Mit tehetnék? Miért nem tudnak elfogadni?
Arról lenne szó hogy koreai vagyok és az osztálytársaim és osztályom nem tud elfogadni. Mindig piszkálnak ezzel, hogy "fúú megint itt van a sárga".
Az előző iskolámban sokkal jobban elfogadtak. Szeretnék barátkozni, de így nem megy. Nem nagyon tudok koreaiul, inkább magyarul. A kinézetemen kívül alig van bennem koreai.
Esetleg valami ötletek, hogy hogy tudnám magam megszerettetni velük?!:/
Próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne, de én vagyok az iskola sírós sárgája, mert általában kiborulok.
Boldog lennék, ha tudnék barátokat szerezni de még meg sem hallgatnak.
13F
Na a sírást lehet szépen elfelejteni :) Szerintem ezért sem hagynak békén mert látják rajtad, hogy neked rossz. (Amúgy is 13 éves fiú létedre sírni? Ejj :) )
Ezt az 1 max 2 évet már húzd ki valahogy, ha már évek óta csesztetnek akkor már úgy sem fognak változni. Középiskolában jobb lesz, ha mindenkivel elsőre közvetlen és barátságos leszel, általában ez a kulcsa mindennek.
Nincs egy nővéred? :D Velük ellentétben megveszek az ázsiai lányokért :D
Nem vagyok a divat követésének híve igazából.
Meg van a magam stílusom.:)
Talán ezt hiányolják belőlem?!
Köszönöm a válaszodat egyébként!:)
Nem sírok, csak megrogyok egy picit.:)
Próbálom ezt nem előttük mutatni, de egy iskolában nehéz.
Van egy hugom, de ő még pici.:D
Próbáltam már velük beszélni, de akkor meg "nézd már a töketlent, hogy be akarja nyalni magát"
Egyáltalán nem erről van szó, szeretnék ismerkedni és van egy lány aki tetszik, de neki is csak a rosszat híresztelik rólam. Igyekszem megfelelni mindennek, valami olyat csinálni amivel észrevesznek és jó arc leszek, de...:/ nem hatásos.
Elég az hogy tudod hogy milyenek ők. Figyelj, azzal, hogy rasszista nézeteik vannak, csakis ezeket tudják bizonyítani (nyugodtan mondd ezeket meg nekik):
- ha külső alapján ítélnek meg másokat, akkor az beszűkült látókört és felszínességet mutat. ennyi erővel te is tehetnéd ezt velük (itt szánalmas fejjel nézz végig rajtuk) és tetőtől talpig mindenükbe köss bele, hogy "mibe lehetne", ha te is olyan paraszt lennél, mint ők. mindezt hangosan és magabiztosan mondd, anélkül sz*rt se fog érni.
-semmilyen érett és sajátos véleményük nincs, mivel a rasszizmussal nem születik az ember, tehát más emberektől vették át
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!