Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért irigyek a BME-sek a...

Miért irigyek a BME-sek a Corvinusosokra?

Figyelt kérdés

BMEme tele van Corvinust oltó posztokkal:

[link]

Ezt az egyoldalú, folyamatos támadást nem értem, hisz a Corvinusosok sose szóltak vissza szerintem....

Ezek általában 1. 2. féléves fotelmérnökök akik bukdácsolnak össze vissza és a Corvinuson fejtik ki a dühüket mert ott biztos nem kell tanulni...

460+ pontokkal veszik fel oda az embereket, mindig oda a legmagasabbak a pontok ezáltal ott vannak Magyarország legokosabb emberei, hvg és egyéb rangsorokon mindig előrébb van a bme-nél, közgazdasági területen meg abszolút első. Nem értem miért gondolják, hogy egy szar egyetem?

Miért ilyen beképzeltek, hogy azt hiszik csak a BME létezik és csak a mérnökök a fa$zák? Láttam már, hogy az Óbudai egyetemet is oltották.... Mellesleg ha már olyan okosak, tudhatnának különbséget tenni közgazdász és közgazdász közt, egy kereskedelem és marketing vagy egy társadalomtudományi szak nem ugyanaz mint egy pénzügy, gazdaságelemző, biztosítási és pénzügyi matek stb. stb. utóbbiaknál 60 állás jut 30-40 főre, nagyon jó fizetéssel (meg lehet nézni a felvi statisztikákat) szóval nem hiszem, hogy fogtok találni a mekibe egy corvinusost is :) De innen még a marketingesek is szinte mindig el tudnak helyezkedni a szakmába, olyat se fogtok találni egy mekibe se az 100% :) DE szerintem még egy bölcsész is inkább elmegy call centeretni vagy kereskedelembe, minthogy diplomával a mekibe gürizzön. :D Majd ha elmennek ezek a mérnökök dolgozni és elkezdenek Corvinust szídni, kikezdenek a pénzügyessel, hr-essel, könyvelők/könyvizsgálókkal, menedzsment legtöbb tagjával(bármelyik multi menedzsmentjébe legtöbben corvinusosok:)) akkor hamar kiutaltatják magukat, vagy erre nem gondolnak? Lehet, hogy van egy két kirívó példa akinek nem jött össze a karrierépítés, de olyan informatikust is ismerek aki diplomázás óta 1 éve csak ül otthon. Amerikába nincs ez az egymás intézményét meg diplomáját való pocskondiázás, miért fáj az valakinek kinek milyen végzettsége van?

2014. jan. 9. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/123 anonim ***** válasza:
69%
ember, voltál te már BME-BCE kötélhúzáson? nem hinném ha így tudod. ez az egyik, a másik: az egy kib***tt tény hogy így volt 56-ban és azért mert te oltogatós kedvedben vagy attól ez még így is marad, a múlt az múlt...a harmadik pedig: nem a bme-corvinus rivalizálás a lényeg, ez csak alárendelt dolog egy eszmének, amit már mondtam: egy mérnök/tudós előállít valamit és hozzájárul valamihez, a többiek meg nem, maximum az enyhén barnák felzárkóztatásához...és ehhez kapcsolódóan: MIT nélkül hol lett volna Holdra szállás? :) na én itt be is fejeztem, mert felteszel egy f**z kérdést, aztán ha megkapod rá a kielégítő választ tartalmas érvekkel akkor jössz a többi idiótaságoddal. balf**z. : D
2014. jan. 18. 20:05
 42/123 A kérdező kommentje:
De a MIT -t ne hasonlítsd a BME-hez, én se hasonlítom a BCE-t a harvard business school-hoz vagy az LSE-hez.... Orosz is megmondta, hogy sehol nincs a bme a nyugati színvonalhoz, mellesleg elmesélhetnétek neki ezt a teóriát, amit a bce-ről meg a közgazdászokról alkottatok, biztos ő is megdicsérne titeket. Az, hogy mi volt 56- kor már nem mindegy? Most akkor ott mindenki kommunista? Ugyanis Orbán lánya is oda jár.... akkor ő is? XD Vicc vagy ember
2014. jan. 18. 20:15
 43/123 anonim ***** válasza:
93%
mellesleg nézd csak meg a linket amit bemásoltál, 2. mém. ne haragudj de milyen színvonalú iskola az, amelyikben szorgalmi időszakban néha bejárogatnak az emberek, és állítólag a vizsgaidőszak a nehéz, erre 6/6 sikeres vizsgát képes produkálni valaki egy hét alatt? az meg a másik fele, hogy ha nincs humorérzéketek és/vagy magatokra veszitek az ott látottakat akkor bennetek van a hiba. ismerek több bme-s tanárt aki rendszeresen olvassa a bmeme-et és röhög rajta, pedig a tanárokat is elég rendesen osztják...
2014. jan. 18. 20:17
 44/123 anonim ***** válasza:
3%

"megkapod rá a kielégítő választ tartalmas érvekkel"

Ember akkora az arcod mint maga a holt, már arra is simán lehallatszanánk XD

2014. jan. 18. 20:18
 45/123 anonim ***** válasza:
51%
hold*
2014. jan. 18. 20:19
 46/123 anonim ***** válasza:
51%
leszállhatnánk XD
2014. jan. 18. 20:19
 47/123 anonim ***** válasza:
51%
És ha az a 6/6 sikeres vizsga valami kertészettudományi szakon volt? Ez már többször le volt írva, hogy nem mindegy, de valahogy mindig elsiklotok efelett az infó felett......:)vagy valami hasonló... nálatok is van műszaki menedzser meg több ilyen büfé szak is.
2014. jan. 18. 20:23
 48/123 anonim ***** válasza:
76%
igen, ott mindenki kommunista...omfg, nem hallottál még elvi gyökerekről meg hagyományokról, se a magyar helyesírás szabályairól úgy látom, Mr. 460 pont a.k.a. az ország legokosabb emberei.
2014. jan. 18. 20:24
 49/123 A kérdező kommentje:

Jajaj elfogytak az észérvek, jönnek a sablonos helyesírásba való belekötések Mr. értékteremtő mérnök a.k.a. világ működéséhez szükséges dolgokat létrehozó ember

Mondjuk regisztrálás után neked is egyből ide kellett jönnöd pofázni?

2014. jan. 18. 20:27
 50/123 anonim ***** válasza:
56%
teljesen véletlenül ismerem azt, akié a 6/6 sikeres vizsga, és Gazdálkodási és menedzsment szakra jár. a kérdezőnek meg: nem vagyok grammar nazi, de egy idő után idegesítővé válik hogyha valaki minden második mondatban (vagy szóban) elír valamit, főleg egy olyan témában ahol az oktatás minősége a téma...amúgy meg sok sikert a corvinushoz, meg a 400 ezres fizetéshez, nekem nincs bajom azzal ha valaki oda jár, de először gondoljon bele abba amit mondtam, a tudományos és nem tudományos szakok közti különbségbe és utána ha valaki erre hivatkozik akkor maradjon csendbe és viselje el, mert akár tetszik akár nem, ez így van. van különbség. azon meg ne lepődj meg, hogy ilyen hangvételű kommentek jönnek egy ilyen hangvételű kérdésre.
2014. jan. 18. 20:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!