Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegeket miért kell jobban...

A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki azonos neművel közösül, rá büszkének kell lenni, hogy fel meri vállalni stbstb, és ugye arra hivatkoznak, hogy ők így születtek, nem ők tehetnek róla. De akkor mi a helyzet a pedofilokkal? Ők is hivatkozhatnak erre (és szoktak is..) Vagy az lesz a következő lépés, hogy őket is el kell fogadni, és felvonultatni? Aki állatokkal közösül, aki gyermekekkel, aki halottakkal, az nyilván valóan elítélendő, de aki azonos neművel, az mitől lesz jobb? Várom a véleményeket:)

2012. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
Elítélem a melegeket de szeretem seggbe k*rni a pasikat?
2012. aug. 21. 23:06
 32/82 anonim ***** válasza:
0%
Igen valamit tényleg félre néztem. Okés most meg én nem értem. Nem azt mondtam, hogy csinálhattok egymással amit akartok? Igazából nem zavar kit szopsz le meg kit nem de hogy én ezt teljesen természetesnek vegyem az már nem járja. És még én vagyok a begyöpösödött hogy nem értek egyet. Röhej...Élvezetből? Okés ez természetes az élvezet keresése. Csak épp a megtalált élvezettel nem értek egyet. Ismétlem: CSINÁLJ AMIT AKARSZ! De ne vidd ki az utcára(buznyák felvonulás), ne vállalj gyermeket(De ha majd egyszer egy férfi gyermeket nemz egy másik férfinak akkor én kérek majd elnézést. ui: Haha te aztán nagy mókamester vagy :D azért is drágámmal indítod a mondatod. Hihetetlen :D És mindezt magadtól találtad ki. Fenomenális! Mintha nem sütötték volna ez ezt már vagy kis millióan....
2012. aug. 21. 23:22
 33/82 anonim ***** válasza:
0%
még vmi! NEM MINDIG a gyereknemzés a cél.....miért már próbáltátok? :D
2012. aug. 21. 23:32
 34/82 anonim ***** válasza:
0%
Igen amúgy kedves Kérdező: a TV szerintem már egész mellékes. Az igazi baj(a sok megvetés ellenére is) a szeretet hiány miatt van. Itt nem feltétlenül a családi dolgokat kell érteni. Lehet ez akár egy kicsi/nagy trauma is gyerekkorban. A kicsi alatt az egész kicsiket értem. Mint például rossz emlékek az ellenkező nemtől(pl egy rosszul elsült intim kapcsolat de bármi más apró is.) Egyébként szintén fura, hogy láttam én már olyan embert is aki meleg volt de vmien vallás hatására(azt hiszem az iszlám de lehet valamilyen krisztusi felekezet) vissza tudott menni homiból heteróba. Persze most azt fogják mondani erre a többiek, hogy ,,elnyomja magában a b%zit,,. Higgyél amit akarsz de azért nem árt ezen is elgondolkodni.
2012. aug. 21. 23:42
 35/82 anonim ***** válasza:
100%

Megtudsz nekem bocsátani?Csak azután láttam a kommented miután megírtam a sajátom. Ezért nem láttam, hogy kértél ne hívjalak drágámnak, mert nem vagyunk puszipajtások. De én nem is akarok veled az lenni. Iróniából mondtam!

Nem azt kérem tőled, hogy természetesnek vedd a melegeket, csak ne ítéld el őket mert nem tehetnek róla! Az meg, hogy melegból hetero, hülyeség. Esetleg biszex volt és 'megváltoztatta' (igen, igazából elnyomta magában,csak ebben a kifejezésben nem hiszel) magát.

A másik meg miért ne vállalhatnának a melegek gyereket? Attól nem lesz a gyerek meleg. Hiába látja, hogy az apucik kívánják egymást, ha ő nem szereti a farkat akkor nem is lesz meleg!

A meleg (és nem buznyák, amilyen szép szóval fogalmaztál, na igen ki a civilizált :D)felvonulás megint más tészta.

Én egy szóval nem mondtam, hogy támogatom. Nemsok értelme van. Nemfogják a melegeket jobban elfogadni. Ráadásul sok ott a hajtűdobáló. És ezért is ítélik el az összes meleget. Bár szerintem a femininebbeket se kell elítélni, azok se tehetnek róla!

Jah és mindenki tévedhet!Úgy értettem a heterok sokszor védekeznek tehát 'természetellenes' közösülést folytatnak, mert nem lesz utód nemzve. És a melegeknél sincs utódnemzés.

De idézőjelbe tettem a természetellenest, merthát szexelni azt szabad!

ui:Ne írj nekem utóíratot mert idegesít drága rózsám!

2012. aug. 22. 00:12
 36/82 anonim ***** válasza:
100%

Én is beléd köthetnék:'mintha nem sütötték volna el ez ezt jó pár millióan'

Meg amúgy te is azzal jösz amivel mindenki:kedves kérdező

Nah, itt van vártam már; az ellenkező nemben csalódott és a HETERO ember ezért a saját nemében keses vígaszt. De drága, (bocs nemtudom kihagyni) aki hetero nemfog a saját nemével kikezdeni. Nemtudna belé szerelmesnek lenni, nem érezné jól magát a kapcsolatban.Se szexuálisan.

Én is csalódtam már és nem kerestem a saját nememben.

Annyit még, hogy biztos hallottál már a Kinsey-skáláról. Miszerint senkisem csak hetero vagy csak homoszexuális. Hanem valamelyikhez közelebb van.

Azt esetleg még megtudhatom, hogy Te melyik nemet képviseled?

