A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?
ui:(bocs mondtátok hogy ne ha már úgy is lépek)
18:36....Te nagy Rémusz bácsi vagy hallod-e? Ki beszélt itt arról, hogy kidobom a gyereket az utcára? Mind1...továbbá te honnan veszed, hogy 200 éve hány buznyák volt és hány nem? Mert ja ugye tagadták akkor elég nehéz megállapítani.(Már ha voltak!)
17:34 Sajnálom ha hülye vagy ahhoz is,hogy egy egyszerű szöveget megértsd. De tényleg sajnálom....am meg ha annyi eszed lenne mint egy marék légynek akkor tudnád, hogy van különbség könyv és könyv között. Várjál lefordítom: A csak csajoknak jóval kisebb a spirituális mondanivalója mint pl Az elfelejtett evangéliumnak. Talán így megérted. Továbbá annyit azért én is tudok , hogy nekem volt meleg ismerősöm. A volt barátnőm bátyja. Elég jól kiismertem hisz a lánnyal 3 évig jártunk.
17:09 Belátom a következtetésed jogos mert tényleg úgy jön ki ám NEM vagyok aszexuális sem sem semmi. Egyszerűen hetero. De nem az a fajta ember vagyok aki annyira hajszolja az ilyesfajta élvezeteket. Persze én is kívántam anno nőket de mégsem vagyok olyan nagy kujon.
Továbbá ha ez megnyugtat akkor nem vagyok egy vad ember. Sőt inkább csöndes és komoly! De vannak dolgok(elég kevés de ez a téma pont) amik ha nem is tenném meg de a pillanat hevében ilyen dolgokra késztet. Épp ezért figyelmeztettelek titeket hogy 100 min.
Amúgy ez még érdekel, nem b.sztatás miatt de most tényleg egyszerűen izgat: Ti hány évesek vagytok?(SEMMI hátsó szándék....huhh ez langyik elég idiótán hangzik :S de nem jut más hirtelen az eszembe)
Miféle észérvekről beszélsz te? Szánalmas szőrszálhasogatás, amit csináltok.
Amúgy én vagyok 18:36-os válaszoló. Tuti, hogy kidobnád a homokos gyerekedet, még ha erről nem is beszéltél eddig. Gondolj bele, hogy valóban megtörténik. Megpróbálnál beszélgetni vele a dologról? Megpróbálnád megérteni? Megpróbálnád elfogadni? Megpróbálnád megváltoztatni? Tuti, hogy csak az utolsó kérdésre felelsz igent, és ez mérhetetlen kegyetlenség volna.
Másokat becsmérelsz úgy, apukám, hogy közben észre sem veszed, hogy nevetségesek a kisregényeid és mindaz, amit benne leírsz. És figyelmen kívül hagyod azokat a tényeket, amit viszont más emberek eleinte normál szövegstílusban próbáltak közölni a kérdezővel. Mellesleg megjegyzem, nem értem, hogy miért nem lehet ezt a normál szövegstílust fenntartani, de mindegy.
Eleinte művelt, intelligens embernek tűntél, aki sokat olvas stb., még ha kicsit szelektív is az agyad befogadóképessége, és csak azt az információt fogadja be, ami neked tetszik. De be kell látnom, főleg a rágalmazásaid és a 100 méteres megnyilvánulásod miatt, hogy nem állsz a toppon intelligenciából. Mondjuk mi tagadás, én is lealacsonyítottam magam ezzel a mondatommal.
Azért még arra válaszolj, hogy hány éves vagy...:D
Én az egyik vagyok akikkel "vitatkoztál" és nemsoká 17 leszek.
"Kerek perec kimondom én undorodom tőletek."
az "utálom a spenótfőzeléket, ezért az egy rossz, elítélendő dolog" típusú érvelést sajnos nem lehet elfogadni. csak a saját ízlésédet közlöd, amit másra akarsz ráerőltetni. ez így nem objektív megközelítése a témának.
Kedves kérdező!
Akkor ha már a neveltetés alapján indulunk ki,és itt keressük a homoszexualitásra való hajlamot,nekem meg olyan ismerősöm van akinek a fia 25 éves,pont hogy RTL klubbot,Viva tv-t sosem nézett,a szülei világ életükben jól nevelték,és 2 éve elköltözött Pestre egy másik férfival.
Ez nem ezen múlik.
Az ilyen ostoba találgatások,spekulálások miatt már én is kíváncsi vagyok az életkorodra.
Amúgy utolsónak meg igaza van.
Akkor régen nem voltak melegek,csak mióta Viva tv,meg RTL klubb van.
Ne járasd már le magad ezzel az idióta szánalmas,birka gondolkodással fiam,inkább csinál meg a házit,vagy bújj oda a barátnődhöz(ha van)és ne a melegek életén spekulálj,
ők sem spekulálnak a tiéden.
Ha meg nem tudod elfelejteni,gondolkodj el,hogy miért nem.
Annyira tud idegesíteni,amikor valaki tudatlanságát,tudásnak próbálja meg beállítani,és nem veszi észre magát.
Nem akarod hogy a gyereked egy ilyen világba szülessen meg?
Figyelj!
Én sem akarom,de nem a melegek miatt,hanem az olyan emberek miatt mint te,akik gyűlölködnek,ítélkeznek,és lenézik azokat,akik másnak születnek.
Szerintem te semmivel sem vagy jobb,különb mint a melegek,
mert ránézésre nem tudnék különbséget tenni,viszont ha megszólalnál,és ezeket a hülye téveszméket ontanád magadból,akkor nyilván te lennél az,akit lenéznének.
Szinte azt sem tudod miről magyarázol!
Nem a melegektől kéne féltened a jövőbeli gyermekedet,hanem a pedofiloktól,a gyermek gyilkosoktól.
Azért mondom hogy csupa hülyeség amiket mondasz,mert az sem állja meg a helyét,hogy a melegek nem tudnak utódokat maguk után hagyni,mert sok olyan hetero párt ismerek,akik sosem szeretnének gyereket,a rossz anyagi körülmények,a nagy felelősség miatt,de olyat is,aki sajnos nem is képes rá,mert meddő.Akkor őket is nézzük le?
Vagy én nem értem hogy gondolkodsz,bár annyira nem is igazán érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!