Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elfogadni és szeretni önmagad?
Jah ez még hozzátartozik a "történetemhez"
Sajnos ezen nem változtathatok..de nem szeretem magam..és nem hiszem el h igy kelleni fogok valakinek.Belsö tulajdonságaim: rendes udvarias kedves vagyok és talán kicsit lelkizős is..öszinte és hűséges tipus vagyok..
Én elmennék a helyedben egy normális pszichológushoz, vagy valamilyen alternatív gyógyítóhoz, "ezoterikushoz"esetleg agykontrollra - sokszor többet és jobban segítenek, mint a hagyományos szakember.
Az első lépést már megtetted - felfogtad, hogy a sorsodért magad vagy felelős, és hogy elsődlege lépés az önbizalomhiány felszámolása.
Sokat segíthet egy jó baráti társaság - van ilyen? Ha nincs, keress egy csoportot.
Ezen kívül van egy csomó, nagyon jó könyv a témában. Javaslom a Mars és Vénusz párkeresőben könyvet, de a helyedben elolvasnék még valamilyen pozitív programozásról szólót is, pl. Hogyan jussunk ötről a hatra.
Mihelyt megjön az önbizalmad, automatikusan lesz témád mindjárt az első randin, ne aggódj.
Ne frusztráld magad!!!! Mindenki megtalálja a párját egyszer!
Én is 23 vagyok , egész serdülőkoromat végig nyavalyogtam hogy miért nincs barátnőm??,nem kellek én senkinek...bla-bla-bla
21 voltam amikor derült égből a villámcsapás....és jött a szerelem , tartott egy évig.
Most meg pont szarok az egészre, úgy is megtalál a szerelem ha itt az idő!
A szemeddel kapcsolatban csak annyit tudok mondai, hogy volt egy ismerősöm, akinek gyerek korában fűnyírás közben kicsapta a szemét egy üvegszilánk. Megműtötték de sajnos nem lett túl szép (olyan teli barna lett s szemgolyója, mintha az egész szeme egy pupilla lenne, kicsit horrorisztikus volt a műtét után látni)
És mégis van barátnője!
Szal fel a fejjel!!!! :) jah és a sport nagyon jót tesz, nem csak a testnek hanem a léleknek is!!!
23/f
21:18!
lehet hogy te imádod magad, de én pl nem bírnék megmaradni egy szolibarna sznob pasi mellett, akinek a tükör a legnagyobb barátja.
plusz: ha pénzes vagy jó neked. de ezt nem mindenki teheti meg,de nem is baj, mert az ego látom ebből fakad, és hál istennek vannak még normális pasik.
kérdező srác!
túlságosan ráparázol a dologra. nyugi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!