Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfogadni magam és ez enm változtatható! Mit tehetnék ellene?
őszintés sajnálom hogy ezzel a -és remélem nem haragszol meg ezért hogy ezt írom- fogyatékosságoddal kell élned.
ha esetleg tudod az okát és gyógyítható, műtéti úton akkor én elgondolkoznék rajta. apum most esett át lézeres szemműtéten. hátha nekedis van ilyen megoldás.
ha nincs én akkor sem mondanám hogy esélytelen a dolog. sőt, ha jobban belegondolsz: úgyis olyan társat akarsz aki elfogad és szeret olyannak amilyen vagy. hisztis kényes pénzéhes pics_ákra nem is kell vesztegetni az időt.
ha találsz egy olyan lányt aki szeret ezzel együtt akkor az bizonyosan egy rendes lány lehet.
amugy ha érezteted a környezeteddel hogy nem látsz rendesen akkor a környezeted is ugy fog rád tekinteni mint egy "félig vak" -mégegyszer bocsánat- emberre, lehet ezért nem akarnak hozzád úgy közeledni.
kitartást és sok erőt kívánok! :)
18/F
Ha az Élettől citromot kapsz, csinálj belőle limonádét!
Depresszióba süppedni és a jelen helyzetet siratni nem egy célravezető dolog. Én egy balesetben vesztettem el az egyik karom. Ezt elég nehéz rejtegetni, de egy bő év után túltettem magam rajta. (És most választ pötyögök neked!)
Ha lány lennél, nehezebb lenne a helyzet a párkeresés szempontjából, de férfiként könnyebb dolgod van. Szerintem nem a testi, hanem a lelki háttérben van gondod, de azon egy kis optimizmussal magad is segíthetsz!
Szia!
Megértem, hogy el vagy keseredve, azt is tudom, hogy egyes helyzetekben az embernek nehéz elfogadnia önmagát, én sem tudom 100%-ig magamat, bár én más miatt.
Viszont az élet nem áll meg és azt tanácsolom neked, hogy próbálj meg teljes életet élni, amennyire csak tudsz. Semmiképpen ne zárkózz be, találkozz a barátaiddal...stb
De igenis megváltoztatható az, hogy elfogadd magad. Csak rajtad múlik, a te döntésed, hozzáállás és gondolkodás kérdése is. Nehéz, nem könnyű, de nem lehetetlen.
Ígyis teljes értékű ember vagy, aki emiatt lenéz, azzal van a baj.
Próbálj meg örülni az élet apró dolgainak, gondolkozz pozitívan. Gondolj bele abban is (bár kevés vigasz), hogy nálad még 100szorta rosszabb helyzetben élnek emberek, mégis sokan próbálják megtalálni a helyüket.
Nekem is még tanulnom kell, de már jó úton haladok, ezért is tudok tanácsot adni.
Lehet nehezebb lesz párt találnod, de miért ne sikerülne, no meg ahhoz el kell járni társaságba is :).
Sok sikert kívánok az életben!
22/L
Oreg,hanyszor teszed meg fel ezt a kerdest?
A multkor meg valaszoltam is,turelmesen,sot,meg azt is felajanlottam,hogy irj privit,ha motivaciora van szukseged,hatha segithetek.
De most mar idegesito,mert vilagosan latszik,hogy Te csak masok sajnalataban dagonyazni jarsz ide,es rohadtul nem akarsz megvaltozni.Erre vered,vagy mi van!?
Nesze b.meg.Csak hogy a tobbiek is lassak:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__15685..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__15096..
Lehet,hogy volt meg tobb,elbol ennyit talaltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!