Szerintetek sok a tandíj az egyetemeken?
Az én meglátásom, hogy a legtöbb egyetemista rendszeres külföldi utakra jár távoli egzotikus országokba. Nyelvtanulás, külföldi gyakorlat, külföldi tanulásnak álcázott üdülés, mindegyik kocsival jár be az egyetemre, márkás ruhák, legújabb csúcstelefon stb. Persze igaz, ezt a szülők fizetik nekik, de akkor meg ne sírjanak hogy sok a tandíj. Ha ezeket ki tudják fizetni, akkor a tandíjat is tudják és ne többek közt az én adómból finanszírozzák ezeknek, a 30 éves korukig, az egyetemen való lébecolásukat.
Azt ne mondja senki, hogy ilyen kevés van, mert ez nem igaz. Olyan egyetemistát meg nagyon keveset ismerek, amelyik dolgozik. Esetleg vmi diákmunkát végeznek, abból meg nem telik ilyesmikre. De az ösztöndíjból se.
Tehát ki értene egyet azzal hogy ne legyen államilag fizetett tandíj, hanem az egyetemisták fizessék meg saját tandíjukat.
Neked milyen végzettséged is van nyuszi fül ?
Mert kérdésekre nem válaszolsz. Igen, ahol kérdőjel van az a kérdés -és általában választ várnak rá az emberek-; helyette elkezdesz valamelyik kommentelőnek magyarázni.
Szerintem amúgy provokatív, kamu kérdés, mert ilyen tudatlan, beszűkült látásmódú ember nincs a Földön.
Hol írtam én hogy kőműves vagyok? Mutasd már meg?
Jól van te is ügyes vagy! Meg is kapod majd a jól megérdemelt 2-es minősítésű látszat-diplomádat és el is érheted a vele a karriered csúcsát a Meki-be. :D
A kőművesekhez meg semmi közöm! Sofőröket és gépkezelőt foglalkoztatok.
leírtam már, hogy benéztem.
egyébként nagyon hangoztatod itt a kettes diplomát. hidd el, te már azzal is nagyon-nagyon boldog lennél.
de egyébként kaptál kb 10 különböző kérdést, amit nem válaszolsz meg - vagy szellemileg vagy képtelen, vagy nem tudom mi -, helyette csak hárítasz, meg magyarázkodsz.
Szóval, most te mutasd meg a szövegértésed, görgess vissza, és válaszolj meg minden kérdést, amit kihagytál, kérlek.
12:57 Nincs diplomám, csak egy érettségim. Na és? Én diploma nélkül is jutottam valamire.
És mi provokatív abban, hogy feltettem egy kérdést hogy akik ilyen luxuskörülmények között élnek, azok miért sokalják a tandíjat. Luxusdolgokat ki tudnak fizetni, az egyetemet már nem? Arra voltam kíváncsi, ki hogyan látja ezt.
nem, te nem ezt a kérdést tetted fel. te kijelentetted, hogy az _összes_ egyetista ül a babérjain, luxusautóval jár, és minden a szájába van adva. és szítottál egy kérdést, hogy ki szerint legyen eltörölve az _összes_ államilag finanszírozott képzés.
ha ez szerinted megegyezik azzal, amit most leírtál, akkor a 8 általánosnak sem kellene meglennie.
jahogy egy szaros szakmunkásra futotta. értem már a frusztrációdat.
Az a provokatív, hogy általánosítasz, hogy szemellenzőt hordasz és csak azt látod meg amit meg akarsz látni.
Amúgy meg ha kőműves vagy az mindent más megvilágításba helyez. :-)
Jutottál? A gyakori kérdéseken való rinya nem jelent teljesítményt. :-)
Senki nem mondta, hogy a jólét alapfeltétele a diploma - te esetben valószínűleg ez sem segítene-, de tény, hogy a keresett diplomás munkákat jobban megfizetik, mint a keresett szakmunkákat. És ezzel nem a szakmunkát degradálom, csak van aki ehhez ért, van aki ahhoz.
-->Ezt a "jutottam valamire" dologra írtam.
-->Ezt pedig azért írtam, hogy felfogd mire írtam, mert látom nehéz.
És igen jó lenne, ha elkezdenél válaszolni a kérdésekre -tudod kérdőjel, stb...-, mert egyelőre csak vagdalkoztál és nagy nehezen megmondtad a végzettséged.
Nagyokos! Szövegértés nulla! Írtam hogy érettségim van!
Szerinted nem így van? Az egyetemisták TÖBBSÉGE ül a babérjain, kocsival járnak + egzotikus külföldi utak stb. Ne sírjál hogy milyen szegény vagy, kíváncsi lennék az anyagi helyzetedre.
És igenis jogos lenne az államilag finanszírozott szakok eltörlése. Én még egy egyetemistát nem láttam ilyen szegényes helyzetben, mint ahogy itt sokan leírják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!