12-13 éves korotok körül volt, hogy arról álmodoztatok, hogy elrabolna titeket otthonról egy olyasmi banda, mint a Mátrix főszereplői vagy az X-Men-ben a Testvériség és onnantól kezdve nem kéne iskolába járni meg otthon lakni, hanem nekik dolgoznál?
Én a Roxfortról álmodoztam hasonló korban, nálunk sem voltak problémák, szerintem ez normális ha néha elkalandozol ilyen tájt, ki fogod nőni.
Nagy hatással voltak rád a filmek.
Rám az, ahogy előadták hogy lett a kis átlagos gyerekből egy "másik világban" hatalmas, tiszteletben tartott varázsló.
Talán kicsit azonosultam vele.
Persze :)
Alsós koromban épp akkor ment a Sailor Moon sorozat. Én voltam a hold tündér :D Még brossom is volt, hogy át tudjak változni :D
Persze, én is szoktam ilyenekről ábrándozni, egy nagyon jó, hangulatos könyvnél, filmnél ezek után, én is sokszor azon gondolkozom,, hogy miylen jó lenne, ha én is a főszerplőkhöz tartozhatnék stb.
Nálam ilyen a W.I.T.C.H.-nél volt, Galactik Football-nál, Harry Potternél, Avatar-ná (a mese, nem a fil), X-meneknél, kb ezeknél + néhány regénynél is. Lehet kicsit szánalmas ez, de szerintem ez is hozzá tartozik egy gyerek fejlődéshez.
Én azóta is valami hasonlóra várok. :D
De tényleg. 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!