Mert f@szfejek,de mondd meg nekik hogy ne aggódjanak,nem egy ritka kór,sajnos népbetegség..én ezután a beszólás után nem hogy a gyereket nem vinném hozzájuk,de le se köpném apámat amig nem tud emberi hangnemben beszélni és kevésbé primitiv életformaként létezni.. ne is törődjetek velük.
2010. febr. 7. 16:06
2/17 anonim válasza:
Biztosan meg vannak zavarodva a helyzettől. Mindenesetre elnézést, hogy ezt írom, de intelligencia ill. érzelmi intelligencia kérdése is a dolog.
Az a kisbaba a te gyereked. Te fogod felnevelni, te fogsz aggódni érte, te szeretgeted, neveled, esetleg vitázol majd vele.
2010. febr. 7. 16:08
3/17 anonim válasza:
Jézusom! Micsoda bunkóság, én még ilyen kijelentést nem is hallottam ember szájából egy gyermekre. Tudod mit ne is látogassák, ti ha a párotokkal szeretitek ezt a kis jövevényt, akkor semmi nem lehet fontosabb mint a kicsi. Hülye példát írok, de azért van ilyen is,tegyük fel elcserélték volna a babákat, és te nem azt kapod meg amelyiket te szültél. De mégis kiderül? Á nem értemén az ilyen szülőket. Ha igazán szeretnének téged, akkor az lenne a legfontosabb, hogy a lányunknak jó legyen és boldog legyen.Ne erőltesd! Neveljétek azt a pici babát, és kívánok hozzá jó erőt és egészséget.
2010. febr. 7. 16:08
4/17 anonim válasza:
Hogy lehetnek ilyenek a szüleid? :( Ne is foglalkozzatok velük. Majd eljön ám az az idő,amikor segítségre szorulnak és rájönnek,hogy milyenek voltak veled! :S Azért minden jót nektek!
2010. febr. 7. 16:09
5/17 anonim válasza:
Gratulálni tudok neki, ha nem fogja fel, hogy te milyen állapotban vagy, minta apa...már bocsánat.
Én a helyedben nem foglalkoznék velük, majd lehet egy idő után feltűnne, hogy miért nem jár a lányom ide...
2010. febr. 7. 16:11
6/17 anonim válasza:
Aki ilyen ostoba avval meg kell minden kapcsolatot szakítani.e is engedd a gyerek közelébe se!Apához szűlőhöz méltatlanul viselkedett a Te gyerekedre mondta ezt!
2010. febr. 7. 16:12
7/17 anonim válasza:
Először is, le a kalappal előttetek! Becsülöm a döntéseteket.
Apukád nem tud belenyugodni, hogy nem lesz vérszerinti leszármazottja, a te ágadon kihal a család. Sajnos ennek nem éppen kultúráltan ad hangot.
Szerintem próbálj meg beszélni vele, mondd meg, hogy szeretnéd, ha megérteni, hogy neked eü okok miatt nem lehet saját gyermeked, ezért fogadtatok örökbe egy kisbabát, akit ti sajátotokként szerettek és szeretnétek felnevelni. Boldoggá tenne, ha a fogadott gyermeked egy teljes, szerető családban cseperedhetne és kéred, hogy tegye félre minden keserűségét. Hiszen az a kicsi nem tehet a te állapotodról, sem az ő ezzel kapcsolatos bánatáról, viszont szüksége van a "nagypapájára" is. Hátha megbékél apuka és helyreáll a nyugalom.
2010. febr. 7. 16:16
8/17 anonim válasza:
Ezt felnőtt épeszű embernek magyarázni kell?
2010. febr. 7. 16:27
9/17 anonim válasza:
Ezt még olvasni is borzasztó... Mi is örökbefogadni készülünk, de a családunk mellettünk áll, ők is várják már nagyon a kicsit.
(Egyébként megkérdezném apukádat, hogy kinek a f..a nedvét csókolgatná szívesen...?)
Nagyon durva, szóba sem állnék vele többet, akárhogy az apám. Ekkora sértést nem lehet elviselni!
2010. febr. 7. 16:31
10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.. Anyu melletem áll meg a család kivéve apu és ez nagyon rosszul esik nekem..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!