Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Skyrim: Riverwoodban, ha a...

Skyrim: Riverwoodban, ha a fogadó alatti pincében a nő ládájába pakolok, akkor eltűnnek onnan a cuccok?

Figyelt kérdés
Két láda is van odalent, és nincs kedvem 5 ezer aranyat fizetni Whiterunban, lényegében a ládáért.

2013. aug. 4. 22:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem én is mindig pakolok valahova és nem esznek el.DE PRÓBÁLD KI ELŐSSZÖR VAMI OLYAN CUCCOT BELERAKNI AMI NEM KELL ÉS HA NEM TŰNIK EL AKKOR OKÉ.
2013. aug. 4. 22:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Amikor legelőször játszottam, akkor szintén a fogadóban, a nő szobájába behordtam a lomokat, és habár szét voltak rugdosva a szobában, de egy se hiányzott belőlük. :D
2013. aug. 4. 23:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem tűnik el. Én mindig magamnál cipeltem az összes szart, nem pakolgattam sehova. Utólag nem volt olyan jó ötlet.
2013. aug. 5. 08:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Keress egy Merchant chestet abból kipakolsz eladod a cuccokat és lazán összejön abból a ládából a házra való.
2013. aug. 5. 12:58
 5/5 A kérdező kommentje:
Már mindegy, megvettem a házikót whiterunban, és az árból rögtön lefaragtam 1500at mert adtam el a general tradernek meg a kovácsnak 750-750 goldért lomot XD
2013. aug. 5. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!