Az egyik barátnőm megírta hogy nem szereti azt a bandát amit én nagyon imádok, erre rendesen kiakadtam vagy a barátnőm volt bunkó?
Van egy banda amit nagyon szeretek és mondta a barátnőm hogy ő nem anyira szereti..küldtem neki egy linket róluk amint épp techno-san énekelnek mert tudom hogy a barátnőm szereti a techno-t.
Erre írta hogy:hová sz@rjak?
Nagyon mérges lettem és majd megakartam folytani :O
Nem tudom mi ütött belém mert sohasem gondolok ilyesmire,hanem elfogadom a barátaim érdeklődési körét!
Most velem van a baj?kérjek tőle bocsánatott?
talán túlságosan szeretem azt a bandát?
Ha megmondta, hogy nem szereti, akkor minek linkelgetsz neki a bandától?
Igazából a barátnőd is bunkón reagált és te sem tartottad tiszteletben, hogy ő ezt nem nem szereti.Lényegében mindketten hibáztatok.
A barátnőd egy bunkó, én ha tudom, hogy valakinek teszik valami, nem ilyen gyökér módon reagálok rá.
Miért kérnél tőle bocsánatot?
Mondjuk engem alapból kiakaszt, ha egy nő/lány rondán beszél, meg ilyen stílusban
Kitalálom, lehettek vagy 11-12 évesek? :D
Nem szereti. Valószínűleg azért mondta, mert nem szereti őket, és nem szeretné hallgatni az ömlengésed, linkeket se kér. Szerintem korrekt azért.
Nem a közös ízlés határoz meg egy barátságot, és óvatosan a rajongással, könnyen szánalmassá válik, és felidegesíti azokat az embereket, akik nem rajonganak a témáért. :D
Kicsit vegyél vissza te is, bocsánatot kérni meg szerintem nem kell senkinek, csak lépjetek túl a dolgon. Most gondold végig... tényleg olyan fontos ezen a hülyeségen rágódni? :)
Szerintem nincs baj azzal hogy egy linket küldtél neki, azzal lenne ha folytonosan linkelgetnél neki annak ellenére hogy ő nem szereti. (habár gondolom,ezek után nem fogsz...) a barátnőd reakciója viszont rendesen bunkó volt :OO
Egyébként bocsi az offért, de megkérdezhetem melyik bandáról van szó??:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!