Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért irigyek a BME-sek a...

Miért irigyek a BME-sek a Corvinusosokra?

Figyelt kérdés

BMEme tele van Corvinust oltó posztokkal:

[link]

Ezt az egyoldalú, folyamatos támadást nem értem, hisz a Corvinusosok sose szóltak vissza szerintem....

Ezek általában 1. 2. féléves fotelmérnökök akik bukdácsolnak össze vissza és a Corvinuson fejtik ki a dühüket mert ott biztos nem kell tanulni...

460+ pontokkal veszik fel oda az embereket, mindig oda a legmagasabbak a pontok ezáltal ott vannak Magyarország legokosabb emberei, hvg és egyéb rangsorokon mindig előrébb van a bme-nél, közgazdasági területen meg abszolút első. Nem értem miért gondolják, hogy egy szar egyetem?

Miért ilyen beképzeltek, hogy azt hiszik csak a BME létezik és csak a mérnökök a fa$zák? Láttam már, hogy az Óbudai egyetemet is oltották.... Mellesleg ha már olyan okosak, tudhatnának különbséget tenni közgazdász és közgazdász közt, egy kereskedelem és marketing vagy egy társadalomtudományi szak nem ugyanaz mint egy pénzügy, gazdaságelemző, biztosítási és pénzügyi matek stb. stb. utóbbiaknál 60 állás jut 30-40 főre, nagyon jó fizetéssel (meg lehet nézni a felvi statisztikákat) szóval nem hiszem, hogy fogtok találni a mekibe egy corvinusost is :) De innen még a marketingesek is szinte mindig el tudnak helyezkedni a szakmába, olyat se fogtok találni egy mekibe se az 100% :) DE szerintem még egy bölcsész is inkább elmegy call centeretni vagy kereskedelembe, minthogy diplomával a mekibe gürizzön. :D Majd ha elmennek ezek a mérnökök dolgozni és elkezdenek Corvinust szídni, kikezdenek a pénzügyessel, hr-essel, könyvelők/könyvizsgálókkal, menedzsment legtöbb tagjával(bármelyik multi menedzsmentjébe legtöbben corvinusosok:)) akkor hamar kiutaltatják magukat, vagy erre nem gondolnak? Lehet, hogy van egy két kirívó példa akinek nem jött össze a karrierépítés, de olyan informatikust is ismerek aki diplomázás óta 1 éve csak ül otthon. Amerikába nincs ez az egymás intézményét meg diplomáját való pocskondiázás, miért fáj az valakinek kinek milyen végzettsége van?

2014. jan. 9. 18:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/123 anonim ***** válasza:
56%
Mellesleg ez a mondatod se semmi amit bemásoltam, és még te vered magad a helyesírásra.
2014. jan. 18. 22:05
 62/123 anonim ***** válasza:
76%
Érveket tudnál felhozni, hogy pl. egy gazdaságelemző, pénzügy, közgazdasági elemző stb. szak miért faszverés? Normális érveket nem olyanokat, hogy a bme-sek kivitték az embereket a holdra, mert még azt hiszik valami kábszeres vagy.
2014. jan. 18. 22:08
 63/123 anonim ***** válasza:
31%

te érted azt a szókapcsolatot, hogy "első kommentemben"?? nem tudom baz***g hogy ti most csak k***anagy trollok vagytok vagy tényleg ennyire fogyatékosok, de ILYEN EMBEREK JÁRNAK AZ ORSZÁG ÁLLÍTÓLAG EGYIK LEGJOBB EGYETEMÉRE?! HIHETETLEN! úgy látom óriási gondok vannak itt a magyar érettségivel, van aki írni nem tud, van aki meg olvasni, nem tanultatok ki****ott szövegértést? jó lenne gyakorolni! remélem beomlik a négyes metró fővám téri állomása és mind ott lesztek az egyetemen. ezért tart itt az ország értelmiségi szempontból meg gazdasági szempontból is. feltesztek egy alapból sértő stílusban megírt kérdést úgy hogy 0 humorérzéketek nincs, majd kaptok rá választ de neeeeem az nem elééég, kezdjük el oltogatni mert kiderült hogy bme-s! én legalább megindokoltam hogy SZERINTEM miért jobb a bme és miért születnek ilyen mémek egy VICC HONLAPON. akinek meg nem inge ne vegye magára. k****a ugyan azt csináljátok, csak nem mindegy hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik....

és egy utolsó megjegyzés: a nővérem szín ötössel végezte el a corvinust, még a mesterképzést is és logika 1-10-es skálán: -1, találékonyság: -2, és nem ő az egyetlen ismerősöm, persze ez nem feltétlenül az iskolától függ, de érdekesek az arányok...

