A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?
Megtudsz nekem bocsátani?Csak azután láttam a kommented miután megírtam a sajátom. Ezért nem láttam, hogy kértél ne hívjalak drágámnak, mert nem vagyunk puszipajtások. De én nem is akarok veled az lenni. Iróniából mondtam!
Nem azt kérem tőled, hogy természetesnek vedd a melegeket, csak ne ítéld el őket mert nem tehetnek róla! Az meg, hogy melegból hetero, hülyeség. Esetleg biszex volt és 'megváltoztatta' (igen, igazából elnyomta magában,csak ebben a kifejezésben nem hiszel) magát.
A másik meg miért ne vállalhatnának a melegek gyereket? Attól nem lesz a gyerek meleg. Hiába látja, hogy az apucik kívánják egymást, ha ő nem szereti a farkat akkor nem is lesz meleg!
A meleg (és nem buznyák, amilyen szép szóval fogalmaztál, na igen ki a civilizált :D)felvonulás megint más tészta.
Én egy szóval nem mondtam, hogy támogatom. Nemsok értelme van. Nemfogják a melegeket jobban elfogadni. Ráadásul sok ott a hajtűdobáló. És ezért is ítélik el az összes meleget. Bár szerintem a femininebbeket se kell elítélni, azok se tehetnek róla!
Jah és mindenki tévedhet!Úgy értettem a heterok sokszor védekeznek tehát 'természetellenes' közösülést folytatnak, mert nem lesz utód nemzve. És a melegeknél sincs utódnemzés.
De idézőjelbe tettem a természetellenest, merthát szexelni azt szabad!
ui:Ne írj nekem utóíratot mert idegesít drága rózsám!
Én is beléd köthetnék:'mintha nem sütötték volna el ez ezt jó pár millióan'
Meg amúgy te is azzal jösz amivel mindenki:kedves kérdező
Nah, itt van vártam már; az ellenkező nemben csalódott és a HETERO ember ezért a saját nemében keses vígaszt. De drága, (bocs nemtudom kihagyni) aki hetero nemfog a saját nemével kikezdeni. Nemtudna belé szerelmesnek lenni, nem érezné jól magát a kapcsolatban.Se szexuálisan.
Én is csalódtam már és nem kerestem a saját nememben.
Annyit még, hogy biztos hallottál már a Kinsey-skáláról. Miszerint senkisem csak hetero vagy csak homoszexuális. Hanem valamelyikhez közelebb van.
Azt esetleg még megtudhatom, hogy Te melyik nemet képviseled?
kedves kérdező!
Szerintem nagyon nagy tudatlanságra vall,a melegeket az erőszakoskodó,és gyermek megrontó emberekkel egy kalap alá venni.Én se mondom azt,hogy szeretem,jó ötletnek tartom a meleg felvonulást,vagy ha homoszexuális párok csókolóznak az utcán,de h 2 ember mit csinál a 4 fal között,vagy kit,és hogyan szeret,ahhoz viszont nekem,neked,senkinek sincs semmi köze.
Na ezt viszont kénytelen vagy elfogadni.
Amúgy meg én annyira nem értem ezeket a meleg kérdéseket,
ha valamit elutasítok,nem fogadok el,én nem foglalkozok vele ennyit,szerintem neked se kéne,mert nem vezet jóra.
Ha annyira utálnád a melegeket,akkor még egy kérdés erejéig se érdekelnének szerintem.
Szóval, akkor aki a hagyományos családokat támogatja, és az "ódivatú" párokat, ahol férfi és nő szerep van, akkor az műveletlen, lemaradt, és primitív?
Csak az a baj, hogy pl mióta jönnek be a liberális eszék, a nők karrierjéről, a család elhanyagolásáról, a szingliség, és persze a faszcibálók reklámozása, másfélmillióval csökkent az ország lakossága. Ezért nem kéne ezt annyira támogatni. Leszarom én hogy otthon ki mit csinál, de nem akarok olyan világra gyereket nemzeni, ahol az lesz majd a divat, hogy aberráltan viselkedünk, és aki esetleg még maradna a hagyományos modellnél, azt lenézzük.
Egyébként mondhatjátok, hogy primitív bunkó vagyok, nem hiszem, hogy el kéne fogadnom, nem ismerjük egymást, és nagyon nem vagyok az :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!