2012. aug. 22. 00:24
 37/82 anonim ***** válasza:
100%
Ja és drága te, hogy fogsz CIVILIZÁLTAN viselkedni ha a gyereked bevallja, hogy buznyák?
2012. aug. 22. 00:31
 38/82 anonim ***** válasza:
100%

kedves kérdező!

Szerintem nagyon nagy tudatlanságra vall,a melegeket az erőszakoskodó,és gyermek megrontó emberekkel egy kalap alá venni.Én se mondom azt,hogy szeretem,jó ötletnek tartom a meleg felvonulást,vagy ha homoszexuális párok csókolóznak az utcán,de h 2 ember mit csinál a 4 fal között,vagy kit,és hogyan szeret,ahhoz viszont nekem,neked,senkinek sincs semmi köze.

Na ezt viszont kénytelen vagy elfogadni.

Amúgy meg én annyira nem értem ezeket a meleg kérdéseket,

ha valamit elutasítok,nem fogadok el,én nem foglalkozok vele ennyit,szerintem neked se kéne,mert nem vezet jóra.

Ha annyira utálnád a melegeket,akkor még egy kérdés erejéig se érdekelnének szerintem.

2012. aug. 22. 07:55
 39/82 anonim ***** válasza:
38%
Aham szóval nem kell természetesnek vennem. Oké akkor természet ellenesnek veszem. De hogy nem kell elítélnem? Lehet én gondolom rosszul(de lehet hogy Te) de ha valami természet ellenes akkor az már elítélendő. Ha valaki szereti a kecskéket szexuálisan(és itt megjegyezném hogy nem akarom őt a homikhoz hasonlítani de nem jutott más az eszembe...tényleg nem)akkor az kapásból más mint amit a természet diktál. Jó jó nem fogom agyonlövetni miatta de én elítélnem! E gyereknevelésről annyit, hogy azt hiszem a kérdező hozta fel Terry Gusztustalan Blacket. Igen igaza van a gyerek ügyben, amit mondott az igaz. Az a SZEGÉNY gyerek tisztára antiszociális lett. Nem tud beilleszkedni.(persze itt gondolom az jön, hogy ő is csak egy szenvedő alanya a társadalomnak) A Ti aberrált fajtátok miatt tartunk ott, hogy Hollandiában már nem apa és anya van, hanem szülő1 és szölő2. És a külföldi regisztrációs honlapoknál a ,,Nem:,,-nél 3 lehetőség van: fiú, lány, EGYÉB!(Ha nem is pont a melegek de a titeket támogató és kihasználó politikusok tehetnek, kész röhej) Nehogy már megsértsük a drága lelki világukat. Azt meg továbbra is fenntartom, hogy ha majd egy férfiú gyermeket nemz egy másiknak, akkor én fogok elnézést kérni. De előre szólok: előbb fog a pokol befagyni. Ami a hetero szexet illeti. Ebben kivételesen egyet értünk. Szomorú pl az az adat, hogy másodpercenként 33 tonna ondó folyik el de ennek a 0.01 százaléka hoz gyermeket.(Az 33 tonnából bevallom nem tudom mennyi van a melegek javán de biztos kevesebb mint a miénken) Hogy jutottunk el idáig? Arról nem is beszélve,hogy a gyermeket meg sem tartják. Igen az abortuszról van szó! De ennyire is csak az ember tud hülye lenni. Mert hát valljuk be ez tudatos népirtás. De nagyon elkalandoztam, bocsi! A meleg felvonulásban is egyet értünk. Legszívesebben rájuk ereszteném a kutyámat.(Nah ebben már gondolom nem :P)A sok képmutató és fenék riszáló majom. És Te kedves barátom, Te vagy a CIVILIZÁLATLAN. ,Tudsz egy-két nevet,. Ez az év vicce volt. Barátom bár tudnád kik is voltak ezek.(Persze most gyorsan mész a wikire informálódni) Szánalmas :D Éled a tyúkszaros kis életed, eszel, iszol és néha hemperegsz a barátoddal. Aztán mikor majd visszanézel az életedre akkor azt veszed észre, hogy semmit nem tettél le az asztalra. Nem gondolom magam egy nagy életművésznek de azért próbálkozok. Olvasok pl de ez még a kisebb dolog. És te? Nyomod itt a liberális maszlagot amit bevallom egész szépen, papagáj módjára tudsz is. Ez barátom, tényleg szánalmas. Egyébként fiú vagyok ha érdekel. Ui nincs külön kérésre :) én betartom a szabályokat de rátok ezt az előző kommentből nem lehet elmondani. Köszöntem!
2012. aug. 22. 10:27
 40/82 A kérdező kommentje:

Szóval, akkor aki a hagyományos családokat támogatja, és az "ódivatú" párokat, ahol férfi és nő szerep van, akkor az műveletlen, lemaradt, és primitív?

Csak az a baj, hogy pl mióta jönnek be a liberális eszék, a nők karrierjéről, a család elhanyagolásáról, a szingliség, és persze a faszcibálók reklámozása, másfélmillióval csökkent az ország lakossága. Ezért nem kéne ezt annyira támogatni. Leszarom én hogy otthon ki mit csinál, de nem akarok olyan világra gyereket nemzeni, ahol az lesz majd a divat, hogy aberráltan viselkedünk, és aki esetleg még maradna a hagyományos modellnél, azt lenézzük.

Egyébként mondhatjátok, hogy primitív bunkó vagyok, nem hiszem, hogy el kéne fogadnom, nem ismerjük egymást, és nagyon nem vagyok az :D

2012. aug. 22. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!