Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Figyelt kérdés

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.

A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

2013. szept. 15. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/117 anonim ***** válasza:
91%

örülnék neki :D

még mindig jobb lenne mint itthon, bár..

bántanának a pincébe ? mert akkor nincs üzlet :D

2013. szept. 15. 23:49
 12/117 A kérdező kommentje:
Alive: Amíg ébren vagy, addig nem történne semmi. De ha az altató hat, akkor bármi kedvére valót megtehetne veled. Lehet, hogy megkínoz, lehet, hogy levágja pár ujjad, stb...
2013. szept. 15. 23:50
 13/117 anonim ***** válasza:
Nem elég fontos nekem a saját életem ahhoz, hogy szenvedve, de túléljek. Nem tart olyan sokáig szerintem az az éhenhalás. Főleg, mivel a kiszáradás hamarabb végez velem.
 14/117 anonim ***** válasza:

aki elrabol az nem fog altatóval bíbelődni.

Mondjuk ha véletlenül Jessica Alba rabolna el hát akkor meg ígérném h nem fogok sikítani :DDDD

15/117 anonim válasza:
Saw in real life:D
 16/117 A kérdező kommentje:

14-es: De, fog, mert ezt írtam a kérdésben :)

15-ös: Egyik Fűrészt sem láttam, de ha hasonlóság van, az mind a véletlen műve.

2013. szept. 15. 23:51
 17/117 anonim ***** válasza:
75%

Velem nagyon rosszul járna. Eleve 190cm vagyok és 90kg, nem mondom hogy tömény izom, de jó része az. Emellett pedig jujitsu-t is tanultam.

De ha mégis sikerülne neki, akkor kiakasztanám a hüvelykujjam és kihúznám a bilincsből az egyik kezem. Ez bőven elég a meglepetés erejéhez, hogy megölhessem. De hogy onnan tovább azt nem tudom.

18/117 anonim ***** válasza:
Elrágnám a láncot.
 19/117 anonim ***** válasza:
kérdező,máskor a kérdésben fixálj le mindent,ne ilyenkor költs hozzá...
 20/117 anonim ***** válasza:

Egy élet-egy halál, mérlegelve a helyzetet leütném- megfolytanám

ha a közelembe van..persze jó lenne mérlegelni a helyzetet, hogy teló vagy kulcs van-e nála, mert akkor maradnék odaláncolva éhenhalásig :D

2013. szept. 15. 23:52
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!