A családom nem hajlandó elfogadni hogy nem vagyok már 5 éves. Mit tehetnék?
még várj legalább 2-3 évet, és akkor jogos a felháborodásod, de még tényleg elég fiatal vagy...
(mondjuk azt nem értem, hogy miért nem lehet az a hazaérkezés nyáron este 9 felé...)
egyébként ha a punk barátaid között tényleg nincs tarháló, esetleg néha-néha az utcán élő, ingyenélő, balhésabb egyén, akkor annyira nem vérbeli punk-ok ők, legalábbis saját tapasztalat alapján... akiket én ismertem/ismerek punk haverok... hááát... elég húzós dolgokat csináltak, és csak a light-os rész volt a műanyag palackos bor és utána a köztulajdon rongálás. Meg persze ottvannak a csoportos házfoglalások, drogozás, ilyesmik... de ők egy régi punk generáció, már felnőttek és kinőtték, legalábbis viselkedésben és kinézetben, életérzésben viszont nem mindent.
24/L
Punk kultúra nem létezik!
a Punkok nem kultúráltak!
amugy sztem lazán megdugnának részegenxd
engem is ugyan így fogtam anyámék...télen nyáron este 7-8ra haza kellett mennem 18 éves koromig. Akkor nagyon bosszantott de most már hálát adok nekik :) (sose gondoltam volna :))
Szerintem csak féltenek, függetlenül attól hogy te azt gondolod hogy ha elmész valahova nem iszol stb. Csak végig kell nézni a mai "kislányokon"...13-14 évesen már a szórakozó helyeken matt részegek és a fiúk adogatják egymásnak...Ettől tarthatnak a szüleid. Még ha nem is akarsz mondjuk inni egy buliban csak üdítőt, bármit beletehetnek az italodba hogy elkábulj...Én örülök neki hogy akkor visszafogtak anyuék, nem lettem ri*anc se k*rva akit megpecsételtek hogy milyen vagyok....
Most éled a lázadó korodat, belekell törődnöd. Nehéz lesz nekem is az volt, de pár év múlva belátod hogy csak jót akartak!
L21
Utolsónál a pont. Gyerek vagy még, ha ezt pillanatnyilag még nem is fogod fel. Négy év múlva már csak mosolyogni fogsz mostani önmagadon. Nyolc év múlva pedig el se hiszed.
24/L
Az előttem írókkal egyetértek... Figyelj, te még csak 14 éves vagy, ne most akard élni az ilyen életet, mert ehhez még iszonyatosan fiatal vagy. Meg megsúgom, nem hagysz még ki semmit azzal, ha még sötétedéskor otthon kell lenned... Olyankor vadásznak a "rosszemberek" az ilyen lányokra... Ha ők meg igaz barátok, akkor nappal is ki tudtok találni közös programokat.. Minek legyél kinn este?
Azt nappal meg nem lehet hozzád szólni, mert annyira fárad leszel...
Anyit tudsz tenni viszont az ügy érdekében, hogy bemutatod őket a szüleidnek, hogy anyud így alkosson véleményt. És ha anyudnak így is unszimpatikusak, akkor át kéne gondolnod, hogy nincs-e nekik igazuk...
Viszont az öcsém meg veled egykorú, azt így keveredik rossz társaságokba, azt ő észre sem veszi, hogy milyen társaság, mert ő benne van. Ezért kell a kívül állókra hallgatni, mert ők jobban látják. És a szüleid viszont meg ismernek téged, és féltenek.
Am. meg: Én hiába vagyok 17 éves, én nem vágyom ara a drogos, piás életre. Ha azon múlik, anyumék elengednek bárhova, de én azért nem érzem jól magam az ilyen disco-kban. Maradok a jó haveroknál:) Szal, szerintem vedd fontolóra anyudék véleményét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!