Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! EGy kis felmérés, hány éves, milyen magas, illetve testalkatú lányok látogatják az oldalt és szingli vagy vagy sem?
Figyelt kérdés
Köszi mindenkinek, aki hozzájárul a felméréshez.2011. szept. 10. 21:44
1/67 anonim válasza:
19 éves, és 178 cm magas vagyok. Vékony. Van barátom. :D
2/67 anonim válasza:
22, 179 cm, inkább teltkarcsú, mint simán telt nő vagyok. Jelenleg pedig egyedülálló ( a szingli szót nem szeretem)
8/67 anonim válasza:
20 éves vagyok
178 cm, 89 kg
és mondjuk úgy hogy egy bonyolult kapcsolatban élek vagy valami ilyesmi. XD
10/67 anonim válasza:
17, 173, átlagos - kicsit körte, szingli és nagyon boldog :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!