Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak olyan felesgek, akik...

Vannak olyan felesgek, akik nem dolgoznak, mert gyermekeiket nevelik, s a frjük egy fillrt sem ad nekik? Hogy viselik? Ötletek hogy javits a helyzeten?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 14:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
64%
Mennyi idős a gyerek? Beszéled a nyelvet? Nem tudsz elmenni dolgozni?
2012. márc. 8. 20:24
 22/32 A kérdező kommentje:
Tudom a nyelvet,volt idöm megtanulni mg otthon,de a gyerekek mg tul picik! 2ves s 6 hetes! Nem könnyü!
2012. márc. 8. 21:56
 23/32 anonim ***** válasza:
69%

Ez esetben kéne beszélned a férjeddel, nyaggasd amíg meg nem gondolja magát! Előbb -utóbb adni fog, már csak azért is, hogy békén hagyd.

Megjegyzés: miért szültél még egy gyereket ilyen helyzetben?

2012. márc. 8. 22:14
 24/32 A kérdező kommentje:
Hogy mirt lett mg egy baba? Igy hozta a sors! Anym azt mondta olyan jg nincs,ami felolvaszthatatlan! Majd taln ö is felenged!
2012. márc. 8. 23:11
 25/32 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg,hogy kérj tőle pénzt.Amikor tudod,hogy van nála,mond meg,hogy szeretnél venni cipőt,nadrágot vagy akármit ami kénne már,hogy és kinéztél magadnak egy szépet.Vagy szeretnél a hétvégén elmenni vhová a barátnőddel,és kénne vmennyi pénz.

Szóval próbáld meg felé jelezni,hogy mi kénne,és,hogy attól,hogy most kiszolgáltatott helyzetbe vagy,még neked is vannak szükségleteid.

Ha nem ad,akkor meg verd ki a balhét,mert akkor tényleg nagy gáz van.Amit ajánlottak ne moss,ne főzz stb.

Meg gondolkozz el,jó e ez igy...:S

2012. márc. 9. 13:51
 26/32 A kérdező kommentje:
Köszike! :)
2012. márc. 9. 14:12
 27/32 anonim ***** válasza:
39%
Tehát egy kitartott nő vagy aki még sosem dolgozott? Fizeti a lakhatásod, etet, nyilván ruház mert nem vagy meztelen.Csak kéne plusz pénz műkörmösre? pf
2012. márc. 9. 14:21
 28/32 anonim ***** válasza:
64%

Bocsi, de én nem értem a hozzád hasonló nőket.

Szülsz egy gyereket úgy, hogy előtte nem dolgoztál semmit, tehát nem jár neked semmi. Aztán véletlenül becsúszik még egy gyerek.

A gyerekvállalásod is olyan, amilyen a pénzhez való viszonyod. Nem tervezed, más dönt helyetted.

Én nem vállalok úgy gyereket, hogy 1) nincs meg a szükséges munka-évem és emiatt egy fillérre sem számíthatok, valamint 2) nem vállalok be még egy gyereket, csak azért, mert úgy alakult!

Ha kicsit tudatosabban viselkednél az életedben, terveznéd a pénzügyeket, és minden egyebet, legalább főbb vonalakban, akkor nem lehetne veled akármit megtenni.

Bírom, hogy az ilyen emberek mindig sírnak, hogy nekik nincs semmijük, nekik nem segít senki, nincs pénzük, és mindenki kihasználja őket.

Kicsit magatokba kéne nézni. És ráadásul a gyerekeinek is ezt a sodródó gondolatmenetet fogja "örökíteni". Szomorú.

2012. márc. 10. 13:19
 29/32 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kerdes,amiket te itt tagolgattal!! Biztos neked mindig megvolt mindened,nem kellett harcolnod semmiert sem az eletben! Azt meg mar had en dontsem el hogy hany gyereket szulok,es ne mas! Kepzeld annak ellenere hogy ez a problemam van,boldog vagyok,mert szeretnek,tisztelnek! A ferjem a legjobb apa a vilagon! Nalad mi a helyzet?
2012. márc. 10. 13:42
 30/32 anonim ***** válasza:
64%
Jesszusom, hogy te mennyire maga ellen beszélsz... Idejössz sírni, hogy nem kapsz pénzt a párodtól és képtelen vagy megbeszélni vele, most meg kiderül, ő a legjobb apa és férj a világon... Tudod mit, inkább nem is mondok rád semmit....
2012. márc. 10. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!