Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A melegeket miért kell jobban...

A melegeket miért kell jobban elfogadni, mint a többi féle aberrált viselkedést?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy aki azonos neművel közösül, rá büszkének kell lenni, hogy fel meri vállalni stbstb, és ugye arra hivatkoznak, hogy ők így születtek, nem ők tehetnek róla. De akkor mi a helyzet a pedofilokkal? Ők is hivatkozhatnak erre (és szoktak is..) Vagy az lesz a következő lépés, hogy őket is el kell fogadni, és felvonultatni? Aki állatokkal közösül, aki gyermekekkel, aki halottakkal, az nyilván valóan elítélendő, de aki azonos neművel, az mitől lesz jobb? Várom a véleményeket:)

2012. aug. 19. 13:12
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
75%

Sajnos még mindig ott tartunk,hogy manapság a melegeket még mindig kirekesztettként kezelik. És ez egy nagyon szomorú dolog.

Vesd össze logikusan,ép ésszel: miért kéne bárkinek elfogadnia azt,hogy egy emberi lény egy kisgyerekkel közösül vagy egy állattal? Te,mint ember ezt normálisnak tartod? Itt nincs hivatkozási út,semmire, hiszen aki ilyet csinál,az nem ember,hanem egy állat,és a társadalom joggal közösíti ki,veti meg,zárja el a társadalomtól jó esetben.

A melegek ártanak valakinek? Azon kívül,hogy a begyöpösödött agyú, dogmatikusan a saját elveihez ragaszkodó társadalom szemét szúrják? A melegfelvonulással nem értek egyet,én heteroszexuális vagyok,mégsem vonulok fel. Az tény,hogy a melegfelvonulás már túlzás. De azt gondolom,hogy a szexuális beállítottság ebben az esetben nem kéne,hogy bárkinek is bármiféle elfogadási problémát kéne,hogy okozzon. Ez egy választás, vagy veleszületett dolog,tök mindegy. Egy pedofil,egy aberrált,vagy egy állattal közösülő személy pedig messziről sem normális. Itt nincs mivel védekezni,nincs mivel takarózni: ők a nem normálisak,a beteg állatok. Őket kell megvetni és elítélni.

Gondold át,hogy mit kérdeztél: melyik a jobban elítélendő,ha valaki azonos nemű embert szeret,vagy amikor egy felnőtt férfi egy picike kislányra feni a fogát? És akkor megkapod a válaszodat. Értelmetlennek tartom még magát a felvetésedet is egyébként. Mi az,hogy a meleg mitől lesz jobb? Azzal,hogy egészséges, és nem árt senkinek.

2012. aug. 19. 13:21
 2/82 anonim ***** válasza:
84%
ket azonosnemu felnottnel mindket fel oromere tortenik a dolog ugy, hogy ezzel nem artanak senkinel. a hulla a gyerek meg az allat ritkan szokott beleegyezni az aktusba
2012. aug. 19. 13:24
 3/82 anonim ***** válasza:
81%
Mondjuk azért, mert a homoszexualitás nem aberráció. De nem "kell" elfogadni, a saját dolgod, hogy elfogadod-e vagy nem, nem céljuk elérni, hogy mindenki megértse. Csak legalább egy pár ember, hogy előrefelé haladjunk, ne hátra. A kisgyerek, a koporsóból kicibált hulla, a kecske nem tud sem beleegyezni, sem védekezni, ha rátámad egy aberrált; míg a melegek ugyanúgy élnek, mint a heteroszexuálisok, ugyanúgy kialakítanak párkapcsolatokat, ugyanúgy éreznek, szeretnek, csalódnak, szenvednek.
2012. aug. 19. 14:35
 4/82 anonim ***** válasza:
76%

Magadban azt gondolsz, amit akarsz, amíg nem bántod őket ezért, végülis ők nem tehetnek a te betegségedről. De te miért nem akarod őket elfogadni? Miben akadályoznak téged?

39F (hetero)

2012. aug. 19. 16:10
 5/82 anonim ***** válasza:
50%
Kinek ártanak az úgynevezett aberrált viselkedésükkel? Nem is értem, hogy jutottak eszedbe azok az összehasonlítások amiket felsoroltál. Amúgy aki ostobának születik és úgy éli le az életét, és sokszor tehet is róla, azokat veti ki magából a társadalom... Még a gyk-n is kérdezősködhetnek.
2012. aug. 19. 22:45
 6/82 A kérdező kommentje:

Egyrészt, a társadalomnak haszontalanok, nem képesek szaporodni, ez egy dolog, de már le is írták előttem. Viszont azzal, hogy gyereket akarunk adni nekik, már konkrétan ártunk valakinek, a gyerek életét szerintem eléggé befolyásolja. márcsak simán egy válás, vagy az, hogy valaki nevelőszülőkhöz kerül, elég sok mindent kihozhat a gyerekből, nem hogy két apuka van...... lásd, terry black gyerekét is el kellett venni, viselkedészavaros volt, nem tudott beilleszkedni (ami nyilván nem az ő hibája, ha az apuka/anyuka aberrált, nehéz lehet feldolgozni)

