Amikor valaki egy kontár festővel kapcsolatban kifejti a véleményét, hogy az milyen szenzációs (picasso, van gogh, stb. ) akkor miért lepődik meg, ha megkérdezem, hogy otthon adáshibát néz-e esténként a tévében?
Figyelt kérdés
Mi a különbség?
Ha valaki nem tud futni, akkor nem vehet részt az Olimpián.
Ha nincs nem lesz belőle énekes.
Ha nem tud főzni, akkor nem lesz szakács.
Ha viszont nem tud festeni, akkor világhírű lesz.
Miért?
2014. máj. 1. 19:47
11/95 A kérdező kommentje:
Van olyan festményük, ahol ez a "nagyontudás" látszik? Legalább egyet megnéznék.
2014. máj. 1. 20:19
12/95 A kérdező kommentje:
Kubista vegyítve a neoizé, mivel? Ezen van tizenöt ecsetvonás. Ilyeneket óvodában festenek a kisgyerekek. Ilyet szerintem még én is tudnék.
2014. máj. 1. 20:20
13/95 anonim válasza:
Az általad linkelt képen is látszik.
14/95 A kérdező kommentje:
No, de hol látszik? Én miért nem látom?
2014. máj. 1. 20:21
15/95 Majkal válasza:
Picassonak ezek az egyébként kubista festményei-igen ez egy avatgárd művészeti mozgalom-(de ne bocsátkozzunk részletekbe) ezért becsülik le sokan őt. A kubizmus elött rengeteget "rakott le az asztalra" ameddig ide került. Ezért értékelik "még az ilyen munkáit is" és a kérdésed alapján meggyőződésem hogy te ezt nem tudnád megfesteni.
16/95 anonim válasza:
Nézz utána az általam leírt két korszak festészetének és stílusjegyeinek, aztán rájössz, hogy soha nem tudnál ilyet festeni, még másolni sem.
17/95 A kérdező kommentje:
Akkor máshogy fogalmazok. Ezt az önarcképet mindenki meg tudná festeni. Te nem? Próbáld ki. Akkora zseni lennél, mint picasso.
Mit rakott le az asztalra? Mikor?
2014. máj. 1. 20:24
18/95 anonim válasza:
Nem tudnám lefesteni, pedig évekig tanultam.
19/95 anonim válasza:
Picasso egy korai tanulmányrajza
20/95 A kérdező kommentje:
Nem nehéz pedig. Talán még csukott szemmel is sikerülne.
2014. máj. 1. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!