Miért tanítanak ilyen evolúció központúan?
Figyelt kérdés
Az evolúció egy elmélet nem bizonyított tény. Akkor miért nem csak úgy tanítják csak elmélet szintjén? Már ilyeneket is mondanak hogy csak az lehet biológus aki hisz az evolúcióban.2020. nov. 29. 11:09
51/127 Mojjo válasza:
Mondjuk itt erősen előjön Poe törvénye. Kezd gyanús lenni, hogy itt parodizálásról van szó, de - sajnos - nem vagyok benne biztos.
52/127 anonim válasza:
#49-50
Szerintem nem neked írtam, az már rég kiderült másik kérdésnél, hogy te egy istentelen ateista troll vagy.
53/127 Mojjo válasza:
@52: Akkor jól sejtettem. Kicsit túltolta a színjátékot.
54/127 anonim válasza:
Igen, már egy másik kérdésnél is kibújt belőle. Csak olyan sok a méltán alacsonyra értékelt egyén, hogy nem mindig lehet a sok hülyét megkülönböztetni.
55/127 anonim válasza:
#52 Főleg hogy 3 hete nem írtam semelyik kérdés alá de azért jár a kekszgyár. Aki istentelen az te vagy hisz a biblia szavát sem hiszed el hanem elhiszed a világ hazugságait.
56/127 anonim válasza:
#52 De látszik értelmezni sem tudtad amit irtam mert csak személyeskedsz ki is a buta valójában?
57/127 anonim válasza:
Hogyne írtál volna, már ott is kisbetűvel írtad Istent, mint itt.
58/127 anonim válasza:
#57 Kiről beszélsz? Szerintem te összetévesztesz valakivel. Sehol nincs a kőbe vésve hogy csak nagy betűvel lehet írni. Ez alapján elég gáz ítélkezni
59/127 anonim válasza:
#57 Nektek is fölös volt leírni az igazságot el se olvassátok ráadásul továbbra is eszitek a sátán hazugságait.
60/127 Mojjo válasza:
@58: Kis kezdővetűvel írva egy általános, köznevesített, akármilyen istenséget értünk rajta. Lehet egy görög isten, vagy egyiptomi, bármilyen.
Ha konkrétan a keresztények istenére gondolunk, akkor nagy kezdőbetűvel Istennek írjuk.
Mondjuk ennyit sem kell tudni, a nagy kezdőbetű egy tiszteletadás. Pont ezért aki hisz benne és tiszteli őt, biztosan Istennek fogja írni. Szóval tényleg alighanem ateista vagy, aki parodizálja a keresztényeket. Ateistaként annyit mondok erre, hogy valakit csak azért, mert keresztény, mert van egy hitvilága, nagyon ronda dolog kigúnyolni. Tudod, ez a gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!