Mit tehetnék? Már nem önmaga! Nem tudom ezt elfogadni!
A szüleim, hosszú idő után külön mentek, mert apám talált magának egy fiatal kis csaj akivel elköltözött.
Megcsalta anyukámat és összeköltözött a barátnőjével.
Én ezt nem tudom elfogadni és folyton próbálom rossz színben feltüntetni a csaját előtte.
Az a gondom, hogy mindig le vagyok szidva, ha csak rosszat mondok rá. Ma pl. azt mondtam apának, hogy én jobban szeretem őt, mint a barátnője, erre teljesen felidegesítette magát és azt mondta hogy ilyet ne mondjak meg hagyjuk ezt a témát! Már majdnem kiabált velem! Mondta hogy ne idegesítsem fel ilyennel!
Pedig csak azt mondtam hogy jobban én szeretem jobban!
Nem érte, annyira megváltozott, mostmár csak akkor jön látogatni ha a barátnője dolgozik amúgy meg felénk se néz.
Mit tegyek? Pedig eddig nagyon jó apa volt.
Szerintetek ezen ki lehet borulni hogy ezt mondtam ? Én nem látok ebben semmi rosszat csak az igazságot mondtam neki!
Ez most történt, azóta csak sírok emiatt!
14/L
Mit tehetnék?
Az a baja, hogy próbálod rossz színben feltüntetni a barátnőjét.
Jogos.
Senkinek sem tetszene.
te mint apát szereted a nő meg mint szerelmet, a kettőt ne hasonlítgasd, mert közel sem olyan.
és mi a jó istenért nem hagyod már apádat békén, mért kell rossz színben feltüntetni a csajt. Ő boldog vele, neked is inkább örülni kéne, hogy ez a nő boldoggá teszi.
Bocsi a helyesírási hibákért de nagyon ideges vagyok!
Pedig eddig még alig csináltam valamit: beszéltem személyesen a barátnőjével, hogy hagyja békén apámat, aztán felhívtam telefonon ugyan ezért, most meg azt mondtam, hogy én jobban szeretem mint ő.
Ez akkora bűn lenne?
Rosszul csináltad.
Pláne, hogy a lányt is felhívtad.
Én is berágnék apukád helyében.
Hagyd őket békén.
Ez már így alakult, fogadd el!
és az a kis csaj hány éves? Apád hány éves?
Nem véletlen mentek ők szét anyuddal, közel sem biztos, hogy a lány tehet az egészről, mert amelyik kapcsolat jól működik oda hiába akar beférkőzni egy harmadik úgy sem tud.
apám: 46
csaj: 24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!