Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?
Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D
Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.
Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.
Meddig húznád?
Az előző kész novellám kiválasztott embereknek mutattam meg. Csak úgy nem teszem fel netre nyilvánosság elé.
Ezt is valószínűleg hasonlóan fogom majd annak, akit érdekel és úgy is érzem, hogy megérdemelné :P
De egyelőre még nem hiszem, hogy egyhamar kész lesz. Ezt most hosszabbnak szánom. Az előző novella 18 oldalas volt. Ez szerintem háromszor ennyi lesz legalább... de akár a 100 oldal körülit is eltudom képzelni. Sokkal részletesebbnek tervezem.
Bár úgy már igazán novellának sem fog számítani szerintem, ha elérem a 100 oldalt :D
Alive: Alábecsülsz :D
De aranyos.
Közben meg neki dagad az ér a homlokán :D
Itt tényleg minden este elszabadul az elmebaj ?
Egy ideig vicces volt, de most már kezd lehangolni :[
Hú, hát először is, mivel a lábam vna megkötve, rengeteg fekvőtámaszt csinálnék, mert szeretem. Másrészt, elkezdeném a pince állagát megvizsgálni, ha mállatag a fal, megdolgoznám a lánc végét, legfeljebb lejön befenyíteni, én meg elkapom, elég jól bunyózom, ha meg nem akar megölni, sok dolgot nem tehet elektrosokkon kívül, de akkor vigyáznék, és ellene fordítanám. Namármost, az előbb említett tettetett elalvást alapból alkalmaznám, esetleg vélretenném az evőeszközt, ha van, ezenkívül amilyen gyakran lehet, levizelném a láncot, mert a vasat oxidálja a húgysav, ha kis mértékben is. Ha adna valami csípőset, pl. mustáros kaja, az is mehet bele a láncba. Szavakkal is lehet ingerelni, mondom, ha 2 méteres közelben van, halott ember, darabokra tépem a gégéjét, és szép lassan szívom ki belőle a testnedveit, de lehet, hogy addig kínozom, amíg el nem enged.
Egyébként 2 kérdés a kérdezőnek:
1. Te amúgy egy 1-10-es skálán mennyire fagy perverz hímsoviniszta forever alone szerencsétlen?
2. Ha mindenre az a reakciód, hogy nem úgy van, mit vársz? Fogadok, hogy a posztomra már írnád is, hogy nem mert vibrált beton atombunkerben vagy krómvanádium láncra kötve, amit nem oxidál semmi.
De komolyan, azt a választ várod, hogy nem tudjuk, taníts, mester!? Csak mert akkor nem sokban különbözöl a feltételezett elrablótól.
Egyébként elmondom, hogy ha már a körülményeit tekintjük ennek az eseménynek, majdnem biztos, hogy előbb utóbb mkínálkozna egy alkalom, és megölném. Nem csak én, bárki. Miért? Mert az ilyen emberek pszichológiájában benne van, hogy a gyengébbet bántjuk, és fordítva, tehát, ha bánt, akkor gyenge vagy, amivel te jól el tudod terelni a figyelmét. 1 hét okos színészkedés után úgy dőlne be a legegyszerűbb trükknek, mint a sicc!
ps.: bocsánat ha kicsit betegesen hangzott a gégés rész, de nem szeretem ha valaki fölényesekedik! peace out!
Amúgy a sok McGyver-t kérdezném,komolyan és nem szemétkedésből,mert érdekelne,hogy mit csinálnátok:
Egy pincében,de egy kút alján vagytok,ami be van kamerázva és ha ki akartok mászni,akkor megengedik a vizet,de kígyókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!