Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegeket miért kell jobban...

A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki azonos neművel közösül, rá büszkének kell lenni, hogy fel meri vállalni stbstb, és ugye arra hivatkoznak, hogy ők így születtek, nem ők tehetnek róla. De akkor mi a helyzet a pedofilokkal? Ők is hivatkozhatnak erre (és szoktak is..) Vagy az lesz a következő lépés, hogy őket is el kell fogadni, és felvonultatni? Aki állatokkal közösül, aki gyermekekkel, aki halottakkal, az nyilván valóan elítélendő, de aki azonos neművel, az mitől lesz jobb? Várom a véleményeket:)

2012. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:
100%

Itt is több helyen barátságosan integettek a felvonulóknak. Ennyit akartam még leírni.

Előző voltam.

2012. aug. 20. 18:23
 12/82 anonim ***** válasza:
51%

De attól, hogy felvonulnak még nem fogják jobban elfogadni a melegeket. Sőt...

Szóval akkor mi értelme is van?

2012. aug. 20. 18:39
 13/82 anonim ***** válasza:
84%

Egészségükre. Én nem integetek senkinek aki a pucér valagát mutogatja, vagy az a mutatványa hogy nyal-fal valakit.

Én sem mászok fel sehová semmilyen felvonuláson, hogy nyilvánosan pettingeljek szívem választottjával. Én ennyit láttam egy ilyen felvonuláson, elég is volt. Mit kell azzal tüntetni, hogy ő meleg? Kit érdekel? Ezek intim dolgok, nézze csak aki akarja, de akkor vonuljanak olyan helyen ahol nem látja az aki nem kíváncsi a műsorra.

2012. aug. 20. 18:42
 14/82 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező, ne írjál te ide olyat, hogy természetes vagy természetellenes. Az a természetes, ha egy szexuális aktussal létrejön egy vagy több utód. Mint ahogy az van minden állatnál. Az embereknél az összes aktus kb. 0,01%-a esetében történik fogantatás, a többi aktus mind természetellenes.

És azt kell, hogy mondjam, valóban nem jó ötlet egy melegpárnak felnevelni egy gyereket. Ha a nemi beállítottságára ez nem is lesz hatással, 2 férfi esetében nincs meg az a gondoskodás, mint egy anyánál, 2 nő esetében pedig nem alakul ki a gyerekben egy apa-kép.

Elég érdekes az értékrended, hogy a homoszexualitást egy kalap alá veszed a zoofíliával, nekrofíliával és pedofíliával, dehát kinek mi...xD

2012. aug. 20. 22:28
 15/82 anonim ***** válasza:
20%
Igen én egy roppant ,,lemaradt,, ember vagyok de én sem támogatom őket. Miért van az, hogy a meleg felvonulásoknál mindenki fiatal és kb 28 év alatti? Azért mert a sok idióta mikor a médiát nézi(MTV és Viva) azt látja, hogy ez jó dolog. Ez a természetes....sőt már majdnem buzdítják rá őket. Szomorú...ha meg valaki azt mondja, hogy ,,régen elfogadott volt,,(pl Róma vagy Görögország)erre csak egy valamit tudok mondani. Mind Róma és Görögország esetében a buzulás csak a társadalom gazdagabb rétegében jelent meg. Nem elgondolkodtató? Mikor az embernek már mindene megvan és azt sem tudja mire költse a pénzét akkor hajlamos elszállni. Majdnem ez megy itt is. A 21. századi jóléti ember teljesen megvan zavarodva. Nézzétek meg csak azt, hogy mennyi az aberált ember az utcán.(transzszexuálisok, homárok és egyéb állatfajták)Ráadásul a média is mint mondtam csak segíti az ember elkorcsosulását.....talán még zárásként ennyit: ha meg valaki a homo génekkel jön arra meg csak annyit tudok mondani, hogy Németországban meg Oroszországban is alig 10 éve bebizonyították, hogy a homoszexualitás NEM a génekben van. Persze azonnal homofóbnak kiáltották ki az egész kutató társaságot(!!!) és nem is foglalkoztak vele többet. Mintha nem is lett volna felfedezve. Érthető hiszen ez ellentmond a belénk tuszkolt rendszernek és annak, hogy a homoszexuálisokat nem csakhogy el kell fogadni DE még támogatni is kell őket az ,,elnyomó,, heterókkal szemben. Emberek ugye tudjátok, hogy a homár felvonulás közpénzen ment? Amiket mondtam azzal nyílván nem kötelező egyet érteni de azért megköszönném az összes liberális senkiházinak, hogy idáig süllyesztette kicsiny hazánkat. Köszi :)
2012. aug. 21. 12:31
 16/82 anonim ***** válasza:
79%

Én egy korábbi válaszoló vagyok, de erre az utolsó válaszra reagálnom kell.

