Mit tehetnék? Miért nem tudnak elfogadni?
Arról lenne szó hogy koreai vagyok és az osztálytársaim és osztályom nem tud elfogadni. Mindig piszkálnak ezzel, hogy "fúú megint itt van a sárga".
Az előző iskolámban sokkal jobban elfogadtak. Szeretnék barátkozni, de így nem megy. Nem nagyon tudok koreaiul, inkább magyarul. A kinézetemen kívül alig van bennem koreai.
Esetleg valami ötletek, hogy hogy tudnám magam megszerettetni velük?!:/
Próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne, de én vagyok az iskola sírós sárgája, mert általában kiborulok.
Boldog lennék, ha tudnék barátokat szerezni de még meg sem hallgatnak.
13F
Nekem nem nagyon megy ez az oltogatósdi, de talán megpróbálom.:)
Teljesen átlagos külsőm van szerintem, 168cm/52kg
A hajam talán "extrém", de korszerű, tehát nem hinném, hogy ez lehet az oka.
Stréber sem vagyok, jó a memóriám, nem sok időt fektetek egyébként tanulásra, inkább táncolok.:)
Nem tudom mi lehet a valódi oka annak, hogy utálnak. Talán ennyire elleneznék a magamfajta sárgákat?! Ebben nem látok logikát, de ők ha így lesznek menőgyerekek...
Bennem csak negyed mongol van, mégis csesztetnek. Ilyenek. De később még imádni fognak, nekem is sok ázsiai srác tetszik:)
14L
Értem.:) Látszik rajtad, hogy az vagy, vagy csak tudatában vannak és ezért csesztetnek?
Nekem inkább az európai lányok tetszenek jobban.:D
Hmm, hát ebben bízom én is, hogy a ballagásig összekovácsolódok velük és megismerem a jó oldalukat is.:)
Köszönöm!:)
Az én nagyapám dédapja meg zsidó volt, nem verem érte téglával a mellem, csupán megemlítettem egy-egy ilyen témájú beszélgetés során és már kaptam is érte az ívet. Világíts rá az ostobaságukra, tégy fel nekik néhány ésszerűen érdeklődő kérdést ("Mivel vagytok ti különben nálam?"), akkor talán magukba szállnak. Elképesztő, hogy 30 ezer év alatt képtelen volt felnőni a társadalom!
14/L
Hát igen!
Ha valaki nem magyar az rögtön megkapja, de ez mellett kap az ország is.
Nekem semmi bajom nincs az országgal, talán a benne lévő emberekkel, de jó látni, hogy vannak még rendes emberek.
Sajnos a normális nevelés kérdés is megszűnt létezni.:/
14-es vagyok.
Ahogy írtam én félig arab, félig magyar vagyok, de én is megkapom néha, hogy "Alkaida, ölj szívből!, Terrorista!" stb. Pedig apukám Algériából származik, ami azért az arab országokhoz képest fejlett...
De én már leszarom őket :D igenis büszke vagyok rá, hogy egzotikum vagyok, ők ezzel soha nem fognak tudni versenyezni :D
Mellesleg, én szeretem Koreát, és az ottani embereket ;´)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!