Mit tennétek, ha valaki elrabolna titeket és egy pincében tartana fogva?
Tudom, beteges kérdés, de most unatkozom :D
Lényegtelen, hogy pasi vagy vagy nő, hiába írod, hogy nem tudna elrabolni, megoldaná. Bezárna egy sötét pincébe, ahol nincs ablak, se bútorok, csak egy csapóajtó, ami fentről nyílik le a plafonról, tehát el sem éred.
A falhoz lennél láncolva a lábadnál.
Napi egyszer kapnál enni, ilyenkor két különböző tányéron két különböző ételt, viszont a fogva tartó elmondaná, hogy az egyikben erős altató van keverve, így ha rosszul választasz, akkor elalszol és ő azt csinál veled, amit akar.
Meddig húznád?
Ctrl+S oldal mentése másként és megmarad a kérdésed és áttudod nézni :D
ezt megcsinálod 7 szer és megvagy :D
Áh, az sem baj, ha esetleg elveszik. Most úgyis egy másik novellát kéne már írnom egy ideje, csak lusta vagyok mindig nekiállni. Pedig sok részletet kidolgoztam már...
Ha most ennek is nekiülnék, akkor a másik még jobban ellenne halasztva.
Ha közelebb laknál mondanám írd meg és ha kész vagy veszek gumicukrot neked :D
Amúgy motiváld magad valamivel.
Akkor már igazi bot kéne, az hatásosabb lenne :D
Amúgy a gumicukor miatt csak elsietném és összecsapnám, az nem jó :D
Viszont most, miközben ezt a kérdést írtam ki és válaszolgattam szólt egy bizonyos album, ami rásegített erre a hangulatra, az tuti. Majd holnap besötétítek napközben és elindítom újra, hátha sikerül megint olyan hangulatba kerülni :)
Na jó, a felét odaadnám írás közben :D
így nem kell sietned .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!