Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegeket miért kell jobban...

A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki azonos neművel közösül, rá büszkének kell lenni, hogy fel meri vállalni stbstb, és ugye arra hivatkoznak, hogy ők így születtek, nem ők tehetnek róla. De akkor mi a helyzet a pedofilokkal? Ők is hivatkozhatnak erre (és szoktak is..) Vagy az lesz a következő lépés, hogy őket is el kell fogadni, és felvonultatni? Aki állatokkal közösül, aki gyermekekkel, aki halottakkal, az nyilván valóan elítélendő, de aki azonos neművel, az mitől lesz jobb? Várom a véleményeket:)

2012. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
73%

Ha valaki egy kecskével létesít szexuális kapcsolatot az "megerőszakolja" a kecskét. De ha két meleg szexel akkor mind a kettő akarja.(jobb estben) De nem vitatkozok veled, ítéld el nyugodtan a melegeket, de majd a gyereked is ha netán meleg lesz. És majd dobd ki az utcára. Mert természetellenesen viselkedik. Igen, nem csak férfi és nő van a világon. Tudod vannak a gender-queerek akik se nem férfinak se nem nőnek érzik magukat...hanem a kettő között.

Két egynemű szülő is feltud nevelni egy gyereket, és ugyanolyan épp eszű lesz mintha heterok nevelték volna. Sok gyerek hidd el inkább nevelkedett volna egynemű szülőknél mit például árván, vagy olyan nevelő szülőknél akik nem szerették.

Ezzel a "majd én elnézést kérek ha egy férfi gyereket nem egy másiknak" dologgal álljál le kérlek.Mert szánalmas. Attól, hogy nem lehet gyerekük még lehetnek boldogak, és normális életük. Sok hetero sem szül gyereket.(nem azért mert nem tud hanem mert nem akar)

Nah úgy látszik a hetero szexben se értünk egyet. Én nem tudom te miféle faj vagy "Szomorú pl az az adat, hogy másodpercenként 33 tonna ondó folyik el de ennek a 0.01 százaléka hoz gyermeket." Erre csak azt tudom mondani, hogy te nem szoktál szexelni ember? Nem bűn a szexet élvezni. Ha nem védekeznénk a Föld elég hamar túlnépesedne. Te a szex ellen vagy? Aszexuális vagy? Jah, hát igen az abortusz...sajnos ezzel igen egy életet ölünk meg. (de ha védekezünk és még nem termékenyül meg akkor nem ölünk tehát nem bűn) De gondolj bele ha nem vetetnék el a gyerekeket...Nagyon sok fiatal termékenyül meg véletlenül és ha megtartaná akkor elrontaná az életét ráadásul a picinek se lennének megfelelők a körülmények.

Hát ha a kutyákat rájuk ereszted az is népirtás édes! A melegfelvonulás meg van engedve, joguk van. Igaz így is vannak a "kőveldibáló homofóbok" mint te. Bár nemtudom, hogy te mennyire vagy erőszakos.

Bocs már, hogy én nem ismerem azokat a neveket. Engem k*baszottul nem érdekel a filozófia. Ráadásul te kitudja hány éves vagy milyen egyetemre jártál. Én még csak nemrég kezdtem a középiskolát. És szoktam olvasni, és tanulok.

Nah ennyi. Igen, gondoltam, hogy fiú vagy.

2012. aug. 22. 17:09
 42/82 anonim ***** válasza:
Az előző kommentet Bandiahegyrőlnek írtam.
2012. aug. 22. 17:09
 43/82 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Senki se mondta, hogy azokat nézik le akiknek "normális" a szexuális orientációja.

Jah és tudod nem a melegek miatt csökkent a népesség.(Manapság egyre kevesebb gyereket szülnek egy-egy családba és sokan halnak meg, kevesebben születnek.) Mert régen is voltak melegek csak akkor nem merték magukat felvállalni és hetero életmódot éltek és gyereket nemzettek. De tudodők erről nem tehetnek, akkor miért kényszerítenék magukat a heteroságra? Jah és divatból senki nem lesz meleg. Akinek nincs meg hozzá legalább egy pici hajlama az nem lesz divatból meleg. Ez akkora hülyeség. Esetleg divatból biszexnek vallja magát (bár szerintem aki ilyet csinál is kevés van a Földön) de attól még a saját nemével nem lesz hanem csak az ellenkezővel.

Ennyi a véleményem.

2012. aug. 22. 17:25
 44/82 anonim ***** válasza:
100%

Drága kérdező+bandi az a baj, hogy a hozzátok hasonlók annyi mindent belemagyaráznak a melegségbe, hogy az már nagyon gáz.

Ha én valamit nem ismerek/nem értek utánanéznek mielőtt véleményt alkotok róla, és nem kezdek el mindenféle összeesküvés elméleteket gyártani, vagy esetleg provokatív kérdéseket feltenni weboldalakon.

Nem kell valamivel egyetérteni ami nem tetszik/nem érted/félsz tőle, de ha ez alapján ítélsz el valakit az igenis elég primitív.

Bandi olvashatsz te annyi filozófiát amennyit akarsz, annyira látszik, hogy neked is fogalmad sincs a melegségről mégis úgy árasztod magadból a hülyeségeidet, mint akinek direkt erre a célra mosták ki volna az agyát, nagyon gáz. És még minket ért trauma kiskorunkban meg miket mondasz már lol. Vedd már észre magad...

