Egyetemisták, akik nem dolgoznak semmit: miért nem?
Az a baj h ezzel a kérdéssel csak azt érted el h a sok lusta akinek kinyalják a seggét a szülei, idejön és írja neked h irígy vagy, savanyú a szőlő..... stb
De mint mondtam nekem is itt a tesóm. Mindíg ki volt nyalva a segge én meg már középsuli mellett melóztam. Ő most is itthon veri én dolgozok. Sokkal többet értem el az életben mint ő. Most meg irígykedik h nekem nem anyucihoz kell mennem pénzt kunyizni
Én néha korrepetáltam, de pl. rendesen nem akartak felvenni sehová, hiszen még a végzetteknek sincs helyük, diákmunkára pedig sorbanállás volt. Nem is abban a városban laktam ahová jártam, a koliban nem szerettem lenni, hideg volt, hülye emberek, ezért inkább a saját városomban keresgéltem. A jó helyeket nagyon gyorsan betöltötték, annyira pedig nem voltam megszorulva, hogy az állj ki a Blahára és ossz szórólapot aprópénzért dolgot csináljam.
Most, diploma után viszont szarrá dolgozom magam, úgyhogy utólag örülök, hogy akkor legalább volt egy kis szabadidőm. Amit akartam, megvettem az ösztöndíjból-szoctámból-kis keresetből, a szülők az utazásom fizették és kajára is adtak valamennyit.
Én se dolgoztam egyetem alatt mégis diploma után egyből kaptam munkát és azóta(6 éve) ugyanott dolgozok. Ennyit erről.
Húha, vesszőalkalmazás és ikes ige ragozása (nyelvművelés napjainkban), ismerős? Nem hiszem, hogy te valaha is egyetem közelében jártál volna, viszont szép próbálkozás:)
Akkor elmagyarázom,mert látom nem érted.
Én is büfé szakra jártam nem azért, mert könnyű volt hanem, mert azon a terülten akartam dolgozni. Megtehettem, hogy nem dolgozok mellette. Helyette különböző képzésekre jártam és igen gépeztem. Mire meglett a diplomám három nyelven beszéltem és magas szintű informatikai tudásom volt.
Dolgozni egyetemistaként max. a mekiben, tescoban lehet vagy korrepetálni. Akkor nem lett volna időm a felsoroltakra.
Szerinted az állásinterjún mire voltak kíváncsiak? Megsúgom: informatikai és nyelvi ismeretre. Hogy dolgoztam e előtte az nem érdekelte őket.
Továbbra is azt mondom, hogy irigy vagy, csak könnyebb a lelkednek lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!