Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Figyelt kérdés

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.

A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

2013. szept. 15. 23:45
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/117 anonim válasza:

Most nem azért, de attól, hogy az ötlete nem a legjobb még nem kéne bántanotok ?

Abból ahogy ír, nem tűnik egyáltalán olyannak amit leírtál kedves 33%os.

Az mondjuk érdekes a százalékokat nézve, hogy aki nem ért egyet vele azt lepontozzák, de ezt leszámítva felesleges ez az agresszió szerintem. Csak azért mert ez egy anonim oldal ettől még lehetne viselkedni.

2013. szept. 16. 02:35
 102/117 anonim ***** válasza:
77%
108: Akkor küldd már át a számukat, mert én is szeretnék egyet a kertbe, halál komolyan, ne tudd meg milyen drága. 45 m mélyen van a víz és vagy félmilka lenne egy pumpálós kút, hagyományosat már nem is készít senki. Akkor szo.pás mint ide Lacháza!
2013. szept. 16. 02:41
 103/117 A kérdező kommentje:

Béka: Infra kamera, máris meg van oldva a sötét probléma. A kamera pedig rejtett, hogy te az életben nem jössz rá, hogy hol van, se nem gondolnád a sötétben, hogy kamera figyel egyáltalán :)

De persze a folt is gyanús lehet, amit te magad után hagysz. Ugye nem gondoltad komolyan, hogy nem fogja ellenőrizni, hogy te mit csinálsz ott lent? Ahhoz pedig, hogy ellenőrizzen nem kell melléd mennie, elég ha visz magával lámpát, amivel bevilágítja a kérdéses részét a pincének arra az időre, amíg lenéz hozzád.

Eleve a csapóajtó nyitása juttat be fényt, ami már nem teljes sötétségben fogja hagyni a szobát, aztán a zseblámpa már csak rátesz, mert azzal oda világít, ahova szeretne. A lánc pedig hidd el, nem lenne olyan hosszú, hogy te csak úgy odamehess és elérhesd, mikor lenéz a pincébe.

Az, hogy mennyire vagy jó emberismerő már megkérdőjelezhető, eleve abból ítélve, hogy nagyon olyannak tűnsz, aki hamar felkapná a vizet, ergó nem gondolkodna tisztán egy ilyen helyzetben. Ebből nem származna előnyöd sem innen kezdve.

Lábon lő és kezelnie kell? Miért is? Ki mondta, hogy neki az nem élvezetes, ahogy egy hozzád hasonló nagyképű ember, aki azt hiszi bárhonnan kijuthat elvérzik és kínok közepette meghal? :) Amint véged, megszabadul a hulládtól és talál majd következő rabot, aki érdekesebb fogásnak fog bizonyulni és nem kell elvéreztetnie egy lövéssel :)

A "Game master" fogalmazás talán kicsit erős, de helytálló. Én vagyok a kérdező, én írom a szituációt. Te válaszolsz rá. Ha nem tetszik, akkor nem kell folytatni és kész. Senki sem kényszerít, hogy nekem írogass. Lehet elégedetlenkedni, hogy úgyis kitalálok valamit mindenre, amit csak írsz (és így is van), de akkor megint csak azt tudom mondani, hogy így jártál, nem kell ide írni.

Oh igen, az pedig igazán vicces fordulat lenne, ha kiderülne, hogy lány létemre én vagyok a himsoviniszta :D

2013. szept. 16. 02:53
 104/117 anonim ***** válasza:
87%
Ne próbáld meghajlítani! Az lehetetlen! Helyette próbálj rájönni az igazságra! - Milyen igazságra? - Nincs is kanál. - Nincs? - Akkor látni fogod, hogy nem a kanál hajlik, hanem te magad.
2013. szept. 16. 02:57
 105/117 anonim ***** válasza:
77%

Bocsánat, nem láttam hogy lány vagy, ilyen kérdéseket a náci antiszociális ismerősöm szökött feltenni, ami eleve árulkodik a kérdés mivoltáról. Egyébként te adod a szituációt, én pedig reagálok. És többnyire igyekszem kreatív lenni, pl, a lámpa amivel odavilágít, lefoglalja a kezét, többnyire a jobbikat, mivel ballal nem tudná jól irányítani, tehát van egy kéz előnyöm. A pisztollyal ha meglő, te mondtad, hogy élvezi a szenvedést, akkor mért hagyna meghalnom egy relatíve egyszerű, szinte fájdalommentes sérüléstől? És azt honnan tudja hogy milyen folt, ha nem szagolja meg? És az infrakamerát honnan szerzi, mert a pisztolyt még elnézem, de lassan az orosz maffiának nincs ilyen háttere. Az érzelmeim leplezésével kapcsolatban meg csak annyit mondok, hogy:

1. Nem kell megjátszanom, bele is élhetem magam, az talán valósabb.

2. Szoktál pókerezni? Segít!

2013. szept. 16. 03:08
 106/117 anonim ***** válasza:
Ja, és mellesleg honnan tudja, hogy én pont a láncot vizelem le? Csak mert vizelnem azért kell néha, és messzebb meg úgy se tudnék menni, szóval...
2013. szept. 16. 03:11
 107/117 anonim ***** válasza:
Viszont a tisztelt kérdező fogalmazza meg kételyeit előre a poszttal kapcsolatban, mivel kezdek nagyon fáradt lenni, szóval ha van még valami mondanivalód, Sárkányidomár, akkor írjad, ha nincs, akkor a legnagyobb tisztelettel Fus Ro DAH!!! (inside joke, ha nem érted keress rá, a sárkányokkal kapcsolatos.)
2013. szept. 16. 03:14
 108/117 A kérdező kommentje:

Lőttek már lábon valaha? Kétlem, hogy elvérezni igazán fájdalommentes halál lenne :)

Nade a lámpáról: Lefoglalja a kezét, ez tény, de te még mindig a pince túlsó végében vagy megláncolva, semmi eséllyel arra, hogy elérd a fogvatartót, lényegtelen, hogy melyik keze foglalt. A lánc nem véletlenül van, ha nem lenne, bárki, aki elfog simán letámadhatná, ahányszor csak lenéz hozzá. Ha pedig láncot használ, akkor kellő távolságban helyezi el, logika.

A folt jogos, nem tudhatja elsőre, hogy milyen. Viszont ha kamera van, akkor ez nem kérdéses. De tegyük fel, hogy nincs kamera, nos ilyen esetben nem tudhatja, hogy te mit kezdesz a lánccal. Azonban még így is nem kevés időbe fog telni, mire az a lánc olyan állapotba kerül, hogy kiszabadulj. Addig pedig enned és innod kell, amit ő tesz eléd, ekkor pedig ott az altató kérdése.

Az érzelmeid leplezheted, de ha magamból indulok ki, egy ember kisugárzásából, bármennyire is pókerarcot vág sok következtetést lelehet vonni. Ha nagyon nyugodtan viselkedsz, az is megfontoltságról ad bizonyosságot, azaz jobban oda kell figyelnie az esetleges trükkökre, szabadulási kísérletekre.

2013. szept. 16. 03:15
 109/117 A kérdező kommentje:
Na, azért óvatosan, mert a végén még kapsz egy Yol Toor Shul-t az egyik sárkányomtól :)
2013. szept. 16. 03:16
 110/117 anonim ***** válasza:
76%
halod beka tok mind1 mit valaszolsz neki ugyis lepontoz mert nem ertesz egyet vele ez egy ilyen kicsinyes ribizli. lepontozta a 96ost csak mert leszolta minek akarsz egy ilyenek segiteni ??
2013. szept. 16. 03:17
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!