2012. aug. 22. 17:34
 45/82 anonim ***** válasza:

A nagy képedről már nem is beszélve.

Majd visszanézel az életedre csak azt veszed észre, hogy semmit nem tettél az asztalra csak magyaráztad zagyva értelmetlen hülyeségeid.

Produkálj valamit mint da Vinci, Freddie Mercury vagy Ian McKellen, aztán magyarázzál az asztalról.

2012. aug. 22. 17:45
 46/82 anonim ***** válasza:
Ma 17.34 egyet értek veled:D Jól megmondtad Bandikának:DDD
2012. aug. 22. 18:24
 47/82 anonim ***** válasza:

És még az ilyen mutogat ránk érted?

Gondolkodjunk már el önmagunkon előtte!

Eszem megáll.

2012. aug. 22. 18:35
 48/82 anonim ***** válasza:
54%

Kedves kérdező! Tudod te, hogy a társadalom hány %-a született melegnek Magyarországon? Amerikában? Lengyelországban? Dél-Afrikában? Tádzsikisztánban? Tök mindegy, hol. És tudod, hogy hány %-a született melegnek 200, 400, 1000 évvel ezelőtt ugyanezekben az országokban (vagy épp területeken, nem mindegyik itt felsorolt ország létezett akkoriban ^^)? Teljesen lényegtelen, hogy hány %, annyit mondok, hogy mindenhol UGYANANNYI ez a %-os arány. Pedig Amerikában, Tádzsikisztánban valószínűleg nincs RTL klub meg TV2 meg VIVA. És nem volt 1000 éve sem. Hogy Magyarország népessége másfélmillióval csökkent, annak nem hiszem, hogy az a pár százalék meleg ember lenne az oka.

Kívánom neked, hogy a te gyermeked, aki egy nap születik, legyen homoszexuális. Vagy meg fogod látni, hogy most mennyire jogtalanul kegyetlenkedsz a melegekkel, vagy kidobod szegény gyereked az utcára, akinek viszont pont a támogatásodra lenne szüksége. Gondolhatod, hogy akkor ő is megpróbálná megváltoztatni magát, hogy ne kelljen attól tartania, hogy a vadbarom apja/anyja kiteszi az utcára. Csakhogy nem fog menni neki, vagy ha megy, akkor lelkileg rokkant lesz.

2012. aug. 22. 18:36
 49/82 anonim ***** válasza:
0%
Freddie Mercury vagy Ian McKellen....hát egyiket sem értem, hogy miért tartod őket olyan nagy számnak. A jó öreg Gandalfnak van érzéke a színészethez ez kétségtelen....viszont érdekesebb hogy hogyan szerezte a Sir címet. Olvass utána ,,drága,,! Mercury szintén egy tészta Ian McKellenel. Jó jó de mintha nem lett volna ezerszer jobb már a történelemben. És végül de nem utolsó sorban a jó öreg da Vinci. Igen valaki egyszer elterjesztette, hogy ő meleg. Milyen alapon? Miből gondolta? Azt szerintem senki de ég ő sem tudja. Jó pénzt szerzett és hírnevet a történészek körében annyi szent. De az írásának max annyi jelentősége van mint akik azt állítják,hogy Jézus UFO vagy Mengele még mindig él. Magyarul: semmi! Látom érzékenyen érintett az ,,olvass könyveket,,. Hát igen manapság olvasásnak számít a Nők Lapja és a Blikk. Nem beszélve a kötelezőkről. Nehéz elfogadni én tudom :) (Az eléd tartott tükröt hordozó gyermek-Nietzsche) Igen a kecskés dolog tényleg nem direkt volt egyszerűen ott abban a helyzetben csak ez jutott eszembe. ÉÉÉÉÉS végül kedves kérdező: Elég szomorú mint látod, hogy kevés normális ember maradt és amennyire én látom(bár nem ismerjük egymást) Te közéjük tartozol. Maradj is ilyen csak annyit kérek :P Jó tanács: Ne indíts ilyen témákat legközelebb mert látod mi van :D akkora indulatok vannak itt még attól félek rám uszítják a Meleg Védelmi Ligát. Abban igazuk van, hogy nem sok beleszólásunk van abba hogy kivel cumiznak esténként. Igazából még gondolni sem akarok rá. Ergó a langyik úgysem változnak meg ész érvekkel sem.(Hisz látod, én ebből tartottam előadást nagy sikerrel de én vagyok a bunkó :D) Nem az ő hibájuk. Végül is nem véletlen nevezted őket ,,aberráltnak,,. Ez van ezt kell szeretni. A jelenlévő élharcos búzáknak meg talán annyit, hogy most lépek innen mert a beszélgetés kész csőd volt mindkét fél részéről. A lényeg, hogy engem kérlek min. 100 méteres körzetből kerüljetek, (Nyíregyháza azt elárulom) mert istenemre lehívom a gárdát és lesz nemulass :D Hölgyeim, Uraim és persze Homárok! Én távozok! OFF
2012. aug. 22. 18:44
 50/82 anonim ***** válasza:

Az ész érvek téged messze elkerülnek.

Ha meg ilyen fszságokat írnak az emberek mint te akkor még jó, hogy megvédjük magunkat.

Te nevezed magad normálisnak? Az színpadias megnyilvánulásaid és böszmeségeid nem ezt igazolják.

Nagyon szánalmas vagy...

2012. aug. 22. 19:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!