Skyrim: Riverwoodban, ha a fogadó alatti pincében a nő ládájába pakolok, akkor eltűnnek onnan a cuccok?
Figyelt kérdés
Két láda is van odalent, és nincs kedvem 5 ezer aranyat fizetni Whiterunban, lényegében a ládáért.2013. aug. 4. 22:09
1/5 anonim válasza:
Nem én is mindig pakolok valahova és nem esznek el.DE PRÓBÁLD KI ELŐSSZÖR VAMI OLYAN CUCCOT BELERAKNI AMI NEM KELL ÉS HA NEM TŰNIK EL AKKOR OKÉ.
2/5 A kérdező kommentje:
Amikor legelőször játszottam, akkor szintén a fogadóban, a nő szobájába behordtam a lomokat, és habár szét voltak rugdosva a szobában, de egy se hiányzott belőlük. :D
2013. aug. 4. 23:29
3/5 anonim válasza:
Hát szerintem nem tűnik el. Én mindig magamnál cipeltem az összes szart, nem pakolgattam sehova. Utólag nem volt olyan jó ötlet.
4/5 anonim válasza:
Keress egy Merchant chestet abból kipakolsz eladod a cuccokat és lazán összejön abból a ládából a házra való.
5/5 A kérdező kommentje:
Már mindegy, megvettem a házikót whiterunban, és az árból rögtön lefaragtam 1500at mert adtam el a general tradernek meg a kovácsnak 750-750 goldért lomot XD
2013. aug. 5. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!