Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek sok a tandíj az...

Szerintetek sok a tandíj az egyetemeken?

Figyelt kérdés

Az én meglátásom, hogy a legtöbb egyetemista rendszeres külföldi utakra jár távoli egzotikus országokba. Nyelvtanulás, külföldi gyakorlat, külföldi tanulásnak álcázott üdülés, mindegyik kocsival jár be az egyetemre, márkás ruhák, legújabb csúcstelefon stb. Persze igaz, ezt a szülők fizetik nekik, de akkor meg ne sírjanak hogy sok a tandíj. Ha ezeket ki tudják fizetni, akkor a tandíjat is tudják és ne többek közt az én adómból finanszírozzák ezeknek, a 30 éves korukig, az egyetemen való lébecolásukat.

Azt ne mondja senki, hogy ilyen kevés van, mert ez nem igaz. Olyan egyetemistát meg nagyon keveset ismerek, amelyik dolgozik. Esetleg vmi diákmunkát végeznek, abból meg nem telik ilyesmikre. De az ösztöndíjból se.

Tehát ki értene egyet azzal hogy ne legyen államilag fizetett tandíj, hanem az egyetemisták fizessék meg saját tandíjukat.

2012. jún. 14. 13:05
 101/137 A kérdező kommentje:

Én tettem neked egy ajánlatot, csak hogy lásd van szívem.

A gugliba nem talál meg senki, mert egy nagy szállítócégnek vagyok az alvállalkozója. Nem kell a guglin hirdetnem magam.

A NAV hiába vizsgálódik, mindent számlákkal tudok igazolni. Alkalmazottam hivatalosan nincs. Még papíron sem. Tehát ebből kiindulva, én becsületes vállalkozó vagyok. Nem zsákmányolok ki senkit, mert sokan elvállalnák kevesebbért is.

2012. jún. 15. 14:49
 102/137 anonim ***** válasza:
becsületes vállalkozó? te most tényleg ilyen hülye vagy, vagy csak tetteted? najó, itt is hagylak, van jobb dolgom is. utolsó kívánságom annyi, hogy remélem egyszer beüt a hiba, nem tudod majd kifizetni az alkalmazottjaidat, fellázadnak, és laposraverik a fejedet, valamint mindenedet elveszíted. házad, autód, összes vagyontárgyad. a tanítónéni újgazdasg barátod meg, aki szintén állami pénzem tanult - mert hát más opció nincs, csak az újgazdasg élőslödő kombináció -, remélem elhagy. legalábbis emberileg ennél többet semmiképpen sem érdemelsz. tudod, isten nem bottal ver.
2012. jún. 15. 14:52
 103/137 anonim ***** válasza:
jajj gyerekek, hát nyilván a milliárdos tanítónő barátnője pénzéből élnek, hiszen ő is a magyar felsőoktatásban tanult!
2012. jún. 15. 14:55
 104/137 anonim ***** válasza:
Nyilván a tanítónő barátnőd volt az egy a tízezerből, aki nem a tuningverdával csapatta reggel befelé az iskolába. Egyébként meg hiába vársz itt bárkitől is pártfogást, a milliárdos egyetemisták, akik alátámasztanák a feltevésed úgyis éppen a Kanári-szigeteken stírölik a csajokat koktélokat szürcsölgetve.
2012. jún. 15. 15:02
 105/137 A kérdező kommentje:
Tudtam én hogy félsz a munkától, ahol már egy kicsit dolgozni is kell.
2012. jún. 15. 15:02
 106/137 A kérdező kommentje:

Na jó van lelépek. Nem vagyok hajlandó tovább vitatkozni.

A párom nem milliárdos. Szerb menekültként végezte el itt a főiskolát.

2012. jún. 15. 15:05
 107/137 anonim ***** válasza:
te mondod ezt úgy, hogy most is éppen recskázol, és törvénytelen rabszolgák dolgoznak neked?
2012. jún. 15. 15:05
 108/137 anonim ***** válasza:
100%
hát persze, a barátnőd a egyetlen hányattatott sorsú. szerintem nem! szerintem tuti milliárdos, ha eladta volna a kocsiját, és beállt volna prostinak, máris nem lett volna olyan hányattatott!
2012. jún. 15. 15:06
 109/137 anonim ***** válasza:
Na, mondtam én, hogy a te barátnőd, az igazi, az EGYETLEN, aki megérdemli az egyetemet, minden más most végző fiatal suttyó meg takarodjon dolgozni, nem igaz? :)
2012. jún. 15. 15:07
 110/137 anonim ***** válasza:
100%
hát persze, és csak a kemény fizikai szartúrás a munka, napi 16 órában, mindenki, ami mást csinál, annak büdös! rohadt irodisták! rohadt tudósok, kutatók! hát még a fizikusok, matematikusok! fuj! einstein? ammegkiagec?!
2012. jún. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!