Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tudom, hogy nagy ribi voltam,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hogy nagy ribi voltam, de szerintetek van esély javítania helyzeten?

Figyelt kérdés
Olyan hülye vagyok. nyáron megismertem egy tök jó, rendes srácot, rossz fiú tudtam az elején ezért játéknak fogtam fel. először csak beszélgettünk meg minden, még kapcsolatban voltam, ő vigasztalt meg én adtam neki csajozós tanácsokat. Utána sikerült szinglinek lennem, és egy kis idő múlva fel vetette, hogy járjunk, belementem, de féltem, hogy meg tudnám szeretni így csak nagy nehezen. ( nem voltam még szerelmes) jött az egyik bnőm és fogadtunk kicsit ittas állapotban, amit csak úgy nyerhettem, meg ha barátom van szeptemberig. mivel kellett egy srác kihasználtam az fent említett srácot (ő ajánlotta, hogy próbáljuk meg kapcsolatban), és ő erről nem tudott (, hogy kell nekem a fogadáshoz). kezdtem neki füllenteni néha, féltem ha lebukok, akkor nagy baj lesz. egyre jobban kezdtem megkedvelni, éjjel-nappal annyit beszéltünk. (távkapcs volt) utána összejött egy nagyobb rossz hír, és kezdtem egy féktelen ereszd el a hajam (hogy mind1 mi van és mi lesz alapon) volt fűves kalandom (egyik barátom mentett ki egy srác alól. ) sokat ittam, szívtam, stb. alig voltam az én ágyamban. (bnőm nem apáca neki ez sima liba volt. , nem fékezett inkább velem züllött ) A srác se tudott meghatni, párszor megcsaltam, de csak smárolással/szűz vagyok) utána őszintén elmondtam mindent a megcsalásokról, ennyi tudott rólam. végül kezdett össze dőlni a hazugságokból a kártya váram. , végül meglett Elkezdett bántó dolgokat mondani amiket nem vettem fel. megértem őt, nagyon durván eljátszottam vele, megérdemeltem amit kaptam tőle. Voltak furi szituk bátyámmal meg stb. én még kötődtem hozzá, nem mondom, hogy szerelmes vagyok/voltam belé, de hiányzik napi szinten több órákat beszéltünk. Volt sok minden a kapcsolatunkban, érzelmi zsarolás az ő részéről stb. esélytelen, hogy legalább barátnak vissza kapjam ugye?
2011. dec. 10. 21:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
esélytelen :/
2011. dec. 10. 21:48
 2/19 anonim ***** válasza:
Háááát...
2011. dec. 10. 21:48
 3/19 A kérdező kommentje:

bocsi, hogy kis regény lett..........

jah és még annyit, hogy nem volt az esetem a srác egyáltalán

2011. dec. 10. 21:49
 4/19 A kérdező kommentje:

olyan hülye vagyok...................

pfffffffff...

2011. dec. 10. 21:49
 5/19 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2011. dec. 10. 22:06
 6/19 A kérdező kommentje:
19
2011. dec. 10. 22:11
 7/19 A kérdező kommentje:

nem hiszem hogy fogyatékos vagyok,de kösszi a válaszod számítottam ilyenre is...

nem akarok tőle semmit csak megint a sima beszélgetést ami az elején volt....

2011. dec. 10. 22:26
 8/19 anonim ***** válasza:

fizetnének se kellenél. gondolkozz el egy kicsit, változz meg (de rendesen), aztán kezdj magaddal valamit. az ilyenek mint te nem tudják mik az élet igazi értékei. keresd el keresni mert csak egy ribanc maradsz/leszel.

(a korodat még mindig nem tudjuk.)

2011. dec. 10. 22:29
 9/19 anonim ***** válasza:

* kezd el keresni

(javítva)

2011. dec. 10. 22:29
 10/19 anonim ***** válasza:
Hát figyelj amilyet életet leéltél eddig ezután ne csodálkozz ha szóba se áll veled senki.
2011. dec. 10. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!