Mit tehetnék ez ellen?
12éves vagyok.lány.Próbálom mindenhol magamat adni,nem megjátszani magam,és úgy látszik ez nagyon bejön a fiúknak.De én ezt nem szeretném.Ez most tuti tök ellenségesnek fog hatni,de nem szeretnék tucatlány lenni,és 12évesen keresni az "igazi"t.nagyon ciki,amikor több fiú is "járni" szeretne velem,miközben én csupán barátként érzek irántuk.Tudom,hogy valószínűleg ennek minden lány örülne,de én nem.És az a baj,hogy ezt csak nagyon kevesen hiszik el nekem,és csomóan kétszínű dögnek tartanak,hogy mindenkit elutasítok,meg játszom magam,hogy ez mennyire rossz meg minden,közbe meg dagad az egóm...Amúgy nem mondom hogy szép vagyok,de nem is vagyok egy boszorkány.combközépig érő szőke hajam van,magasvagyok,nem is vékony,nem is kövér,szemüveges vagyok,kékeszöld a szemem,és piros a számxd.
nem tudom mit csináljak ellene.visszahúzódóbbnak kéne lennem,és mogorvának?szerintem az sem jó...:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!