nemű emberek vannak benne.
"de ateisták nem üdvözülnek"
őszintén, szerinted ez engem, mint ateistát, érdekel? (nem)
"csak olyanok akik Jézus Krisztust is elfogadták és aszerint élnek! Ahhoz meg aztán a homokosságnak semmi köze!"
akkor miért kéne megváltozniuk? ha az üdvözülésnek ahhoz semmi köze?
Már majdnem elküldtem a választ erre, amit elég hosszan írtam, de végül töröltem.
Amíg te se válaszolsz a kérdésemre, hogy melyik felekezetbe tartozol, addig én se fogok neked hosszan írni válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!