Vannak olyan felesgek, akik nem dolgoznak, mert
gyermekeiket nevelik, s a frjük egy fillrt sem ad nekik?
Hogy viselik? Ötletek hogy javits a helyzeten?
Ha egy feleség nem dolgzik, mert (még) otthon van a gyerekekkel, és a férje nem ad neki pénzt, akkor miért marad vele?
2012. márc. 8. 14:51
Azért gondolom Te is kapsz valamilyen juttatást,nem ?!
EGyébként meg menj dolgozni.
2012. márc. 8. 14:57
Hát márpedig nekem sem ad! Jó lenne 1-2 ötlet mert már azon gondolkodom mit lehetne eladni. Azért nekem is vannak igényeim és azt nem lehet mondani, hogy napi 1-2 szendvicsbe amit elfogyasztok megrokkan anyagilag. Válni fogok de még egy kis idő kell hozzá...
24/N
2012. márc. 8. 14:58
14:57-es mégis pici gyerek mellett hogy menjünk el dolgozni? kapok juttatást de az egészet elszedi tőlem.
2012. márc. 8. 14:59
Annyira nem tudom sajnálni az ilyeneket! Már bocs, szörnyű a sorsotok, de ezt azzal lehet megcsinálni, aki hagyja és maga is partner benne. Mi az, hogy elveszi a GYES-t (vagy bármit) és neked nem ad pénzt? Kevés az én agyam, hogy felfogjam ilyen egyáltalán, hogy történik meg, vagy fordul elő ...
2012. márc. 8. 15:07
Mac8:
Uralkodik rajtam és tudja, hogy nincs hova mennem ezért muszáj szó nélkül tűrnöm.
2012. márc. 8. 15:12
1. szabadidődben tanulj meg gépírást h ha válsz utána legalább legyen vmi munkád (bocs)
2. ha ekkora bunkó paraszt a férjed, és nem csak te reagálod túl, akkor nyúld le a pénzét, ez van. hitelkártyáról szám leolvas, neten veszel vmit, mobiljára jön üzenet de gyorsan kitörölöd. pénztárcába benyúl, pénz kivesz. így csinálják ezt a háziasszonyok már évszázadok óta.. az már más kérdés h jó-e így, de ha a férjed beszélgetés után se hajlandó emberként bánni veled, akkor törj ki. vagy válj el...
2012. márc. 8. 15:13
Az hogy uralkodik rajtad mit jelent? Megbilincsel, kalodába dug? Olyan nincs, hogy nincs hova menni. Ha nincs rokonod aki befogad, akkor barátnő. Ha az sincs, akkor anyaszállás és családvédelem.
2012. márc. 8. 15:25
A neked járo juttatásokat külön saját számlára kérd. Ezen kivül ne készits semmi kaját, me moss, mosogass - ha reklamál, akkor közlöd, hogy pénz nélkül nem csinálsz semmit
2012. márc. 8. 15:27
Miért, akkor ki vásárol be nálatok, a férfi? És csak maga eszik belőle, a párjának és a gyereknek nem ad? Egyszerűen nem értem! És mi az, hogy elszedi pl. a családi pótlékot vagy a gyed-et. Miért, csak 1 számla van és csak a férfi fér hozzá? Az ilyesmiket szerintem már gyerekvállalás előtt tisztázni kéne, vagy addig nem szülni egy ilyen férfinak...
2012. márc. 8. 16:03
Kapcsolódó kérdések: