Vannak olyan felesgek, akik nem dolgoznak, mert gyermekeiket nevelik, s a frjük egy fillrt sem ad nekik? Hogy viselik? Ötletek hogy javits a helyzeten?
pont azért vagyok tudatos az életemben, mert nem milliók állnak rendelkezésemre, és a férjemnek sem. Nem az a gond, hogy két gyereked van, hanem az, hogy nem te irányítod az életedet (pl. a gyerekvállalást sem, hiszen csak úgy becsúszott). A pénzügyeidet sem te irányítod, és ezért itt panaszkodsz. KÉpzeld, én is vállalhattam volna már rég gyereket, de én úgy akarok gyereket vállalni, hogy 1) van megtakarításunk (ami MO-n nem könnyű), 2) meg van a munkaviszonyom, hogy kapjak GYED-et, 3) van egy jó munkahelyem, ami visszavár. Ez a különbség kettőnk között. Ha mindenem meg lenne, és nem kéne küzdenem, akkor xarnék az időzítésre, és a tervezésre (ahogy te csináltad).
És képzeld, nekem sincs annyi pénzem (még a férjemmel együttesen sem, noha a férjem nem sajnálná), hogy önmagamra költsek. Örülök, ha egy köztisztviselői fizetésből és egy másik átlagos fizetésből az albérletet, a napi megélhetést tudom finanszírozni, és némi megtakarítást. Nem költök ruhákra, manikűrösre, kozmetikusra, de még nagyon fodrászra sem (mégsem szénaboglya a hajam). Szóval fogd kicsit vissza az agaraidat, és inkább szívleld meg a jótanácsot.
VAgy ha annyira ostoba vagy, akkor ne fogadd meg, nekem aztán tök mindegy, a te életed, nem az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!