Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért irigyek a BME-sek a...

Miért irigyek a BME-sek a Corvinusosokra?

Figyelt kérdés

BMEme tele van Corvinust oltó posztokkal:

[link]

Ezt az egyoldalú, folyamatos támadást nem értem, hisz a Corvinusosok sose szóltak vissza szerintem....

Ezek általában 1. 2. féléves fotelmérnökök akik bukdácsolnak össze vissza és a Corvinuson fejtik ki a dühüket mert ott biztos nem kell tanulni...

460+ pontokkal veszik fel oda az embereket, mindig oda a legmagasabbak a pontok ezáltal ott vannak Magyarország legokosabb emberei, hvg és egyéb rangsorokon mindig előrébb van a bme-nél, közgazdasági területen meg abszolút első. Nem értem miért gondolják, hogy egy szar egyetem?

Miért ilyen beképzeltek, hogy azt hiszik csak a BME létezik és csak a mérnökök a fa$zák? Láttam már, hogy az Óbudai egyetemet is oltották.... Mellesleg ha már olyan okosak, tudhatnának különbséget tenni közgazdász és közgazdász közt, egy kereskedelem és marketing vagy egy társadalomtudományi szak nem ugyanaz mint egy pénzügy, gazdaságelemző, biztosítási és pénzügyi matek stb. stb. utóbbiaknál 60 állás jut 30-40 főre, nagyon jó fizetéssel (meg lehet nézni a felvi statisztikákat) szóval nem hiszem, hogy fogtok találni a mekibe egy corvinusost is :) De innen még a marketingesek is szinte mindig el tudnak helyezkedni a szakmába, olyat se fogtok találni egy mekibe se az 100% :) DE szerintem még egy bölcsész is inkább elmegy call centeretni vagy kereskedelembe, minthogy diplomával a mekibe gürizzön. :D Majd ha elmennek ezek a mérnökök dolgozni és elkezdenek Corvinust szídni, kikezdenek a pénzügyessel, hr-essel, könyvelők/könyvizsgálókkal, menedzsment legtöbb tagjával(bármelyik multi menedzsmentjébe legtöbben corvinusosok:)) akkor hamar kiutaltatják magukat, vagy erre nem gondolnak? Lehet, hogy van egy két kirívó példa akinek nem jött össze a karrierépítés, de olyan informatikust is ismerek aki diplomázás óta 1 éve csak ül otthon. Amerikába nincs ez az egymás intézményét meg diplomáját való pocskondiázás, miért fáj az valakinek kinek milyen végzettsége van?

2014. jan. 9. 18:47
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/123 anonim ***** válasza:
12%
Nem tudom te mit olvasol, de én maximum elgépelést látok, és nem minden második szóban.
2014. jan. 18. 20:40
 52/123 anonim ***** válasza:
12%
Teljesen véletlenül nem ismered csak ott van a facebookja mert kommentelt... :DD
2014. jan. 18. 20:41
 53/123 A kérdező kommentje:
És tényleg ott van :D
2014. jan. 18. 20:43
 54/123 anonim ***** válasza:
9%
Mondjuk engem meg az irritál, hogy 600 pontot teszel 2 szavanként, de nagy betűvel egy mondatot se bírsz kezdeni. Gazdálkodási és menedzsment azért nagy betűvel kezdődik, gondolom ctrl+c ctlr+v, megizzadsz azért te is rendesen azzal, hogy jó legyen a helyesírásod.:DDDD
2014. jan. 18. 20:46
 55/123 A kérdező kommentje:
amúgy sose voltam még a starbucksba :C XXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDD
2014. jan. 18. 21:01
 56/123 anonim ***** válasza:
100%
teljesen véletlenül a volt évfolyamtársam :D
2014. jan. 18. 21:14
 57/123 anonim ***** válasza:
90%
gondoltam megtisztellek titeket annyival, hogy nagy betűvel írom de még ez se felel meg. :D a pont pedig egy mondat lezárása, u know, és összesen a két oldalnyi kommentemben nincs több 15 pontnál. az meg nem elírás, hogy "szídni" és ragozni is tudni kéne, a "call centeretni" még elmegy, de ki is a lusta ha nem képes átolvasni mielőtt megnyomja az entert? csírák vagytok mind, látszik a stílusotokon, az írásotokon, az érveiteken, és igen, az iskolátokon is. :D kivéve persze pár embert, aki képes volt megmozgatni egy kicsit a kerekeket, nem egy 12 éves "XXXXXXDDDDDDDD" szintjén írni. de korrektebb lenne a kérdés úgy, hogy "Magyarország emberei, akik okosabbak mint egy ötödikes"
2014. jan. 18. 21:29
 58/123 A kérdező kommentje:
Húha, a BME-sek túl komolyan az xd-zéshez, kár, hogy most 2 BME-s gyerek kretén viccelődését amit napi szinten lerendeznek helyesírási hibákkal tele, nem print screenelem le facebookról, mert csak néznél, hogy az egyetemedre milyen emberek járnak. Ki is lettek emelve a borzasztóan nagy elgépelési hibáim. :C Engem nem tisztelsz vele, hogy nagy betűvel írod, mivel pénzügy és számvitelen vagyok 4. féléves, neked viszont unalmas már a vergődésed, inkább menj nyomj be egy snickerst és imádkozz, hogy 30 éves korod előtt átveszed a diplomádat.
2014. jan. 18. 21:42
 59/123 anonim ***** válasza:
90%
csak válaszoltam a kérdésedre, amit feltettél és elmondtam a véleményemet is viszonylag kulturáltan az első kommentemben, azóta meg csak folyamatosan visszavágtok. de nem értem minek kérdezel ilyet, ha nem bírod a kritikát...amúgy meg nem mondtam hogy a bmere nem járnak idióták és még mindig nem azért oltalak, mert corvinusos, hanem mert nyomorék vagy. remélem mostmár megérted :D
2014. jan. 18. 21:56
 60/123 anonim ***** válasza:
32%

tehát a konklúzió: azért utálják a corvinusosokat a műszakisok mert faszverés amit csinálnak és mégis van pofájuk vitatkozni és lenézni a műszakisokat, meg lekockázni őket, mert nem ugyan annyit tudnak majd a diplomájukat a kezükben tartva mintha a jozsón megvették volna.

Erről a fogyatékos okoskodásról beszélsz? Még jó, hogy erre visszaszól az ember amikor ilyen valótlanságokat állítasz a hallgatókról ezáltal rólam is, komolyan kezeltesd magad mert beteg vagy.

2014. jan. 18. 22:04
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!