Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek sok a tandíj az...

Szerintetek sok a tandíj az egyetemeken?

Figyelt kérdés

Az én meglátásom, hogy a legtöbb egyetemista rendszeres külföldi utakra jár távoli egzotikus országokba. Nyelvtanulás, külföldi gyakorlat, külföldi tanulásnak álcázott üdülés, mindegyik kocsival jár be az egyetemre, márkás ruhák, legújabb csúcstelefon stb. Persze igaz, ezt a szülők fizetik nekik, de akkor meg ne sírjanak hogy sok a tandíj. Ha ezeket ki tudják fizetni, akkor a tandíjat is tudják és ne többek közt az én adómból finanszírozzák ezeknek, a 30 éves korukig, az egyetemen való lébecolásukat.

Azt ne mondja senki, hogy ilyen kevés van, mert ez nem igaz. Olyan egyetemistát meg nagyon keveset ismerek, amelyik dolgozik. Esetleg vmi diákmunkát végeznek, abból meg nem telik ilyesmikre. De az ösztöndíjból se.

Tehát ki értene egyet azzal hogy ne legyen államilag fizetett tandíj, hanem az egyetemisták fizessék meg saját tandíjukat.

2012. jún. 14. 13:05
 81/137 anonim ***** válasza:
Az a baj veled, hogy féreg vagy szellemileg, lelkileg, talán testileg is. Kár volt beléd az élet.
2012. jún. 15. 13:53
 82/137 anonim ***** válasza:
100%
Igazad van kedves Kérdező. Ma magyarországon minden egyetemista olyan kőgazdag, hogy nem tudja eldönteni hogy a Rotschild apuka autógyűjteményéből épp a Merdzsóval a Ferrarival, vagy a Jaguárral guruljon be az egyetemre. Persze ezzel a problémával ritkán kell szembesülniük, hiszen idejük nagyrészében fűszoknyás Hawaii lányokat stírölnek. De ha arról van szó akkor nem restek és lazadnak a tandíj ellen és a fejét követelik az olyan becsületes vállalkozóknak akik meg merik kérdőjelezni a jussukat. Itt az ideje hogy végre kinyissuk a szemünket, és ne hagyjuk hogy egyetemisták parazita módjára élősködjenek ennek az országnak a testén! Ez egyszerűen hallatlan! Einstand!
2012. jún. 15. 13:55
 83/137 A kérdező kommentje:
Mi van nyuszifül? Fáj az igazság?
2012. jún. 15. 13:56
 84/137 anonim ***** válasza:
100%

egyébként 3 évig dolgoztam főállásban. mégis mit gondolsz, miből akarom évekig támogatni anyámat egyetem mellett? 20 ezerből? ebből kifolyólag nem járok bulizni, sőt, mivel teljesen antiszociális körben nevelkedtem, barátom is csak 1 van, ezért esélyem sem lenne a bulizásra. utolsó lövésem az életben az egyetem, jogom van hozzá, és ezt egy ilyen kis csira mint te, nem fogja lerombolni.

de nem is értem, miért magyarázkodom?

2012. jún. 15. 13:56
 85/137 A kérdező kommentje:

Egyébként valaki kérdezte a barátnőm hogyan tudja elviselni a stílusom.

Nincs baja a stílusommal, ő is diplomás, mellesleg főállásban tanár egy ált. iskolában.

2012. jún. 15. 13:58
 86/137 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor a barátnőd csak a pénzedre hajt, vagy keresi a megfelelő alkalmat hogy kicsinálhasson.
2012. jún. 15. 14:01
 87/137 anonim ***** válasza:

internethez meg csak annyit fűznék hozzá, hogy a digi 2 rongy havonta, pc-t ajándékba kaptam sógoromtól.

az havi 2 ezer internet jobban megéri, mint havi 10-15ezer tankönyv, jegyzetkiadás.

2012. jún. 15. 14:02
 88/137 anonim ***** válasza:
és igen, majd elfotoszintetizálok (tudod mi az?) az egyetemen 5 évig, hogy utána normális életem lehessen, családot tudjak alapítani, és ne a minimálbéres nyomromba kelljen gyereketszülnöm. kövezz meg!
2012. jún. 15. 14:04
 89/137 A kérdező kommentje:
De arra még nem válaszoltál, hogy ha ilyen szegények vagytok, mint ahogy beállítod magad és ha te tényleg olyan sokat dolgozol, akkor most főmunkaidőben miért nem dolgozol miért otthon a gép előtt a GYK-n írogatsz?
2012. jún. 15. 14:05
 90/137 anonim ***** válasza:
mert felvételire készülök :) 3 nap és szóbeli:P
2012. jún. 15. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!