Anyósál nem jó a viszonyunk, nem is akarom látni sem! De azt nem értem a rokonok, és a többi dédik stb mért nem látogatják a gyerekem? Ők mondták a gyerek nem tehet semmiről, vagy még is?
9:05!
Vittük mi a lányunkat a rokonokhoz 1 éven keresztül aztán olyan hűvös,és közönyösen fogadtak minket mondtam soha többé.Ha szeretik a gyerekemet akkor ők jönnek.Azóta semmi.Meg mondtuk mindenkinek nyugodtan jöjjenek várjuk Őket!De semmi!
Szerintem aki csak otthon várja a kisunokát,és nem tesz cserébe semmit az meg is érdemli a sorsát!
Legyél okos!
Használd a technikát!
Klassz kis hangfelvétel arról,hogy beszél veled anyós,aztán a rokonság mindjárt megszelidül.
Idézet tőled:
"Ha valaki szeret valakit az mindent megtesz érte,és nem azt nézi ki-kit szeret,meg ki-kit nem"
Akkor te is élj e szerint. Ne szakítsd el se a férjedet, se a gyerekedet a családjától. Lehet, hogy a "hideg fogadtatást" csak te érzed így, nagy sértődöttségedben. Ha a férjedet, unokádat szeretettel fogadják, akkor menjetek. Egy délutánt te is kibírsz. Ha beszólnak egyik füleden be, a másikon ki.
Csak nem egy hasonló anyós osztogat neked itt tanácsot??:D:D
Ne foglalkozz az egész famíliával,tojd le őket magasról!Akinek valóban fontosak vagytok,vagy legalább a férjed,azok az emberek megtalálják hogyan tartsanak veletek kapcsolatot.Aki meg nem akar,kár erőltetni.
Ja,és senkit nem tud a párja elszakítani a családjától!!!
A kedves mama tudja maga mellől elmarni a saját gyerekét az ostoba acsarkodásával.Ezeknek az anyós-meny viszályoknak 98%-ban az anyós az oka!Mert ők kritizálják a menyeiket,nekik nem felelne meg senki a fiuk mellé,ők akarnak mindig mindenben okosabbak lenni és a fiatalok életébe avatkozni.Ők áskálódnak ármánykodnak a menyük ellen.Én még nem láttam itt ilyen kérdést:segítség a menyem nem hagy élni,állandóan ossza az észt,intézkedik okoskodik nálunk...stb...viszont olyat,hogy anyósok teszik ezt,olyat már több ezret olvastam.El lehet gondolkodni,kinek jó ez....
Ha egy anyának valóban fontos a gyereke mert szereti a legjobbat akarja neki,akkor elfogadja a választottját,mert Őt szereti a gyereke,és megpróbál normál viszonyt kialakítani fenntartani.Nem később panaszkodik fűnek-fának-bokornak,hogy ilyen meg olyan a menye,megromlott a kapcsolata a saját gyerekével,nem láthatja az unokáit..stb...és még általában ők nem értik miért a rossz kapcsolat.Pedig ennek egy intelligens nő elejét tudja venni úgy,hogy nem úgy döfi a kést a fia családja hátába,hagyja élni Őket ahogy akarnak,és akkor segít amikor szükség van rá,nem intézkedik okoskodik kéretlenül.
Ne foglalkozz velük,élj úgy mintha nem is léteznének.
Vagy észbe kapnak vagy nem,legyen az ő dolguk.A férjed meg felnőtt ember,meg tudja oldani a dolgait ha akarja.
10,02 vagyok.
Ha ők békülnének veled,én azt javaslom ne utasítsd vissza a béke jobbot.Ha valóban lehet normális kapcsolatot tartani az mindenkinek csak jó.Viszont ha alattomosak aljasak,az ilyen emberekkel nem lehet mást tenni,mint távol maradni tőlük.Nekem ez a véleményem.Senki nincsen alá vagy fölé rendelve a másiknak,csak valamilyen beteg okból sok anyós ezt képzeli,hogy ő a menye fölött kell álljon.Ezt nem kell hagyni,és hangot is kell neki adni.Nem jó a hallgatás nyelés hosszú távon,az csak mérgez.Ha őszinte embererek és szeretik a gyereküket,akkor úgy is azon lesznek,hogy legyen normális a viszony köztetek,és tesznek is érte.Akkor viszont úgy kell viszonyulni,nem kell ellenségeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!