Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Figyelt kérdés

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.

A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

2013. szept. 15. 23:45
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/117 anonim ***** válasza:

LOL, karácsonyi ajándék :D

jó, de bármi olyan ajtó, amihez kell valami, hogy átjuss rajta, az nála van. kulcs, bármi. de ha retinavizsgálat szükséges, akkor kitéped a szemgolyóját, és azt használod. szóval egyedül a kódos ajtó tarthat fel. időd meg neked is van vacakolni... ha meg nem tudod feltörni és éhen halsz, sok mindent nem tehettél volna már.

2013. szept. 16. 00:19
 52/117 anonim válasza:
Pedig már majdnem írni akartam, hogy az ablakon beáramló fényen keresztül fotoszintetizálnék :c
2013. szept. 16. 00:20
 53/117 anonim ***** válasza:
89%

De jószívű emberrabló lennél :D

én valami Vasember jelmezre gondoltam amivel kitörhetek a fogságból :D

2013. szept. 16. 00:21
 54/117 A kérdező kommentje:

Nem feltétlen. Lehet olyan ajtó is, aminek egy bizonyos rejtett pontján van egy kapcsoló, amitől nyílik. Vagy valahol a közelben a falon/plafonon, ahova senki sem gondolná. A fal mellett meg lenne mondjuk pár partvis, meg egyéb tisztítószerek, hogy ne legyen gyanús, hogy a partvis csak azért kell, hogy elérje az ajtónyitó rejtett kapcsolót :)

De ez csak egy ötlet a sokból.

2013. szept. 16. 00:21
 55/117 anonim ***** válasza:
Akkor ha ilyen helyzetbe kerülök egyszer, majd csak eszméletlenre rúgom a fejét, és mikor magához tér, a lábam a torkán lesz és majd szépen kihúzok belőle mindent, nem hiszem, hogy egy ilyen ember ne kezdene az életéért kinyögni mindent. Pláne, hogy aki így tart fogva valakit, 25 féle ajtóval és kóddal, csak gyáva lehet...
2013. szept. 16. 00:25
 56/117 anonim válasza:
rabold el a testem is a szívem már a tiéd szerelmem (L) :)
2013. szept. 16. 00:25
 57/117 anonim ***** válasza:

És ha már a "szabadulás" pillanatában megölnéd?

Egyébként nem hiszem, hogy bennem lenne ilyenhez elég lélekjelenlét. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy hónapokon át küzdök egy "talán"-ért.

2013. szept. 16. 00:27
 58/117 A kérdező kommentje:

56-os: Ugyan... szerinted aki ilyet művel, az nem készült fel a legrosszabbra is, hogy esetleg a gondos tervezés ellenére is kiszabadul a fogvatartott és megöli?

Persze ez nem jelenti azt, hogy várná a halált, de nem hiszem, hogy emiatt segítene rajtad.

Főleg, ha abban leli élvezetét, hogy szenvedést okozzon, mert akkor neki az még szórakoztató utolsó gondolat is lehet, hogy ugyan megölheted, de te sem jutsz ki élve és ott fogsz mellette feküdni holtan :D

Na, kezdem kicsit elragadtatni magam :D Ha nem lennék lusta most leírnám vázlatosan ezt az egészet, ebből kijöhetne egy jó kis novella :) De ha nem törlik a kérdésem (remélem), akkor majd holnap átnézem :)

2013. szept. 16. 00:27
 59/117 anonim ***** válasza:

Na ezt érdemes végig nézni, nagy az isten állatkertje..

[link]

2013. szept. 16. 00:28
 60/117 anonim ***** válasza:
De ez sakk matt. Most érted, bármit mondunk, te arra valami olyan helyzettel reagálsz, amiből nem lenne kiút. Tök mindegy, mit írunk akkor, meghalunk, mert halálra kínoznak, éhen halunk, vagy ott száradunk el a csapóajtó előtt. Nincsen megoldás.
2013. szept. 16. 00:29
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!