2014. jan. 18. 22:18
 64/123 anonim ***** válasza:
23%

Látom elszakadt a cérna rájöttél, hogy tényleg fogyatékos vagy? Amúgy honnan tudjuk melyik volt a te kommented, amikor még százalékos értékelésed sincs és a neved sincs kirakva? ÚRISTEN!!! Ilyenekből lesznek Magyarország mérnökei.... szégyen

Nekem meg az öcsém végezte el a mérnök infót azóta is otthon ül, szaros boxerét kiteszi a mosógép tetejére, te is hasonló kretén lehetsz. Jól mondta az Orosz László, a saját tanárotok, hogy szellemi fogyatékosokat képez az a suli.

2014. jan. 18. 22:25
 65/123 A kérdező kommentje:
# 60 Nemnormális ez a gyerek :DDD ennek a mondatnak én is 3x nekifutottam, de már inkább ráhagyom és nevetek rajta :DDD úgyis mindjárt agyvérzést kap szerintem.
2014. jan. 18. 22:27
 66/123 anonim ***** válasza:
26%
# 63 Bírom, hogy kibírtok akadni amikor egyszer ti vagytok a célkeresztben, de hogy ti állandóan velünk foglalkoztok a szar oldalatokon vegyük poénnak mert ha nem akkor 0 humorérzékes köcsögök vagyunk. Ti egyszer nem bírnátok ki, ha egy ilyen képet feltenne valahova egy corvinusos. :D Vergődnétek egyből meg már csinálnátok a 300 válasz memét
2014. jan. 18. 22:33
 67/123 A kérdező kommentje:
De milyen szépen elsiklik amellett amikor ötödjére kérdezi valaki, hogy miért fa$zverés ez meg az a szak. :D Érveket nem mondana, a mellébeszélés meg a tények elferdítése megy neki csak.
2014. jan. 18. 22:37
 68/123 anonim ***** válasza:
73%

kérlek add össze azt, hogy 3+2. ha megvan a helyes végeredmény valószínűleg nyertél egy IQ pontot, és meg fogod érteni azt a bizonyos mondatot amit írtam, ha elolvasod még egyszer :)

a másiknak: nem azt mondtam, hogy a bmesek vitték az embert a Holdra, de újra megcsillan a a szövegértés jeles. a mérnökségről/mérnöki tudományról volt szó.

és végül: én mondtam hogy semmi bajom azzal hogy oda jártok, de a tény az tény: van különbség egy tudományos szak és a közgazdász szak között, fogadjátok el. nem tudom például, hogy melyik közgazdász tett hozzá a matematikához, vagy mikor elmész egy transzformátorház mellett, és eszedbe jut ki találta fel, biztos hogy egy közgazdász volt! egy közgazdász miatt tudod megnézni mint fontos üzletember a kezeden, hogy hány óra van, és egy közgazdász miatt tudsz elrepülni A-ból B-be, hogyha tárgyalásra mész. sőt, miatta van víz a házadban, miatta tudsz telefonálni, írni a tollal, meg a ceruzával. egy közgazdász miatt nem haltál meg még, mert feltalálta a penicillint, miatta van egyáltalán tető a fejed felett, meg miatta nézheted a szerencsétlen monitort. Egy közgazdász találta fel a porlasztót, a napelemet, az atomreaktort, a számítógépet, az érintőkijelzőt, az Otto-motort, egy közgazdász fedezte fel a polimereket, meg minden! Nem kellett hozzá egy kémikus, vegyész, biológus, orvos, fizikus, matematikus, gépészmérnök, építőmérnök, járműmérnök sem. HÁT MENNYIRE HASZNOSAK A KÖZGAZDÁSZOK! de nekem mindegy. biztos a ti neveiteket jegyzik majd a tankönyvek. és a 40 év múlva készülő új magyar imázsfilmben, tuti a ti találmányaitok lesznek majd felsorolva egytől egyig. Gipsz Jakab: Kamatos kamatszámolás, Kovács Géza: Deviza hitel, Tóth Gyula: Államcsőd 2030.

Gratulálok mindegyikőtöknek! Eredményes vizsgákat, államvizsgát, és munkát!

2014. jan. 18. 22:39
 69/123 anonim ***** válasza:
59%
Kíváncsi vagyok, hogy ha azt írtam volna szarkazmusból, hogy a bme-sek építik a nemzetközi űrállomást nem pedig azt, hogy bme-sek vitték az embert a Holdra akkor azt is beveszi-e? :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
2014. jan. 18. 22:46
 70/123 anonim ***** válasza:
29%

Lehet, hogy ezek a termékek mérnökök találmánya, de a cégeket akik vezetik, (CEO stb) sikeressé/naggyá teszik, sok esetben közgazdászok.

Találomra nézzük meg, milyen végzettsége van a Samsung fejesének:

Lee has a degree in economics from Waseda University and an MBA from George Washington University.[3]

Akkor most kinek is kell megköszönni, hogy a tv ott van a nappaliban? Hát nem csak a mérnöknek... Közgazdász és mérnök is kell hozzá, felesleges ledegradálni az egyiket.

2014. jan. 18. 22:51
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!