Nem tudom, milyen médiát nézel te, de tuti nem azt, amit én. Én sosem láttam olyat, hogy valakit buzdítanának ilyesmire. Teljesen érthető, hogy elfogadható dolognak és természetesnek adják be, elvégre az is. Mint ahogy te is mondtad, egészen az ókortól fogva így van (bizonyos időszakokat kivéve). Bizonyítsd be nekem, hogy Görögországban és Rómában csak a gazdagabb rétegben jelentek meg a homoszexuálisok. Nem tudod bebizonyítani? Nem hát. Amennyiben mégis megteszed, térdre borulok előtted (interneten keresztül) és bocsánatot kérek.

Hol olvastad te azt, hogy német meg orosz kutatók ilyeneket meg olyanokat bizonyítottak? Bizonyítsd be nekem, hogy homofóbnak titulálták őket, nem pedig esetleg egy másik kutatás mondott ellent a véleményüknek! Mert én bizony azt olvastam, hogy brit, amerikai és svéd kutatók pedig bebizonyították, hogy igenis a génektől függ. Akkor most melyiküknek van igaza?

Mellesleg meg... senki nem AKAR homoszexuálissá válni. Gondolod, szükségük van nekik a hozzád hasonló primitív gondolkodásúak kegyetlenkedéseire? Gondolod, hogy szívesen vonulnak a kisebbségbe, hogy cserébe mindenki kiközösítse őket? Gondolod, hogy szívesen néznek anyjuk/apjuk szemébe, amikor századszor is megkérdezik tőlük, hogy: "Fiam, miért nincs már barátnőd?" Hát igencsak szívesebben lennének heterók, nekem elhiheted. Nem véletlenül lesz sok homoszexuális öngyilkos.

2012. aug. 21. 15:53
 17/82 A kérdező kommentje:

Érdekes a 16os válasz, én sem nézek tv-t, évek óta, viszont van egy ismerősöm, aki valóságshowkon nőtt fel, és ő most meleg, én meg nem értem, hogy abban mi a jó....:)

Mellesleg ez a gén kérdés. Pont ezaz, hogy akkor a többi ilyen jellegű viselkedés is a génekben van? Hallottam már olyan magyarázkodást, hogy a pedofil nem bűnöző, csak beteg... akkor az összes aberrált viselkedésű emberre rá lehet fogni, hogy ilyenek a gének.

2012. aug. 21. 19:03
 18/82 anonim ***** válasza:
100%

Hát....nem tudom!

Igazából én jobban elfogadom a melegeket,mint mondjuk a pedofilokat,vagy azokat akik álltokkal csinálják.

Miért?

Ez olyan egyértelmű,kicsit ciki hogy neked nem!

Mert ugye a gyerek,vagy az állat az nem egyezik bele a szexuális kontaktusba,tehát ez erőszak!

De ha van két homi,akkor ugye nyilván mint a legtöbb heteró pár,ők azt választják hogy együtt akarnak lenni,tehát lehet én tudom rosszul,de ez viszont nem tartozik az erőszak kategóriába.

Tehát ha lenne gyerekem,és odajönne a Zoli bácsi,aki a teheneket,és a birkákat tömi,a Feri bácsi,aki az óvoda előtt mutogatja a lompost a kislányok előtt,és a Péter bácsi,aki a saját neméhez vonzódik,akkor lehet hogy a Péter bácsitól félteném legkevésbé a gyermekemet.

2012. aug. 21. 20:19
 19/82 A kérdező kommentje:
ne értsétek félre, nem azt mondom, hogy a pedofiloknak is adjanak zöld utat, hanem hogy az szerintem is nagyon elítélendő, viszont nem tudok a melegekre sem máshogy nézni. Ez meg már csak szőrszálhasogatás, hogy ki mibe egyezik bele. Ha egy pedofil erőszakosan követi el azt, amit csinál, az már nyilván más kategória, de ha mondjuk csak olyan kislányokat válogat, akik beleegyeznek, akkor már nem is számít bűncselekménynek? És ha józsi bácsi a tehénnek örömet okoz, akkor azt is el kell fogadni?
2012. aug. 21. 20:47
 20/82 anonim ***** válasza:
66%

Hát ha az a kislány már van 14 éves, eléggé érett és akarja egy bácsival akkor az is elfogadható. Aki az állatokkal csinálja az beteges...de most ez van...

Aki meg meleg miért kéne elítélni?Ember, emberrel szexel. Az egy dolog, hogy a saját nemével. Amíg nem a te segged dugja k*ssolj.

2012. aug. 21. 20:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!