Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegeket miért kell jobban...

A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki azonos neművel közösül, rá büszkének kell lenni, hogy fel meri vállalni stbstb, és ugye arra hivatkoznak, hogy ők így születtek, nem ők tehetnek róla. De akkor mi a helyzet a pedofilokkal? Ők is hivatkozhatnak erre (és szoktak is..) Vagy az lesz a következő lépés, hogy őket is el kell fogadni, és felvonultatni? Aki állatokkal közösül, aki gyermekekkel, aki halottakkal, az nyilván valóan elítélendő, de aki azonos neművel, az mitől lesz jobb? Várom a véleményeket:)

2012. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy egy minimálisan is befolyásolja a környezet a melegséget. De csak akkor ha van benne hajlam. Szóval a környezet csak rásegít, hogy rájöjjön.
2012. aug. 23. 17:54
 62/82 anonim ***** válasza:
100%

saját gyerekem nem lesz meleg, mert én nem vivatv-n fogom felnevelni. normális családokban nem történik ilyen. lehet ezzel vitatkozni, sokezer ismerősöm közül pont az a homi, akivel a szülők nem foglalkoztak, egész gyerekkorában kolis volt, és láss csodát, rtlklubon nevelkedett (valóvilág, celebműsorok ilyesmi..)

Gratulálok :D

Ebből a szövegedből is csak ömlik a butaság. De nem vagy primitív ááááá dehogy :D

Engem nem érdekel ha elítélnek, de ha ilyen buta buta buta emberek okosabbnak meg jobbnak hiszik magukat, na az kiveri a biztosítékot.

Bandi te is menjél inkább vissza a hegyre és hagyd békén a tisztességes embereket.

2012. aug. 23. 18:21
 63/82 anonim ***** válasza:
Ígyvan előző.De bandi már leírta h nem válaszol többet.:DDD
2012. aug. 23. 18:45
 64/82 anonim ***** válasza:
14%
Bandi külön kérésre még válaszol de most nem fog semmi nem teccőt mondani. Valaki kérdezte hány éves vagyok. Nemsokára 18(nem vagyok egyetemista mint ahogy azt feltételezte valaki). Kedves kérdező: Elolvastam, hogy mit mondtál a vivatv-ről meg ilyenekről. Figyelj megismételném: SAJÁT véleményem szerint azok egész másodlagos dolgok. Azok ha szabad így mondanom már csak olaj a tűzre.(Nehogy ebből is valaki azt feltételezze, hogy valami fasiszta szélsőjobbos dolgot mondtam....egyszerűen ez jutott eszembe) Azért ha valakit rajta kapsz, hogy vivát néz(akár a fiad vagy lányod) attól kérlek még ne kövezd meg :D Egyszerűen azt akartam azzal mondani, hogy azok csak rásegítenek. És had adjak egy tippet, ásd el a csatabárdot mert mint mondtam úgy sem nyerhetsz. Akármennyire is küzdesz ellene és aberrált viselkedésnek tartod.(a fórumon már legalább ketten gondolják így). Mert mint mondtam: ki nézi meg egy melegekkel foglalkozó fórumot? Egykét net kalandor, langyik és pár marha akik még írnak is ide többet :) Reménytelen! Ez olyan mintha bemennél a Nyíregyi Bástya kocsmába(oda járnak a szélsőjobbos testvérek) és azt kiáltanád: Tetves Trianon! Elárulom nem sok esélyed lenne :P Ugye értesz? Na sziasztok!
2012. aug. 24. 15:48
 65/82 anonim ***** válasza:
22%
56-os kérdező! Teljesen igazad van valóban nem jó megközelítés. De nem ti mondtátok,hogy elég a színjátékból. A ráerőltetés meg erős túlzás hisz attól hogy rühellek benneteket még nem áll meg a világ nem? :D Feltételezem leszarod. Nem ítéllek el miatta.
2012. aug. 24. 15:53
 66/82 anonim ***** válasza:
Jó úton haladsz, már kezded megcáfolni a saját baromságaitokat.xD
2012. aug. 24. 19:37
 67/82 anonim ***** válasza:

Csak azt mondta azért nem ítéli el mert lesz*rja amit mond bandi. De hát jó hogynem már a melegek majd bandi szavára hallgatnak és majd "leszoknak" a melegségről.

Csak mert egy homofób azt mondta -.-

Jó akkor nem vagy egyetemista:D De attól, hogy "okos" vagy nem biztos, hogy mindent el fogsz érni az életben, szóval ne okoskodj.

2012. aug. 24. 20:11
 68/82 anonim ***** válasza:
20%
Atyám az ember próbál rendesen lelépni és csak egy pillanatra nézek vissza és mit látok? Homofób....okoskodó....saját baromságok! Ezekre az ember nem tud nem válaszolni. De azért megpróbálom :) Csak próbálnék rendesen balhé nélkül lelépni mint ahogy az szokás ás láss csodát az ember rögtön milyen építő kritikákat kap. Nah próbáljuk meg még egyszer! Viszlát mindenki megyek vissza ,,a hegyemre,,! :D
2012. aug. 24. 20:32
 69/82 anonim ***** válasza:
43%

18 éves létedre jó sokat képzelsz magadról. A kis taknya.

Vissza kéne venni a pofádból, mert ha a való életben is ekkora (kétlem :D) a végén lehet nagyon rosszul jársz...

2012. aug. 25. 14:25
 70/82 anonim ***** válasza:
Az biztos hehe:P
2012. aug. 29. 16:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!