Vannak olyan felesgek, akik nem dolgoznak, mert gyermekeiket nevelik, s a frjük egy fillrt sem ad nekik? Hogy viselik? Ötletek hogy javits a helyzeten?
Ez esetben kéne beszélned a férjeddel, nyaggasd amíg meg nem gondolja magát! Előbb -utóbb adni fog, már csak azért is, hogy békén hagyd.
Megjegyzés: miért szültél még egy gyereket ilyen helyzetben?
Szerintem próbáld meg,hogy kérj tőle pénzt.Amikor tudod,hogy van nála,mond meg,hogy szeretnél venni cipőt,nadrágot vagy akármit ami kénne már,hogy és kinéztél magadnak egy szépet.Vagy szeretnél a hétvégén elmenni vhová a barátnőddel,és kénne vmennyi pénz.
Szóval próbáld meg felé jelezni,hogy mi kénne,és,hogy attól,hogy most kiszolgáltatott helyzetbe vagy,még neked is vannak szükségleteid.
Ha nem ad,akkor meg verd ki a balhét,mert akkor tényleg nagy gáz van.Amit ajánlottak ne moss,ne főzz stb.
Meg gondolkozz el,jó e ez igy...:S
Bocsi, de én nem értem a hozzád hasonló nőket.
Szülsz egy gyereket úgy, hogy előtte nem dolgoztál semmit, tehát nem jár neked semmi. Aztán véletlenül becsúszik még egy gyerek.
A gyerekvállalásod is olyan, amilyen a pénzhez való viszonyod. Nem tervezed, más dönt helyetted.
Én nem vállalok úgy gyereket, hogy 1) nincs meg a szükséges munka-évem és emiatt egy fillérre sem számíthatok, valamint 2) nem vállalok be még egy gyereket, csak azért, mert úgy alakult!
Ha kicsit tudatosabban viselkednél az életedben, terveznéd a pénzügyeket, és minden egyebet, legalább főbb vonalakban, akkor nem lehetne veled akármit megtenni.
Bírom, hogy az ilyen emberek mindig sírnak, hogy nekik nincs semmijük, nekik nem segít senki, nincs pénzük, és mindenki kihasználja őket.
Kicsit magatokba kéne nézni. És ráadásul a gyerekeinek is ezt a sodródó gondolatmenetet fogja "örökíteni". Szomorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!