Másrészt, lehet hinni az evolúcióban, vagy bármilyen vallásban, elég egyértelmű, hogy nem úgy lettünk kitalálva. szóval mindenképp természetellenes

nekem meg, mint "hagyományosnak" ugyanolyan undorító a nekrofilia, mint a melegek. erre szokták azt mondani, hogy eddig is voltak melegek, ezután is lesznek... na igen, csak én nem akarok olyan világban családot alapítani, ahol majd a fiamra is azt fogják tukmálni, hogy melegnek lenni milyen csodás. ha valaki mindenképp buzulni akar, maradjon otthon, nem? Zoofilek is biztos voltak mindig is, lesznek is, de nekik nem rendeznek rendezvényeket, és mindenkinek jobb is így..

2012. aug. 20. 10:14
 7/82 I <3 Bears válasza:
100%
Egész életemben rámtukmálták hogy milyen csodálatos heterónak lenni,mégse vagyok az.Egy gyerek életét a meleg szülők úgy "nehezítik" meg hogy a homofóbok cseszegtetik a gyereket meg a szüleit.Ha meg valaki nem olyan jó szülő az a szexualitásától független szerintem.
2012. aug. 20. 10:26
 8/82 anonim ***** válasza:
88%

Nem befolyásolja egy gyerek orientációját ha éppen két apja van. Ha nem meleg akkor nem válik azzá.

Igen a pedofilok se tehetnek róla, de azért kevés gyerek akar bácsikkal dugni.

Bár nemtudom egy 12 vagy 14 éves lehet-e gerontofil. Ha a gyerek is akarja (legalább 14 éves) sztem az nem gáz ha egy nála idősebbel van.

Aki hallottakkal akar az megint érdekes. Egyrészt ezzel nem alázza meg őt? Meg mindenképp bűntényt kell elkövetnie. Mert tulajdonképen, hogy közösülne egy halottal? Bemegy a hullaházba?Megöl valakit?

Aki meg állotokkal csinálja, hát nemtudom. Egy állat is élvezheti? Akkor hajrá. Bár sztem beteges.

Szóval azért van különbség. A melegek nem ártanak senkinek.

2012. aug. 20. 15:18
 9/82 anonim ***** válasza:
84%

Szóval a társadalomnak az hasznos, aki képes szaporodni? Ezzel vitatkoznék. Inkább lennék egy produktív meleg mint sem egy hetero semmirekellő. Azok az emberek, akik most a börtönök celláit foglalják vajon hány százalékban melegek, és hány százalékban hasznos tagjai a társadalomnak, értsd szaporodtak? A te nézeted szerint én is haszontalan vagyok a társadalomnak, mert bár mozgássérült embereket rehabilitálok, nem lehet gyerekem, ezért nem vagyok jó semmire. Én nem veszem a szívemre, de ezzel a buta kijelentéseddel (haszontalanok mert nem képesek szaporodni) sok embert megbántottál. Mindenki hasznos tagja a társadalomnak, aki munkája és hétköznapi cselekedetei lévén akár csak egy kicsit is hozzátesz ahhoz, hogy a közösségnek rendben menjen az élete, vagy fejlődjenek. Tehát a maga szintjén épít, és nem rombol. Meglepődnél egyébként, amikor egy-két közismert és köztiszteletben álló emberről kiderülne, hogy meleg. Teljesen megértem, hogy nem hajlandók felvállalni és elviselni a begyöpösödött taplók gonoszkodásait.

U.i.: A felvonuló melegeket nem támogatom, főleg hogy az csak magamutogatás. Nem csak azokat az embereket bosszantják vele, akik gyűlölik őket, hanem azoknak is szúrja azért a szemét az a stílus és látvány, akik amúgy képesek lennének elfogadni a másságukat. Szerintem ez a felvonulás a melegek szégyene, és ismerek is olyan meleget, aki igen kínosnak tartja az ott résztvevő melegek viselkedését.

2012. aug. 20. 16:11
 10/82 anonim ***** válasza:
100%

16:11

Párizsban 600ezren voltak a felvonuláson, és az emberek odamentek megnézni. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint ők, csak ők előrébb járnak ebben a dologban.

Erre szokott jönni az, hogy Budapest soha nem lesz Párizs. Ezt egy idézettel próbálnám megelőzni (nem biztos, hogy szó szerinti): "Mi nem biciklizünk, mi dánok vagyunk" - mondták annak idején, nem is olyan régen a koppenhágaiak.

2012. aug. 20. 18:22
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!