Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha valaki...

Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?

Figyelt kérdés

Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D

Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.

A falhoz lennél láncolva a lábadnál.

Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.

Meddig húznád?

2013. szept. 15. 23:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/117 A kérdező kommentje:
A mazochisták is meghalnak :)
2013. szept. 16. 00:07
 42/117 anonim ***** válasza:
0%

Vigyázzál kérdező, nehogy valaki megcsinálja ezt veled, ha ennyire érdeklődsz a téma iránt. Amúgy meg nem vicces az ilyen kérdés. Sőt egyenesen szánalmas, hogy ilyenen gondolkozol, mert vannak olyan őrült emberek, akik elraboltak lányokat és pincében tartották őket fogva.

De válaszolva rá, valószínűleg keménynek próbálnám tettetni magamat, és nem adnám meg neki azt a örömöt, hogy szenvedni lásson, csináljon bármit is. Esetleg eljátszanám azt, hogy abból az ételből ettem amiben az altató van, és bealudnék közbe pedig nem.

2013. szept. 16. 00:07
 43/117 A kérdező kommentje:

Moon: Honnan tudnád, hogy melyik ételben van az altató? Ha ilyet akarsz eljátszani, akkor mindkettőből enned kéne. Azaz tettetni, hogy mindkettőből ettél.

Amúgy meg elméleti szinten senkinek sem árt, ha ilyesmivel foglalkozom. Szeretem a thrillereket és az ilyen ötletelések nem ártanak, hátha még ihletet is kapok egy-egy írásomhoz.

2013. szept. 16. 00:08
 44/117 anonim ***** válasza:
kicsit kifejtettem, meg kitértem a részletekre. de amúgy én arra gondoltam, hogy a láncodhoz a kulcs teljesen más (nyilván az), mint mondjuk a csapóajtóé, vagy bármi. szóval azt meg minek vinné magával?
2013. szept. 16. 00:09
 45/117 A kérdező kommentje:

45-ös: Aham... azt hittem, hogy az ajtó kulcsára gondolsz. Nos, a lánchoz biztosan nem vinné magával a kulcsot. Az esélytelen. Szóval onnantól, hogy abból hogyan szabadulsz ki, az már a te gondod.

Persze öncsonkítással meglehetne oldani, mert a lánc jobb (vagy rosszabb, nézőpont kérdése) esetben szívós fajta és nem szakad vagy törik el csak úgy, se a falból nem rántható ki könnyen.

De ha én ilyet tennék, akkor még a csapóajtón túl is több ajtó lenne, amiken csak bizonyos tevékenységek elvégése után lehetne átjutni. Azaz nem kulccsal nyílnának.

2013. szept. 16. 00:11
 46/117 anonim ***** válasza:
És neked ezekre van valami elképzelésed, hogy hogy oldanád meg a kijutást? Mert nekem nincs. Esetleg, ha egy erővágóval akar játszadozni velem a rabló, és mondjuk nem kryptonite szerű lakatkombóval vagyok odaláncolva, akkor még van esélyem túljutni a láncokon. :D de a többi ajtó nem lehet gáz, gondolj bele, valahogy neki is ki kell jutnia. ahhoz meg kell, hogy legyen nála kulcs. kétlem, hogy kódos ajtó működne ott...
2013. szept. 16. 00:14
 47/117 anonim ***** válasza:
89%
és karácsonyra járna valami ajándék :D?
2013. szept. 16. 00:16
 48/117 A kérdező kommentje:

Miért ne működne a kódos ajtó?

Illetve lehetnek itt még kreatívabb módon nyíló ajtók is, nem kell feltétlen csúcstechnikára sem gondolni. Az meg, hogy esetleg időigényes egy-egy ajtón átjutni, az már lényegtelen, hiszen ha a csapóajtón feljött, onnantól ő már ráér a kombinációkkal vacakolni, te úgyis lent vagy.

2013. szept. 16. 00:16
 49/117 A kérdező kommentje:

A kijutás nem feltétlen cél az elméleteimben :) De ehhez több ötletelés kéne, hogy minden variációra megoldást találjak.

Persze előtte eltervezném az egész lakást, ahol fogva tartja a kérdéses személyt és ehhez mérten mérlegelném a lehetőségeket.

2013. szept. 16. 00:17
 50/117 A kérdező kommentje:
Hát, ha karácsonyig kihúzod, akkor esetleg aznap nem kapnál egyik ételbe sem altatót :D
2013. szept. 16. 00:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!