A családom nem hajlandó elfogadni hogy nem vagyok már 5 éves. Mit tehetnék?
ez még sokáig így lesz.Én 24 vagyok igaz már 8 éve úgymond külön élek, de még mindig féltenek ha a párommal elmegyünk vagy a csajokkal bulizni.
Szeretnek nagyon és féltenek, ez mindig is így lesz.Veled is! örülj neki
14 évesen eszembe se jutott még kimaradni se este
ne nyafogj, fogadd el, kicsi vagy még, ha nem is 5 éves
a barátokkal, főleg így szünetben, napközben is el lehet lenni
okkal félt anyukád
Nyugi, én is így vagyok vele -.-"
14 vagyok, és sehova nem enged anya. Legkésőbb este fél 9-re otthon kell lennem, amíg nincs sötét... Magyarul télen meg csak fél 5-ig maradhatok, mert utána sötét van -.-"
Az oszttársaim tök jó bulikba szoktak járni éjjel(!), engem meg nem engedne el... Meg se szoktam kérdezni, hogy elenged-e, mert nem akarok vele összeveszni...
(bár azért bevallom, hogy talán egy 14 évesnek, tényleg nem kéne bulikba járni, ahol mindenki piál), de akkor is idegesít, hogy nem enged el... Én pedig biztos nem fogok 18 éves koromig várni... Jövőre ballagok, legalább akkor engedjen el este bulizni... :)
1. 14 évesen jogos, hogy a szüleid nem engednek el este - föként nem olyan társasággal, ami nekik nem elfogadható.
2. olyan, hogy punk "kultúra" nem létezik.
3.: válaszoló. Nem írnál üzit privibe? Így beszélgethetnénk hogy milyenek a szüleink és hogy mit hogy kéne csinálni. Egyébként én is jövőre ballagok!
4.: Az már tervben van. A körös-toroki napokon első nap megyünk oda jön anya is -.- és ott akar maradni végig nem fogja hagyni hogy ott legyek a barátokkal..
A többieknek: a punk sajnos kihalt de nem ebben a városban ... És mi nem olyanok vagyunk -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!