Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?
Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D
Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.
Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.
Meddig húznád?
Ha adsz egy akkora botot, ami Pestről leér egészen "vidékre", akkor készségesen segítek. :D
Egyébként miről írsz jelenleg?
jogos :D
veszek annyit amennyit nem tudsz megenni xD
72-es: Amit most írok (vagyis egyelőre fejben tervezek), az egy a valóságtól nagyban elrugaszkodott történet lesz, de mégis lesznek a valósághoz kötő elemei. De nem szeretném konkrétabban leírni, mert elég egyedi ötletnek érzem :)
Az első, amolyan "bevezetés" részt megírtam már, de nem vagyok vele túl elégedett, így szerintem átfogok fogalmazni. Viszont már szívesebben csapnék a közepébe és írnám a lényegesebb részeket, amiket már hetek óta fejben tervezgetek. De persze a bevezetés nélkül meg nem lenne értelme... szóval az is kell :)
átfogom*
Amúgy lány vagyok.
hitelt :D?
most itt volt a jótevőm úgyhogy futja kb 6-7 kg-ra az már csak elég nem :D?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!