Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Figyelt kérdés

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.

A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

2013. szept. 15. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/117 A kérdező kommentje:

28-as: A lábadnál fogva vagy a falhoz láncolva. A kezeid szabadok, csak a lánc tart. Illetve itt én írom a szabályokat, az én beteg emberrablóm pedig bizony egy 190cm magas ember elrablásakor felkészült lenne és fegyverrel menne csak a közelébe.

Ha valahogy megszabadulnál a lánctól, akkor meg még mindig leengedheti a kaját a csapóajtón anélkül, hogy a létrát leengedné és ő maga lemenne.

2013. szept. 15. 23:58
 32/117 anonim ***** válasza:
És te kérdező, mit csinálnál ebben a helyzetben?
2013. szept. 15. 23:58
 33/117 anonim ***** válasza:
"Van ez a játék..."
2013. szept. 15. 23:59
 34/117 anonim ***** válasza:
35%

Kedvenc kérdésem :'D

Hát...csodálkoznék,hogy csak most történt meg.

Aztán várnám,hogy mikor kényszerít arra,hogy pucéron babázzak :D

2013. szept. 16. 00:01
 35/117 anonim ***** válasza:
és mindig addig kínoz amíg fel nem ébredek? minden nap?
2013. szept. 16. 00:02
 36/117 anonim ***** válasza:
kérdező, mondom: 1 napig szembetűnően bojkottálnám az evést, majd második nap elkezdenék falni, vagyis csak úgy tennék, két kézzel nyomnám a képembe, de nem nyelnék egy falatot se, a lényeg, hogy azt higgye, teletömtem magam. aztán alvást színlelek, és mikor húzza le a sliccet, a meglepetés erejével mérek rá egy-két ütést, mondjuk a gigájára, az nem tesz jót az arcbőrnek. meg úgy általában megdöglesz tőle. ha van nála kulcs, leszedem magam a láncról, és felmegyek úgy, ahogy ő lejött. ha nincs nála kulcs, akkor jön az igazi brainstorming és az lehet majd a következő kérdésed. :D
2013. szept. 16. 00:03
 37/117 A kérdező kommentje:

33-as: Elkezdtem írni, de rájöttem, hogy értelmetlen lenne anélkül, hogy eláruljam mi a titkos fegyverem direkt ilyen esetekre. Azt pedig nem szeretném, hátha egy leendő emberrablónak ötleteket adnék vele :)

36-os: Minden nap kapsz ételt, ha ébren vagy, akkor vagy megeszed vagy nem. Ha megetted vagy elalszol vagy nem. Ha elaludtál, akkor a beteges játékait elkezdi rajtad.

Másnap, újra az elejéről, amíg életben vagy.

2013. szept. 16. 00:05
 38/117 anonim ***** válasza:
és ha mazochista vagyok?
2013. szept. 16. 00:05
 39/117 anonim ***** válasza:
100%
Akkor te bizony hátradőlsz és élvezed a kaját és a free sexet :D
2013. szept. 16. 00:06
 40/117 A kérdező kommentje:

37-es: Elsőre is értettem :)

A kulcs kérdés már érdekes, mert neki is valahogy fel kell jutnia, viszont ha direkt nem visz magával kulcsot, hogy hátha megölöd vagy megsebesíted, akkor meg akár ő is lent ragadhat...

De logikából kiindulva lenne nála kulcs, hiszen ha meghal, akkor már tökmindegy, hogy kiderül-e mit tett és elszöksz-e.

Bár az is érdekes lehet, ha a halála után nem tudnál kijutni és úgy halnál éhen.

2013. szept. 16. 00:06
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!