Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?
Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D
Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.
Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.
Meddig húznád?
28-as: A lábadnál fogva vagy a falhoz láncolva. A kezeid szabadok, csak a lánc tart. Illetve itt én írom a szabályokat, az én beteg emberrablóm pedig bizony egy 190cm magas ember elrablásakor felkészült lenne és fegyverrel menne csak a közelébe.
Ha valahogy megszabadulnál a lánctól, akkor meg még mindig leengedheti a kaját a csapóajtón anélkül, hogy a létrát leengedné és ő maga lemenne.
Kedvenc kérdésem :'D
Hát...csodálkoznék,hogy csak most történt meg.
Aztán várnám,hogy mikor kényszerít arra,hogy pucéron babázzak :D
33-as: Elkezdtem írni, de rájöttem, hogy értelmetlen lenne anélkül, hogy eláruljam mi a titkos fegyverem direkt ilyen esetekre. Azt pedig nem szeretném, hátha egy leendő emberrablónak ötleteket adnék vele :)
36-os: Minden nap kapsz ételt, ha ébren vagy, akkor vagy megeszed vagy nem. Ha megetted vagy elalszol vagy nem. Ha elaludtál, akkor a beteges játékait elkezdi rajtad.
Másnap, újra az elejéről, amíg életben vagy.
37-es: Elsőre is értettem :)
A kulcs kérdés már érdekes, mert neki is valahogy fel kell jutnia, viszont ha direkt nem visz magával kulcsot, hogy hátha megölöd vagy megsebesíted, akkor meg akár ő is lent ragadhat...
De logikából kiindulva lenne nála kulcs, hiszen ha meghal, akkor már tökmindegy, hogy kiderül-e mit tett és elszöksz-e.
Bár az is érdekes lehet, ha a halála után nem tudnál kijutni és úgy halnál éhen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!