Mit tehetnék? Miért nem tudnak elfogadni?
Arról lenne szó hogy koreai vagyok és az osztálytársaim és osztályom nem tud elfogadni. Mindig piszkálnak ezzel, hogy "fúú megint itt van a sárga".
Az előző iskolámban sokkal jobban elfogadtak. Szeretnék barátkozni, de így nem megy. Nem nagyon tudok koreaiul, inkább magyarul. A kinézetemen kívül alig van bennem koreai.
Esetleg valami ötletek, hogy hogy tudnám magam megszerettetni velük?!:/
Próbálok úgy tenni, mintha nem érdekelne, de én vagyok az iskola sírós sárgája, mert általában kiborulok.
Boldog lennék, ha tudnék barátokat szerezni de még meg sem hallgatnak.
13F
Bolondok ezek.:)
Jól is teszed, hogy leszarod őket!:)
Ez kedves, örülök neki.:)
Ne foglalkozz velük, esetleg kérdezed meg, hogy mégis, miben különbek ők nálad. Ha annyira primitívek, akkor viszont hagyd a francba. Jobb tanácsot sajnos nem tudok adni. Ha sokadik próbálkozásra is csak beszólnak, elhajtanak, azzal egyrészt kicsit magadat is lejáratod, másrészt az önbizalmad is lerombolják/lelkileg tönkretesznek. Néha nagyon hülye közösségbe lehet bekerülni, sajnos. Én egy emberrel vagyok jóba a 31-ből, de vele nagyon. Eleinte minket is mindig szekáltak, amivel csak tudtak, most a többiek is levegőnek néznek minket, meg mi is őket, nincs harag, csak tudjuk, hogy nehezen értenénk szót egymással. (Tehát, ha bármi segítség kell, akkor azért állunk rendelkezésükre.) Na de ezek azért már más okok, mint a származás.
Amúgy milyen hajad van?:)
Igen én is ezen gondolkodtam. Van valaki, akivel szünetekben el tudok dumálgatni, de úgy ennyi.:)
Mutatok linket:) [link]
Ilyesmi, színben alaphajszín, fekete.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!